• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamla sorunlarım var acil yardıma ihtiyacım var, yardım eder misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gozlukalmamlazim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2020
10
-9
1
Ben ne kadar hayat dolu sıcak kanlıysam Kocam da o kadar sessiz sakin biri. Ergen kız kardeşim bize kalmaya gelmişti onla tartıştık şikayet ettim kocama, onu yollayacağımı söyledim, bana evet haklısın kardeşin terbiyesiz annene Allah yardım etsin filan dedi, ben şok tabi, sonra bi şekilde kardesım olayı anlamadan gitti. Ama eşime anlattıgımda o hep gerçek fıkrını soylermiş, beni sakinleştirmek için yalan söyleyemezmiş evet kardeşim kötü biriymiş. Konuşmuyoruz ben kırıldım diyorum o hala ama senin kardeşin de yalancı ikiyüzlü bilmem ne diyor! Kendi ailesindeki herkes bir melek, eşim Mardinli, ailesinde kızlar sessiz sakin laf dinler bizde oek öyle değil, olmaso gereken oymuş gibi düşünüyor. O kadar kırgınım ki konuşmuyoruz 3 gundur o yokmus gıbı davranıyorum. anlattıgımda senın istedigin biri gibi olamam hep ben haksız oluyorum odamda ders calıstım sıze karısmadım yine de ben sucluyum artık gerçek düşüncelerimi söylicem diyor. Yani benim kardeşim için terbiyesiz bu evimde kalmasını istemem bana kalsa diycekmiş. Evliliğimin saçma olduğunu düşünüyorum benim kardeşime 2 hafta tahammül edemeyen bir adam...Evliliğimi sorguluyorum, bana çok saçma geliyor bı tavır. sizce?

Ben ne kadar hayat dolu sıcak kanlıysam Kocam da o kadar sessiz sakin biri. Ergen kız kardeşim bize kalmaya gelmişti onla tartıştık şikayet ettim kocama, onu yollayacağımı söyledim, bana evet haklısın kardeşin terbiyesiz annene Allah yardım etsin filan dedi, ben şok tabi, sonra bi şekilde kardesım olayı anlamadan gitti. Ama eşime anlattıgımda o hep gerçek fıkrını soylermiş, beni sakinleştirmek için yalan söyleyemezmiş evet kardeşim kötü biriymiş. Konuşmuyoruz ben kırıldım diyorum o hala ama senin kardeşin de yalancı ikiyüzlü bilmem ne diyor! Kendi ailesindeki herkes bir melek, eşim Mardinli, ailesinde kızlar sessiz sakin laf dinler bizde oek öyle değil, olmaso gereken oymuş gibi düşünüyor. O kadar kırgınım ki konuşmuyoruz 3 gundur o yokmus gıbı davranıyorum. anlattıgımda senın istedigin biri gibi olamam hep ben haksız oluyorum odamda ders calıstım sıze karısmadım yine de ben sucluyum artık gerçek düşüncelerimi söylicem diyor. Yani benim kardeşim için terbiyesiz bu evimde kalmasını istemem bana kalsa diycekmiş. Evliliğimin saçma olduğunu düşünüyorum benim kardeşime 2 hafta tahammül edemeyen bir adam...Evliliğimi sorguluyorum, bana çok saçma geliyor bı tavır. sizce?

Neden kardeşinizi eşinize şikayet ettiniz ki? Çok anormal bir davranış

Ergen kız kardeşim bize kalmaya gelmişti onla tartıştık şikayet ettim kocama, onu yollayacağımı söyledim, bana evet haklısın kardeşin terbiyesiz annene Allah yardım etsin filan dedi, ben şok tabi, sonra bi şekilde kardesım olayı anlamadan gitti

benim kardeşime 2 hafta tahammül edemeyen bir adam...Evliliğimi sorguluyorum,
Asıl adam sorgulasın evliliğini
Hem git kardeşini şikayet et adama
Hemde kardeşime tahammül edemeyen de
Eh daha sen tahammül edemiyorsun kardeşine
Yani kardeşine çekmişsin adam da gerçeği söylemiş, adama sabır diliyorum

Kocanıza bahane bulacağınıza bence objektif olup kendi davranışlarınıza bakın. Adama bahane bulacak ne var bunda. Gereksiz yere küsmüşsün bence

Kardeşinle sorununu şikayet edersen tabi ki o da öyle söyler. Aile içi işlerinizi anlatmayın ki ileride bunlar size geri dönecek. Ser veririm sır vermem asla söylemem böyle şeyleri ben 2 dakika sonra barışırım ama şikayet ettiğim eş koca kişisi kin besler hata kabul etmez bu herkes için geçerlidir. Üzülme tabi istedipi gibi konuşacağı anlamına gelmiyor bu, bundan sonra dikkatli davran.

Kardeşinizi evden göndereceğinizi söyleyip şikayet eden sizsiniz. Eşinizde sizi onaylamış. Acaba önceden biriktirdiğiniz olumsuzluklar mı varda eşinizle bunu bahane edip küsüyorsunuz
sanırım öyle, ben ondan kardeşin zaten gidecek sabret olur aile arasında demesi olgunluğunu beklerdim, kendi hep susar ama ben şikayet edince direk doğruları söyler, kendi ailesi söz konusu olduğunda onların hiç hatalarını göremez, benim ailemle ilgili değersizleştirmem hata sanırım ama söylemesem de sanki sinirliyim suscam ikili oynuyomuşum gibi geliyor aileme sinirlenmişim ama kocam bişe der diye soyleyemıyorum tam ahlaksız erkek imajı benım için.ayrıca kendisi ailesiyle ilgili bişey soylemez bana.

Ananem kocana herşeyini anlatma bir yüzünü göster diğeri yüzün hep saklı kalsın derdi. Anlamazdım. Nişanlılık dönemimde hep şikayetlenirdim dertleşirdik. Evlendik. Sonra şaaaakk eşim bana "senin ailen hep böyleydi şöyleydi demezmi??!?! En son o oldu artık hiçbirşeyimi anlatmam gelinimizi bile kötülemem onun yanında. Bir problem olsa bile ona yorum hakkı tanımam. Seni ilgilendirmez derim. İçimde saklarım. O ince çizgiyi korumak gerek. Maalesef anlattığımız söylediğimiz herşey birgün ağızlarına laf oluyor. Tabii eşininde naziklik yapıp yorum yapmaması gerekirdi orası ayrı birşey ama bundan sonra ciddi uyar ve sende artık şikayet etme kimseyi

Siz ne yazdığınızı bi okuyun isterseniz. Siz zaten kardeşinizi evden gönderceginizi söylemişsiniz eşiniz de sizi onaylamış. Kendi Fikirlerini de söylemiş

Kardeşinizi evden göndereceğinizi söyleyip şikayet eden sizsiniz. Eşinizde sizi onaylamış. Acaba önceden biriktirdiğiniz olumsuzluklar mı varda eşinizle bunu bahane edip küsüyorsunuz
Tabi ki var, ondan aile konusunda beklediğim destegı gorememek beni yordu bira sanırım, hala da beklentim var gibi. Eşimle bence sorunlarımı var birincisi seyrek cinsellik, ikincisi benim çok yaşam dolu onun ölü gibi olması, üçüncüsü aramızda ortak aktivite olmaması, dördüncüsü benim bu evlilikteki hayal kırıklıgım ve somut söyleyecek birşeyimin olmaması. dışardan bakıldıgında eşim tam bir ev erkeği ama ben bunun bu kadar sorun olacağını bu kadar sıkıcı bir evlilik olacağını düşünemedim malesef yaşayınca anlaşılıyor.

sanırım öyle, ben ondan kardeşin zaten gidecek sabret olur aile arasında demesi olgunluğunu beklerdim, kendi hep susar ama ben şikayet edince direk doğruları söyler, kendi ailesi söz konusu olduğunda onların hiç hatalarını göremez, benim ailemle ilgili değersizleştirmem hata sanırım ama söylemesem de sanki sinirliyim suscam ikili oynuyomuşum gibi geliyor aileme sinirlenmişim ama kocam bişe der diye soyleyemıyorum tam ahlaksız erkek imajı benım için.ayrıca kendisi ailesiyle ilgili bişey soylemez bana.

Eşiniz hakem mi veya büyük elçi mi arayı yumuşasin, yapsın. Gerçek düşüncesini bilmek istemiyorsanız bu konulara acmamaniz lazım. Geçen kaynimla benzer bir konuşma geçti. Ona söylediğimi aynen size de söylüyorum: Aileni başkalara kötülersen gün gelir insanlar onu sana karşı kullanir. Yeri geldiğinde susmayı bileceksin. Yok anlatayım diye ısrar edersen gelen tepkilere çemkirmeye hakkin yok.
Burda asıl olgun davranmayan sizsiniz esiniz değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back