• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocanızdan sıkılmıyor musunuz? Ben sevgililikte bile sıkılıyorum

Kocamla yıllardır sürekli iletişim hâlindeyiz, eve gelirken uzun trafikte bile beni arar, ben o sırada yemek yapıyor olurum ve günlük rutin, ailelerimiz, izlediğimiz diziler filmler, hatta KK ve dahasından, kısaca her şeyden konuşuruz; eve gelir film, dizi izleriz, sohbet eder, şakalaşırız. Biz evlenmeden önce de beraber yaşadık, amiyane olacak g*tle don gibiyiz, sıkılmıyorum genel olarak; memnunum.

Son düzenleme:
yüzü güzelden kirk günde sıkılırsın huyu güzelden kirk yilda sıkılmazsın demisler.
valla ben sıkılmıyorum. her saniye dipdibeyiz, ama hic bunalmadim daha. temizlik bile birlikte yapinca keyifli geliyor, derz ovaliyoruz:) her an yeni bir konu acabiliyoruz, pazara gidip buzluga koymalik yemekler börekler falan yapiyoruz beraber...
siz uzak mesafe falan misiniz? düz konussak biz de sıkılırdık belki ama o tanima asamasinda hep tatiller falan ayarladik. hem dolasirken konuşmak daha guzel oluyor hem de yeni yer gormenin pozitifligi oluyor falan. her sey daha kolay.
bence siz de kafede bulusup konusan bir ciftseniz tatillere cikin. "ailemle yaşıyorum, olmaz" derseniz gunubirlik yan sehre gidin, ya da sehrin uzaginda güzel yerlere. ilginc seyler yapın, cift oyunları falan bulun. hayatınıza biraz renk gelsin

yüzü güzelden kirk günde sıkılırsın huyu güzelden kirk yilda sıkılmazsın demisler.
valla ben sıkılmıyorum. her saniye dipdibeyiz, ama hic bunalmadim daha. temizlik bile birlikte yapinca keyifli geliyor, derz ovaliyoruz:) her an yeni bir konu acabiliyoruz, pazara gidip buzluga koymalik yemekler börekler falan yapiyoruz beraber...
siz uzak mesafe falan misiniz? düz konussak biz de sıkılırdık belki ama o tanima asamasinda hep tatiller falan ayarladik. hem dolasirken konuşmak daha guzel oluyor hem de yeni yer gormenin pozitifligi oluyor falan. her sey daha kolay.
bence siz de kafede bulusup konusan bir ciftseniz tatillere cikin. "ailemle yaşıyorum, olmaz" derseniz gunubirlik yan sehre gidin, ya da sehrin uzaginda güzel yerlere. ilginc seyler yapın, cift oyunları falan bulun. hayatınıza biraz renk gelsin
Siz şehirdışlarına gezmeye giderken peki işinize girmiş miydiniz ben daha girmedigim icin stresten cok bi yere de gidemiyorum :/

Ben sikilmadim kac senelerdir.
Senin gibi insanlar var, ama o kisiler herseyden similiyor, o yuzdende evlilik pnlara gore degil bence

Seven insan sıkılmaz. Gerçekten sevmiyorsunuzdur.
Ben eşimle tanışana kadar gözü dışarda , sevgilisinden sıkılan , bazen buluşmada eken filan bir tiptim. Ay şimdi kim çekecek moduna girdiğim bile oldu.

Ama eşim o ayrı. Onla herşey doğru. Dedikodu yapabiliyorum, ailesini bile çekiştirebiliyorum ayol bir kadın başka ne ister 🙈

Gerçekten biz de böyleyiz. Bir ilişkide eşin en iyi arkadaşın ve yoldaşınsa, konuşulacak, paylaşılacak ve yapılacak çok şey olduğunda; o ilişkide insan sıkılmıyor. Biz sosyal medyada gördüğümüz şakaları, tweetleri, reelsleri, hayvanları bile birbirimize atıp duruyoruz; sokakta beslediğim hayvanlardan, kızımızdan, internette gördüğüm ve beraber izleriz diye kaydettiğim filmden, diziden, gündemden, siyasetten, ailemizde olanlardan, gideriz diye kaydettiğim mekânlara kadar her şeyi konuşuyoruz. O da aynıdır, şantiyede gördüğü bir kediyi, köpeği hemen çeker atar; neler yaptığını sürekli anlatır, bir şey yemiş, buranın kebabı, pidesi harika, beraber de gelelim diye bana yediğini ve mekanı atar. Temizliği beraber yapıyoruz, kış hazırlığımızı beraber yapıyoruz, şuraya şöyle bir köşe yapalım diyor beraber girişiyoruz, bazen gece acıkıyoruz, çıkıp yürüyoruz, sokak lezzetleri tadıyoruz. Bu hafta sonu odaya makrome salıncak takacağız mesela, sonra alışverişe gideceğiz. Hani bir sweatshirt alacak mesela, onu bile bana atıyor, hangisini alsa diye fikir alışverişi yapıyoruz. Bir hayatı her anlamda paylaşırsanız sıkılmıyorsunuz.

Bana da sıkılmak tuhaf geldi.
Yani demek ki ya karşınızdaki insan sıkıcı, ya ortak alanınız yok.
Yoksa insan nasıl sıkılır ki?
senelerdir aynı insanla beraberim pandemi dönemi gibi dip dibe dönemlerimizde de çok keyfimiz yerindeydi. Gayet güzel zaman geçiriyoruz neden sıkılayım?

İşten dolayı eşimi akşamları görüyor olmak çok yoruyor beni. Molalarda aramasam eksik hissediyorum. Akşam eve gittiğimde hazırladığı sofraya oturuyoruz ve başlıyoruz gün içinde olan biteni konuşmaya. Birimizden biri evden çıkmıyor işe gitmiyor olsa konuşacak konumuz eksilirdi sanırım ama bitmezdi. İlla ki ben anlatıyorum o anlatıyor gün bir anda geceye dönüyor ve bu akşam kk da bu kadar takılmamın sebebi eşimin işte olması 😅 dili tatlı yüzü güleç hoş sohbet eğlenceli bir insanla evlenince insan sıkılmıyor. Geceleri yatağa giriyoruz ve 2 saatte yatakta koklaşarak gıdıklayarak gülerek falan geçiyor. Hep yakın arkadaşlarımla yaşardım bunu birbirimizde yatılı kalırdık ve yataklara geçtiğimizde uyuyalım desek bile hala bir şeyler konuşuyor fısıldıyor olurduk aynısını eşimle neredeyse her gece yaşıyoruz. Herkese evlenmeyi öneriyorum ben şu an, umarım hep böyle gider. Suratsız sıkıntılı sıkıcı birisi olsaydı belki dediğin doğru ama o zaman da hatayı karşıda değil kendimde arardım ki ben yanlış bir evlilik yaptım sanırım derdim.

10 senedir birlikteyiz hiç sıkılmadım. Hatta burada arada uzaklaşmak iyi geliyor nefes alıyorum yazanlar falan oluyor asssla anlamıyorum. Ben akşam geleceği saat yaklaşınca koridorda bekliyorum valla üstüne atlamak için😅 Her gordugu eğlenceli değişik şey için arar, en ufak şeyde beni de düşünür. Bilmiyorum tuhaf geldi bana sıkılmak falan.

sıkılınır. zaman zaman ayrı takılmak şart. sıkılmayanlara şaşıyorum. açıkçası eşimle yapışık ikiz olsak asla dayanamazdım kaçardım. evlendik diye de o kadar da değil. evlilik demek her şeyi beraber yapmak zorunda olmak değil. benim bakış açım böyle ve mutluyum. kendi kendine yeten kendiyle de mutlu olan biriyim.

günlük rutinlerim var. belgesel izlerim. suç belgeselleri vs bayılırım. yalnız izlemeyi severim. bilgisayarda işlerim olur yaparım. kafa dinlemeye bayılırım. eşimin de rutinleri var. o da onları yapar. birbirimize sürekli salça olmayız ve ikimiz de memnunuz. sohbetin yeri ayrı. yeme içmenin yeri ayrı. gezmenin yeri ayrı. mesela ben eşimden ayrı çarşı pazar gezmeye bayılırım. onla da çıkarım yalnız da.

birbirine sürekli musallat olan çiftleri anlamıyorum.. bu arada burçlarla ilgisi vardır belki. çünkü ben ikizlerim :KK15:

Back