- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.036
-
- Konu Sahibi ogullarim canlarim
Yok yanlis anlamayin lutfen ben kendi aklimla bas edemedigim icin sizlere soruyorum zaten evet 10 sene gecti iyi kotu bu halleri uslanmis halleri benimde oyle benim patavatsizligim cok bunun dengezizligi belkide basimizda hic buyuk olmadi ondan diyorum lutfen beni yanlis anlamayin
Zamanla sende yıpranıp bırbırınıze karsı saygısızlasırnızız cnm esınde bu herseyı ben bılıyorum havaları kımsenın aklına ıhtıyacım yok ayakları..sankı egolarını tatmın edıyo..cocuk konusunda da hıcte onun keyfı ıcın cocugumun keyfınden odun vermem çocuklu ev dağılır da pıslenırde hem kendısı derlı toplu olsun ıstıyoda kendısı toplumu?Merhaba arkadaslar burda yeniyim yardima ihtitacim var yada akila.ben 31 yasinda 2 cocuk annesi 10 yillik evliyim esim cok iyi ama siniri geldiginde beni tanimiyor.soylediklerini kontrol edemiyor o anda beni laflariyla dovuyor.sonra ozur diliyor unutuyor ve bu hep boyle suruyor.yoruluyorum zaman zmaan cocuklarimimi buyuteyim onumu anlamadim.cok kucuk seylerden kavga ediyoruz nedensiz.esim otoriter disiplinli mukemmelci biri ben daha rahattim ona uyum sagladim evde daginikligi sevmiyor hersry yerinde olsun istiyo cok zoor
Haklisiniz ama hani care ariyorum.dogru cogu buyukleri olanlarindan faydasi olmuyo.esimin ustune dusuyorum cunku kimse yok 2 komsum var onlara bile haftada 1 ya 2 gun gitsem ordada hemen lafi vuruyo.hergun komsulardan cikmiyom oluyo.ben carsi pazarYanlış anlamadım arkadaşım. Sadece sizin adınıza üzüldüm. İyi anlaşabilmeniz için başınızda büyük olması gerekmez.Biz zaten büyük insanlarızBüyükler olayları daha da karıştırır. Eşinizin üzerine bu kadar düşmezseniz her şey kolaylaşır bence.
Evet egosu cok yuksek.kendini cok begenir tamam esim yakisikli bakimli temiz ordan sikayet edeme.Hersey mukemmel olsun ister.tabi kim istemezki ama herzaman olmuyor.kendisi cok titiz.arkadaslarim kocalainin corabini ordan burdan toplar benim corabini bile ic ice sokar oyke sepete atar.okadar titiz yani e bu tabiki kotu degil ama beni bunaltiyo zaman zaman sanki hep hata ariyo bende bulunca cenesi aciliyoZamanla sende yıpranıp bırbırınıze karsı saygısızlasırnızız cnm esınde bu herseyı ben bılıyorum havaları kımsenın aklına ıhtıyacım yok ayakları..sankı egolarını tatmın edıyo..cocuk konusunda da hıcte onun keyfı ıcın cocugumun keyfınden odun vermem çocuklu ev dağılır da pıslenırde hem kendısı derlı toplu olsun ıstıyoda kendısı toplumu?
siz calisiyordunuz sanirim ozaman isi birakicam diyin hepsi bi arada yetismiyo Yada yardim etsin ozaman benim esimde oyle Ama gec geldigi icin benim daha fazla zamanim oluyo calismiyorum bide Yada duymazdan gelicen arkadasim zamanla alisisir))cocugum daha onemli benim icin onun goz zevki bozulmasin diye cocuklarimmi rahatsiz olsun cok biliyosa yardimci alsin sizede yazik..Haklisiniz ama hani care ariyorum.dogru cogu buyukleri olanlarindan faydasi olmuyo.esimin ustune dusuyorum cunku kimse yok 2 komsum var onlara bile haftada 1 ya 2 gun gitsem ordada hemen lafi vuruyo.hergun komsulardan cikmiyom oluyo.ben carsi pazar
Evet egosu cok yuksek.kendini cok begenir tamam esim yakisikli bakimli temiz ordan sikayet edeme.Hersey mukemmel olsun ister.tabi kim istemezki ama herzaman olmuyor.kendisi cok titiz.arkadaslarim kocalainin corabini ordan burdan toplar benim corabini bile ic ice sokar oyke sepete atar.okadar titiz yani e bu tabiki kotu degil ama beni bunaltiyo zaman zaman sanki hep hata ariyo bende bulunca cenesi aciliyo
Evet ben calisiyorum ama az simdi 2 cocukran sonra.2. Dogana kadar fulltime calistim hamileligime 3 hafta kalana kadar calustim kuaforum ben.2. Cocugum 3 aylik olana kadar evde durdum tekrar ise basladim.yapamadim 2 cocukla.2.oglum reflu lu dogdu hep aglardi sukur simdi iyi. 2. Oglum 9 aylikti isimi biraktim ama hep kendi parami kazandim hic esimden almadim. Hos bugun harclik istesem dun verdimya der.nasil deyim esimi bende alistirdim calisirim isimi evimi hep yetistirdim.oda alisti simdi bile az calisiyonda bana catiyon diyo.biraz yanlis basladim simdi 2 cocuktan sonra yetistiremiyorum.buyuk oglumun okulu futbolu yuzmesi camisi heryere ben goturuyorum.arti evim isim alisverisim yetistirmeye calisiyorum ama bazende bocaliyorum bunuda esim bazen anliyo bazen egoist oluyo.bazen astan oluyosun bazen nefrettenSa
siz calisiyordunuz sanirim ozaman isi birakicam diyin hepsi bi arada yetismiyo Yada yardim etsin ozaman benim esimde oyle Ama gec geldigi icin benim daha fazla zamanim oluyo calismiyorum bide Yada duymazdan gelicen arkadasim zamanla alisisir))cocugum daha onemli benim icin onun goz zevki bozulmasin diye cocuklarimmi rahatsiz olsun cok biliyosa yardimci alsin sizede yazik..
cnm benım yaşadıklarıma cok benzıyo yasdıgın seyler dogru bızler alıstırıyoruz bunları boyle aslında esının sende kusur bulmasının sebebı aşağılık kopmklexı sankı her şey elınden gelıyo ne guzel oda kasısındakınde kusur bulamayınca saçma seylerı bıle konu yapıyo aynı benım durumumda oyle ben psıgkolgla bıle görüştüm oda bu durumlar ıcın egoıst ve aşağılık komplexslı bırısı demıstı..tabı psıkologa sırf bunun ıcın gıtmedım tabı bende bııırrr sürü sorunu bı arada yasadım bı gun konu acıcam Ztn..Evet ben calisiyorum ama az simdi 2 cocukran sonra.2. Dogana kadar fulltime calistim hamileligime 3 hafta kalana kadar calustim kuaforum ben.2. Cocugum 3 aylik olana kadar evde durdum tekrar ise basladim.yapamadim 2 cocukla.2.oglum reflu lu dogdu hep aglardi sukur simdi iyi. 2. Oglum 9 aylikti isimi biraktim ama hep kendi parami kazandim hic esimden almadim. Hos bugun harclik istesem dun verdimya der.nasil deyim esimi bende alistirdim calisirim isimi evimi hep yetistirdim.oda alisti simdi bile az calisiyonda bana catiyon diyo.biraz yanlis basladim simdi 2 cocuktan sonra yetistiremiyorum.buyuk oglumun okulu futbolu yuzmesi camisi heryere ben goturuyorum.arti evim isim alisverisim yetistirmeye calisiyorum ama bazende bocaliyorum bunuda esim bazen anliyo bazen egoist oluyo.bazen astan oluyosun bazen nefretten