Kocamla sorunlarım var acil yardıma ihtiyacım var, yardım eder misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu ara konular neden hep kışkırtıcı. Sanki toplu ban yemek için açılmış konular ben buna yorum yapmam aga

İyi de sen iki hafta kardeşine tahammül edememişken ondan neden bekliyorsun. İnsan kardeşini evden göndermeye çalışır mı?

Kardeşini eşine şikayet eden sensin daha ne diye konu açıyorsun? Ben hiç bir zaman ailemden birini eşime karşı kötülemem eleştirmem. Kol kırılır yen içinde kalır.
Eşimi de kendi aileme şikayet etmem. Bazı sınırları sizin cizmeniz gerekir.

İyide arkadaşım adama gidip sen kötülemişsin kardeşini oda doğru olanı yani senin söylediğin şeyleri söylemiş 1 2. Si de sen kardeşine 2 hafta tahammül edemiyosun ki elin adamı neden etsin ?
Ortaya bombayı atmışsın adamda patlamış

Hata sizde tartistiniz madem niye gelip kocaniza anlatiyorsunuz oda dogrulari soylemis herkesin bir dusunce yapisi var degistiremezsiniz bastan firsat verip anlatmamaliydiniz

Esinizin size ayak uyduramadigindan muzdarip oldugunuzu yazmissiniz. Cok mu yas farki var aranizda? Kendinizden yasca buyuk biriyle mi evlendiniz acaba?
Yazdiklarinizdan, esinize tahammulunuzun kalmadigini gordum. Bu sekilde evlilik yurumez. Insanin sevgisi bitince surekli takilacak yeni konu cikiyor. Ve birlikte yasadigi o ev, zindan haline geliyor. Bence kendinizi serbest birakin.

Kardeşinizi eşine şikayet ettiğinizde ne yapmasını beklemiştiniz ki? Kardeşinizin tarafını tutmasını mı? Gerçekten değişik bir beklenti

Kardeşinizin evi yok mu ? Neden kendi evinize getirip kalsın diyorsunuz... Benim eşimde Mardin'li ama hiç böyle huyları yok. Büyüklerine saygılılar, çizgi bilirler... Neyse adam 2 hafta daha çocuk yapmadan çocuk sahibi olmuş hem de ergen döneminde....

benden 1 yaş küçük ama ben böyleyim sakşnin tam senin istedipin gibi olamam ama çabalıycam dedi sonunda en azındanmutlu oldum...

Kardeşinden daha ergen gibi davranmışsın ve kafan hala ergen gibi çalışıyor.

Kocana sabır diliyorum. Çocuk yapmayın bir süre senin büyümen lazım

Kardes ese sikayet edilmez, bu yanlis olmus.
Velev ki kadin kardesini esine sikayet etti, esinin bunu firsat bilerek onceden icinde biriktirdigi ne varsa disa vurmasi daha da buyuk yanlis.

Kendisini tanirim, bosu bosuna linc yemis. Gercekten var olan ciddi sikintilarini yazmis olsaydi, o kocaya degil 2 sene 2 saniye nasil sabrettigi icin linc atacaktiniz. Olay kardes ya da sucuk degil aslinda.

Hatalısıniz. Bir de kardeşime tahammul edemedi diyordunuz da buradaki kardeş görünce olsaydı siz de belki edemezdiniz.

Günah keçisi eşiniz mi oluyor?
2hafta dayanamayıp kavga eden
Evden göndericem diye siz
Ama eşiniz sizinle aynı fikirde olunca kötü eş mi oldu
Eşiniz size kırmızı gül degil kaktüs göndemeliymiş
Uslubunuz düşünceniz tavrınız kaktüs dikeni gb

Ailemle alakalı olumsuz hiçbir seyi eşime anlatmam heleki kardesimle aramdaki mevzuyu hiççç anlatmam. Cünkü ben kardeşimle bugün tartısır yarin barişırım ama bu eşimi ilgilendirmez ve ailemle alakalı bir konuda asla taviz vermem. Ben konuda kardesinize üzüldüm umarim duymamistir benim kardesim evine gittigimde böyle bir mevzu olsa asla kapısını açmam

Yazdiklarinizı tekrar okudunuz mu???
Kız kardeşle kavga eden siz adama şikayetlenen siz adam evet haklısın deyince suçlu,
Kız kardeşi evden gönderen siz adam keşke kalmasaydı deyince kardeşime tahammül edemiyor diye suçlu olan adam!
Cidden eşinizin işi zor.

kiz kardeslerimle belki 1000000 defa küsüp barismisizdir bir defa dahi esime sikayet ettimi hatirlamiyorum babam vefat edince borclar ve miraslar yüznden tartisdik geldi yeter ya bagirmayi kesin dedi ablana bu tavirla yaklasma dedi o an oyle bir baktim sonra bacim sen cik enisten canina susamis kardesim cikti dedim birdaha benim ve ayni yerden ciktigim kardesimin kavgasina o burnunu sok pisman ederim seni sana laf düsmez dedim iyi bee ne halin varsa gor ben seni korudum dedim kimden koruyon onca erkek kardesin var hangi kavgana karistim sustu odur budur karismaz siz hem sikayet edip hemde koruyorsunuz kardesim olsun kanlim olsun demisler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…