- 24 Haziran 2011
- 23.301
- 48.375
-
- Konu Sahibi 56elifduru
harikasın arkadfaş alkışlıyorumevlilikte 3 ölümcül günah
1-Eşinin ailesi hakkında atıp tutmak,sürekli eşini ailesi hakkında eleştiri yağmuruna tutmak
2-Eşine kendisini bulunmaz hint kumaşı zannettirecek hareketlerde bulunmak(ne dese evet demek,hayır demeyi bilmemek,servisini üstlenmek,karnını tok sırtını pek tutmak,hiçbir istekte bulunmadan onu hayatının merkezinde tutmak veya her an aldatılma korkusuyla hareket etmek gibi)
3-ailesiyle aynı evde yaşamak...
sen 3.günahı işlemişsin maalesef..
evet tınlamıyo gibiAyrıca insanların yazı dilinizi düzeltmenizle alakalı yaptıkları yorumları neden sallamıyorsunuz?
evlilikte 3 ölümcül günah
1-Eşinin ailesi hakkında atıp tutmak,sürekli eşini ailesi hakkında eleştiri yağmuruna tutmak
2-Eşine kendisini bulunmaz hint kumaşı zannettirecek hareketlerde bulunmak(ne dese evet demek,hayır demeyi bilmemek,servisini üstlenmek,karnını tok sırtını pek tutmak,hiçbir istekte bulunmadan onu hayatının merkezinde tutmak veya her an aldatılma korkusuyla hareket etmek gibi)
3-ailesiyle aynı evde yaşamak...
sen 3.günahı işlemişsin maalesef..
Yazi yazma biciminizden yasinizin kucuk oldugunu varsayarak (lise cagindaki ergenlerle ayni tarz) verilen nasihatleri, gelecekte karsilasacaginiz zorluklari goz gore gore birlikte yasamayi kabul etmissiniz. Simdi ayri ev istiyorum derseniz ve esiniz istemezse esinizi suclamam. Cunku kacinci oldu bu forumda "bastan kabul ettim sonradan pisman oldum" temali konular aciliyor ve bu tur evlilikler de yapilmaya devam ediyor. Siz evliligi bir sey sanmissiniz. Mantigini anlasaydiniz birlik oturmayi kabul etmezdiniz.
Bir de esiniz ailesiyle yasamak istiyor ve babasini bahane ediyor. Babasi sizin yatakodanizda yasamiyorsa su anki halinden daha uzak olmayacak. Resmen bahane...
İyh bu da fenalik getirdi bayginlik verdi yani herkese kultursuz muamelesi he tamam bi sen buyuksuuun olgunsuuun kadinsiiin modernsiin kulturlusuuun seni seni seni assagilamak icin gelmis dunyaya seni seni seni Eki Görüntüle 1548211
Cahile cahil derim. Sana dokunan ne? Ayrica sana ne?
Ben buyugum, olgunum, kadinim, modernim, kulturluyum ve sayamayacagim bir cok ozellige sahibim. Yapacak bir sey yok...
Cahile cahil derim. Sana dokunan ne? Ayrica sana ne?
Ben buyugum, olgunum, kadinim, modernim, kulturluyum ve sayamayacagim bir cok ozellige sahibim. Yapacak bir sey yok...
Aklin varsa resti cek ailene dön bitti ayri ev tutunca cagir yoksa ailemle mutluluklar de.siz herseye evet derseniz ohooo....Ztn baska bir konuda esim bütün gün iste aksamda sporda yazmisinjz anca gece geliyor.babasini buladar takan adam eve gece gelmez...bu erkeklerim tek derdi para kira ödememek rahatlik...esim rahatmi onu düsünmezler ama... Ztn kv var görümceniz var ayni evin icinde ne kadar özelimiz olabilir ki resmen cümbür cemaat yasiyorsunuz üstelik kizinizdavar....kb yalniz degil sizde kimsenin bakicisi degilsiniz inanin erkelein derdi ana baba degil para
kararliyim karar verdimm knsacm inceldigi yerden kopsnhatayı sen en başında yaptın aynı evi onlarla paylaşarak.
şimdi ayrılmak zor. eşin bozmaz o düzeni.
o bozsa görümcen kv kp kabul etmez.
ya adam akıllı çıkıp tüm ciddiyetin ve kararlılığınla ayrı ev istediğini söyleyeceksin
ya da bu deveyi gütmeye devam...