konu yok sanırım.
Evliliğimizin ilk bir, iki yılında benim de takıldığım bir konuydu bu. Beraberliğimizin ilk aylarında eşim çok istekliydi. Bende ise istek o kadar değildi, sanırım biz kadınlar zamanla ve daha geç açılıyoruz. Sonra onda istek azaldı ben de arttı. ben onun yanına gidip biraz cilve yapıp öpmeye kalktığımda beni "zamanı mı şimdi" "azgın şey" falan diyip geçiştirmeye ve cevap vermemeye başladığında biraz kırılmış ve ilk adımın ondan gelmesini beklemeye geçmiştim hep. Hatta bu benim için bir ara sorun olmuştu çünkü ben hazırlanmak istiyorum, iç çamaşırlarımı seçmek, losyon krem falan sürmek, süslenmek seksi hissetmek, romantik bir ortam ve bekleyişin heyecanını arıyordum ama ilişkilerimiz artık aniden çabucak başlayan çabucak biten bir hale gelmiş ve eşim istediğinde oluyordu, o an ben havamda değilsem de o istiyor diye biraz da fırsat bu fırsat diye yapıyordum ama zevk de alamıyordum dolayısıyla. Ben havamda olduğumda ise o havasında olmuyordu falan. Şimdiyse birbirimize randevu veriyoruz, şimdi böyle anlatınca kulağa hiç de romantik gelmiyor ama çok romantik ve heyecanlı oluyor. Ya o bana seni özledim diyor ya da ben ona seni özledim diyorum ve akşama randevuleşiyoruz öyle anlaşıyoruz yani. Ben istediğim gibi hazırlanıyorum, o da aynı şekilde, akşamı beklemek çok heyecanlı oluyor; O bana gün içresinde "bana bu gece randevu verir misin?" dediğinde mesela kalbim hızlı hızlı çarpıyor; arada yine de aniden gelişen spontan sevişmelerimiz de oluyor tabi o ayrı