KOCAMMMM!!

Yazi yazma biciminizden yasinizin kucuk oldugunu varsayarak (lise cagindaki ergenlerle ayni tarz) verilen nasihatleri, gelecekte karsilasacaginiz zorluklari goz gore gore birlikte yasamayi kabul etmissiniz. Simdi ayri ev istiyorum derseniz ve esiniz istemezse esinizi suclamam. Cunku kacinci oldu bu forumda "bastan kabul ettim sonradan pisman oldum" temali konular aciliyor ve bu tur evlilikler de yapilmaya devam ediyor. Siz evliligi bir sey sanmissiniz. Mantigini anlasaydiniz birlik oturmayi kabul etmezdiniz.

Bir de esiniz ailesiyle yasamak istiyor ve babasini bahane ediyor. Babasi sizin yatakodanizda yasamiyorsa su anki halinden daha uzak olmayacak. Resmen bahane...

harikasın arkadfaş alkışlıyorum

Oraya bi günah daha eklemenizi rica edeceğim.....
4. günah: Aileleri evliliğin içine katmak, sorunları yansıtmak

Ztn baska bir konuda esim bütün gün iste aksamda sporda yazmisinjz anca gece geliyor.babasini buladar takan adam eve gece gelmez...bu erkeklerim tek derdi para kira ödememek rahatlik...esim rahatmi onu düsünmezler ama... Ztn kv var görümceniz var ayni evin icinde ne kadar özelimiz olabilir ki resmen cümbür cemaat yasiyorsunuz üstelik kizinizdavar....kb yalniz degil sizde kimsenin bakicisi degilsiniz inanin erkelein derdi ana baba degil para

İyh bu da fenalik getirdi bayginlik verdi yani herkese kultursuz muamelesi he tamam bi sen buyuksuuun olgunsuuun kadinsiiin modernsiin kulturlusuuun seni seni seni assagilamak icin gelmis dunyaya seni seni seni

İyh bu da fenalik getirdi bayginlik verdi yani herkese kultursuz muamelesi he tamam bi sen buyuksuuun olgunsuuun kadinsiiin modernsiin kulturlusuuun seni seni seni assagilamak icin gelmis dunyaya seni seni seni Eki Görüntüle 1548211

Cahile cahil derim. Sana dokunan ne? Ayrica sana ne?

Ben buyugum, olgunum, kadinim, modernim, kulturluyum ve sayamayacagim bir cok ozellige sahibim. Yapacak bir sey yok...

okurken çok zorlandım, neyse konuya geleyim eşinin babası hasta tamamda adam yanlız sanmıştım ben karısı var kızı var kocanız ne yapıyor o evde fazladan başındamı duruyor ne saçma

Yan apartmanda aynı sokakta falan oturmayı kabul eder mi? Sonuçta her an eliniz üzerinde olur ama kafanızda dinç olur. Ama babasının hastalığını bahane ediyorsa onuda kabul etmez. O zamanda yapacak pek bir şey kalmaz.

Ne gereksiz bir iş yapmış eşiniz ve siz hangi mantıkla kabul etmişsiniz anlayamıyorum. Siz sevdiğiniz için kabul etmişsiniz ama o sevdiği için yuvasını ayırmayı düşünememiş.
Evde anne ve abla/ kardeş varken baba hasta diye aynı evde yaşamanın mantığı ne ?
Tek çözüm evleri ayırmak ve yakın yerde ev tutmak. Sanki babaya eşiniz bakıyor ?
Çalışmıyorsanız çalışın derim .

O kadar çok bu konu hakkında yazılıp çiziliyor ki , hala kadınların " seviyordum aynı evi kabul ettim, çıkmazdayım" sözlerine çok kızıyorum.
Başta kabul edip sonra kabul etmeyerek hem kendilerine hem karşı tarafa eziyet ediyorlar.
Eşinize kabul etmiyorum deseydiniz ya çözüm bulacaktı sizin kadar seviyorsa ya da ayrılıp o evde kalacak biriyle evlenecekti.

Kb.niz " biz evimizi seviyoruz, taşınmayız"sozu üzerine konu kapanıyorsa ve eşiniz bu konuda konuşmuyorsa uzun bir sure bekleyeceksiniz gibi görünüyor.

Bence bır is bulup çalışın. Etrafınizda olup bitene bu kadar takilmazsiniz. Evde olmadığınız için kayinvalide ve gorumce ile fazla muhatap olmazsınız.

Iyi de karisi var kizi var eşine mi düşmüş babasina bakmak, onlar saglikli ve hayatta iken.
Ne garip insanlar var ya.
Karisi ne güne duruyor.

Yorumlari okumadim eğer acikladiysaniz.

Suan yapacak bir sey yok gibi gözüküyor. Somucta bastan gitmeseydiniz, annenle kardesin baksin biz de sürekli gidip geliriz deseydiniz olurdu. Şimdi ayrilmak cok zor olur.

hatayı sen en başında yaptın aynı evi onlarla paylaşarak.
şimdi ayrılmak zor. eşin bozmaz o düzeni.
o bozsa görümcen kv kp kabul etmez.
ya adam akıllı çıkıp tüm ciddiyetin ve kararlılığınla ayrı ev istediğini söyleyeceksin
ya da bu deveyi gütmeye devam...

Aklin varsa resti cek ailene dön bitti ayri ev tutunca cagir yoksa ailemle mutluluklar de.siz herseye evet derseniz ohooo....

Üstelik kocasi eve bile gelmiyoe isten spora gidiyor ...babasini düsündugunden degil ratligini düsündugunden. Sizde biraz ailenize gidin bence evi ayirmazsa yallah

kararliyim karar verdimm knsacm inceldigi yerden kopsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…