KOCAMMMM!!

56elifduru

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2015
14
5
mrb arkadaslar ben 2yillik evliyim kocami cok severek evlendim durumlari cok iyi ama babasi rahatsiz diye ayni evde kalmak zornda oldgmzu aoyledi ailem onun ailesi ile oturmami istemedigi halde sevdigim icin kabul ettim evet biliyrm bunu ben istedim ama yapamyrm ayni evde hic rahat degilim bi odada yasyrm evin butun hakimiyeti kayinvalidem ve esinden ayrilms gorumcem gozleri uzerimde kayin validem devamli bana cani sikilur surat asyr yerli yersiz alisamyrm esimin babasi rahatsiz oglundan baska kimsede yok etrafinda esimde onu birakamur hastaligindan dolayi ne yapmam gerektigini bilmyrm evden ayrilmak istyrm ama babasi aklima gelince hakli benimde babam olsa bende ayrlmazdm diyrm ama bende yuvam olsn istyrm boyle siginma gibi yasamaktan biktm ne yapmam gerek kafam cok karisik nasil cikacgmi bilmyrm cikarsak babasina bisey olsa tekrar birlikta yasaycgz annesi ve ablasiyla bi cozum yolu bulamyrm sizce ne yapmam gerek(((

Emekli maaşları yok mu yada durumunuz nasıl

Karsı yada altınızdan bır daire kiralasanız

Hem dıpdıbe olmaz hemde istediği zaman babasına bakabılır

Annesi ve görümcen niye bakmıyor .. tabi ki de bakın güzel bir şey herkes yapamaz ama.. tek eşinizin babası mı!!
Senin hiç bir sorumluluğun yok... haaa onlar bakmıyorlar mı? O zaman ayrı eve çıkın sadece kayın pederinizi yanınıza alın..
Ohhh ne ala memleket ya.. Allahhmmmmm kınamıyorum ben de evleneceğimm

babası hasta diye aynı evde yaşamanıza gerek yok ki onlara yakın oturun eşiniz yine gitsin gelsin vazifesini yerine getirsin ama kendi evinizde olun sizde arada bir kayınbabanızın ziyaretine gider gönlünü yapar tekrar evinize dönersiniz.

iyi de adam yalnız değil ki karısı kızı var.çok düşkünse babasına yakınlarda otururdunuz.baştan kabul etmeyecektin.herkesin anası babası hasta oluyor Allah şifa versin herkese ama senin bu durumun da zor yani.Allah gecinden versin babasına bi şey olsa bu sefer de evde erkek yok annemler yalnız kalmasın diyecek.

Keşke yakın otursaydınız da aynı ev olmasaydı. Rahatsızlığı nedir,geçmiş olsun. Yapılabilecek bir şey yok aslında,sürekli evdeyseniz işe başlayabilirsiniz. Hem size iyi gelir hem de daha az görüşürsünüz

Babası hasta da tek başına değil ki. Cok sacma olmuş. Yakın bi ev tutun eşiniz sık sık gidip gelsin.

yan yana iki dairede yaşayabilirsiniz

Ya ayri eve cikinca küfür mü etmis olunuyor, artik sevmiyorum mu olunuyor. Neden evde onca insana cok mu ihtiyac var. Eger ciddi anlamda esinin yardimina ihtiyaclari varsa anlarim da baska türlü sacma.
Baska evde yasarken de babasini sevip mutlu edebilir. Ayri eve cikin herkes mutlu olsun.

esim babasina cok duskun babasida ona esim eve gelmeden olmadan gidip uyumyr aksamlarr gecenin bi yarisi bile esim kalkip babasini kontrol esyr nefes alip veriyor mu diye bu bu durmdayken ayri ev isteyerek kendimi bencil hissedyrm bazen ama benimde hakkim bi omur ailesiyle nasil olck bilmyrmm gercekten cikmazdym

Hastalığı ne babasının

Zor durum herkes ailesine düşkün tabı ama sizi de düşünmesi lazım

Babası hasta da tek başına değil ki. Cok sacma olmuş. Yakın bi ev tutun eşiniz sık sık gidip gelsin.
etrafimzda yakin bi ev yokki esimin babasinin bi suru dairesi var zaten ama bize cok uzaklar zaten ayrilmamizi istemyrlar istemedkleri icinde hep onlarla yasaycgz hissiveriyorlar bize ki cikmayalm

Valide evde gorumce evde nasil etrafinda kimse yok?
yalniz yasayan yasli bir adam olsa anlarim ama esinin bence ayrilasi gelmedigi icin bahane yapmis babasini yakin biyerdende ev tutabilirdiniz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…