Kocanızdan ayrı bir köşeye para atarmısınz?

rzy11092011

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2009
39
0
86
İzmir
nişanlıyım kısmetse yaza evlenicem hep merak ederim şimdi ayrı bi kese yapmam deriz ama evlenince durumlar değişiyormuakannehir ya aslında hoş deil saklamak ondan ayrı kendi paranı harcamak ama ne biliyim para ortak bi keseye konuyor ordan herkes ihtiyacını mı gideriyor yada kadın kendi kazandığının bi kısmını kendisine gizli bir yere kaldırıyormuopuyorumnanaktan

asla atmam. o zaten ihtiyacım olanı yada olabiliceği verir.

markete gidicem dersem çantama ona göre para koyar alışverişe çıkıcaksam para artı kredi kartı verir.
ki asla ondan para istemem. o her zaman düşünür ve cüzdanıma para koyar.
eğer para saklamaya başlarsan ve eşin bunu farkederse evliliğiniz boyunca kocaman bir güvensizlik olur.

buna benzer bir konu aile ve çocuklar bölümünde vardı istersen o başlığada bir göz at. bence hoş birşey değil.

öyle bişi yapmaya gerek yok ki canmm
biz bi yer belirledik maaşımızı alınca koyuyoz oraya tüm paraları ödemeler kira geldikce eşim ordan alır öder bende kendi giderlerim için ordan alırım saklamak die bişi olmamalı bencee

Senin tüm maaşın borca kiraya yatıyorsa sana bir günden bir güne yol paran var mı diye sormuyor kendi her öğlen dışarda yemek yiyorsa eve doğru dürüst alışveriş yapmıyorsa çünkü bizde öyle benim kazandığımdan bana yol parası zor kalıyor borç ödemekten ha böyle durumda imaknım olsa habersiz para atarım köşeye çünkü ben kendi kendime bakıyorum buna ne diyeceksiniz arkadaşlar....Ayrı kayrı yok madem neden ben kendimi örnek verdim mesela neden bayanın maaşının sonuna kadar el konulmak isteniyor.??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…