KOCAMMMM!!

kendimi eşinizin yerine koyuyorum bunu istemesi tabiki yanlış ama bir okadarda doğal..senin başına gelse sende aynı şeyi istersin..
sonra kendimi senin yerine koyuyorum zor bir evlilik istediğin ıturup kalkamıyorsun devamlı hizmet halindesin banyo yapmak zor....
kayınvalidenlerle aranı iyilikle çöz..altta kalma ama hep susma..Rabbim şifa versin..

yakınlarda başka bir eve çıkın eşiniz gitsin gelsin sık sık. ev ev üstüne olmuyor... kayınvalidemleri çok severim çok sayarım ama bize geldiklerinde 2-3 hafta kalır bunalıyorum resmen bütün gün çalışıyorum evde temizlik yapıyor ne istediğim yemeği pişirebiliyorum, ne dilediğim gibi temizlik yapabiliyorum ne evde rahatça dolaşabiliyorum. eve gidiyorum herşeyin yeri değişmiş sabrediyorum sayılı gün diye. rabbim sabırlık versin

mrb arkadaslar ben 2yillik evliyim kocami cok severek evlendim durumlari cok iyi ama babasi rahatsiz diye ayni evde kalmak zornda oldgmzu aoyledi ailem onun ailesi ile oturmami istemedigi halde sevdigim icin kabul ettim evet biliyrm bunu ben istedim ama yapamyrm ayni evde hic rahat degilim bi odada yasyrm evin butun hakimiyeti kayinvalidem ve esinden ayrilms gorumcem gozleri uzerimde kayin validem devamli bana cani sikilur surat asyr yerli yersiz alisamyrm esimin babasi rahatsiz oglundan baska kimsede yok etrafinda esimde onu birakamur hastaligindan dolayi ne yapmam gerektigini bilmyrm evden ayrilmak istyrm ama babasi aklima gelince hakli benimde babam olsa bende ayrlmazdm diyrm ama bende yuvam olsn istyrm boyle siginma gibi yasamaktan biktm ne yapmam gerek kafam cok karisik nasil cikacgmi bilmyrm cikarsak babasina bisey olsa tekrar birlikta yasaycgz annesi ve ablasiyla bi cozum yolu bulamyrm sizce ne yapmam gerek:KK43:(((

durumları çok yazmışsın.. görümcen kv ne baksın.. sende kendi hayatına

mrb arkadaslar ben 2yillik evliyim kocami cok severek evlendim durumlari cok iyi ama babasi rahatsiz diye ayni evde kalmak zornda oldgmzu aoyledi ailem onun ailesi ile oturmami istemedigi halde sevdigim icin kabul ettim evet biliyrm bunu ben istedim ama yapamyrm ayni evde hic rahat degilim bi odada yasyrm evin butun hakimiyeti kayinvalidem ve esinden ayrilms gorumcem gozleri uzerimde kayin validem devamli bana cani sikilur surat asyr yerli yersiz alisamyrm esimin babasi rahatsiz oglundan baska kimsede yok etrafinda esimde onu birakamur hastaligindan dolayi ne yapmam gerektigini bilmyrm evden ayrilmak istyrm ama babasi aklima gelince hakli benimde babam olsa bende ayrlmazdm diyrm ama bende yuvam olsn istyrm boyle siginma gibi yasamaktan biktm ne yapmam gerek kafam cok karisik nasil cikacgmi bilmyrm cikarsak babasina bisey olsa tekrar birlikta yasaycgz annesi ve ablasiyla bi cozum yolu bulamyrm sizce ne yapmam gerek:KK43:(((
Senin kocan çalışmıyor mu.Gündüz işte değil mi?Babasının başında mı bekliyor sürekli.Zaten başında karısı kızı varmış.Acil birşeyt olursa da eşin gidebilir.

Kp yalnız değilmiş ki niye dipdibe durasınız? Hata yapmışsın gerçekten.
Hiç konuştun mu bilmiyorum ama eşini bu konuda ikna etmelisin. Yapamıyorum evliliğimi yaşayamıyorum demen gerekiyor. Yoksa kimse umursamaz olan sana olur.

etrafimzda yakin bi ev yokki esimin babasinin bi suru dairesi var zaten ama bize cok uzaklar zaten ayrilmamizi istemyrlar istemedkleri icinde hep onlarla yasaycgz hissiveriyorlar bize ki cikmayalm
e zaten anlattığınıza göre hep onlarla yaşayacaksınız ki bu sürpriz değil,
eşiniz evlenmeden derdini anlatmış sizde kabul etmişsiniz.
Şimdi babası hasta diye birliktesiniz, yarın (allah gecinden versin) babası öldü diye iki kadını yalnız bırakamayaksınız falan..
Bu duruma alışsanız iyi edersiniz.

evlilikte 3 ölümcül günah
1-Eşinin ailesi hakkında atıp tutmak,sürekli eşini ailesi hakkında eleştiri yağmuruna tutmak
2-Eşine kendisini bulunmaz hint kumaşı zannettirecek hareketlerde bulunmak(ne dese evet demek,hayır demeyi bilmemek,servisini üstlenmek,karnını tok sırtını pek tutmak,hiçbir istekte bulunmadan onu hayatının merkezinde tutmak veya her an aldatılma korkusuyla hareket etmek gibi)
3-ailesiyle aynı evde yaşamak...

sen 3.günahı işlemişsin maalesef..

Siz neden bunu ilk başta kabul etiniz ki?? Böyle olacağı belli değil miyidi? Ben yeni evli insanların ailelerle yaşamasına pek de sıcak bakmıyorum. Hep byle sorunlar oluyo. Hele hele görümce de varsa işin içinde.Ama ben ce eşinizle konulun ve ayrı eve çıkının. Başka türlü olmaz çükü.

Bir babaya eşi ve kızı bakamıyor da eşiniz mi bakıyor bu işin biraz kılıfı olmuş
yakın bir yerden ev tutabilirsiniz yine gider babasının yanına

Hicbir sey yapamiyorsaniz buyuk dublex bi ev alsinlar onlar altta siz ustte olun her saniye gormezsiniz en azindan.

Bastan kabul etmeyecektiniz, bahaneleri de cok sacma, anne var kiz var bi de ogul ayni evde mi yasayacak? Yakınlarında bir ev tutar otururdunuz, hastaligi falan bahane etmisler. Vefat etse de annesiyle yasamaya devam diyorsunuz zaten. Bu durumda ya alisacaksiniz ya da resti cekeceksiniz 3. Bir yol yok.

X