kocamla kavgalarimiz

Zamanında dayak, sınırlı, sızı beğenmıyor ve rencıde edıyor, yerı geliyor basının üzerine, yerı gelıyor kapının önune... Ve sız hala sevdiğinizi mi söylüyorsunuz? Evet melek gibiymiş kocanız.

Mermer iyi taştan iyilik iki baştan derler
biraz siz de kendinize çeki düzen verebilirsiniz
her şeyi karşı taraftan beklemek ve karşındakini değiştrimek doğru değil.

Mermer iyi taştan iyilik iki baştan derler
biraz siz de kendinize çeki düzen verebilirsiniz
her şeyi karşı taraftan beklemek ve karşındakini değiştrimek doğru değil.
Benim mesajlarimi okusaniz bende melegim demedim zaten tabiki ben konusmasam birsey yada onun ters huyunda birsey soylemesem kavga cikmaz ama herzaman sa kestiremiyorum yada cenemi tutamiyorum

Ya kocam mantik agirlikli yasiyor bense duygu agirlikli bana haftaya kadar yada aylik plan yeter ama esim 20 sene sonrasini yasliligimizi planlar dusunur konusur

Arkadaslar ben zaten caresiz kaldigim icin sizden yardim istiyorum tavsiye oneri.tabiki ben dort dortluk degilim ben esimin istedigi gibi biri olsam zaten hic kavga etmeyiz cok huyumu degistirdim ama herseyimi ona gore kuramamki robot degilim

Benim eşim titiz biridir ben rahatım mesela
ben ona bu konuda uysam kavga ederiz
ben kendime bu konuda çeki düzen verdim
çünkü o haklı
benim haklı olduğum yerde o bana uyar
bu işler böyle yani
ayrıca kavgaların büyümemesi için biraz kendimizi tutmamız şart
kadın siniri ile erkeğinki bir değil

Arkadaslar ben zaten caresiz kaldigim icin sizden yardim istiyorum tavsiye oneri.tabiki ben dort dortluk degilim ben esimin istedigi gibi biri olsam zaten hic kavga etmeyiz cok huyumu degistirdim ama herseyimi ona gore kuramamki robot degilim
Maalesef insanlar bırbırınden farklıdırlar, hep aynı olsa anormal olmaz mı? Tabii ki değiştiremezsiniz kendınızı, sadece biraz dikkat edersınız elinizden geldiğince. Ben sizi beğenmemesi ve rencıde etmesıne takıldım. Acık acık söyledı mi size bunu?

Bizdede ayni esim titiz ben daginiktim simdi ona uydum bende tabiki aynen onunda hakli oldugu yerler var ama sadece bana daha otoriter iyi anlastigimizda cok kedi kopek gibi oldugumuzda cok oluyo

Ben guclu biriyim tabiki her kadin oyledir ama hayati tek basima sirtlandigim oldu erken basladim bu hayata 14 yasimda yurtdisina gelin geldim 3 yil sonra ayrildim 3 yil yalniz dimdik yasadim inat ettim donmedim annemlere.esimle tanistim kendim evlendim sukurler olsun herseye ragmen 2 cocugum var saglikli beraber calisiyoruz kimsemiz yok yakinimizda aile olarak bu da zaman zaman yipratiyor ikimizide tabi

Arkadaşım Sen zaten inanmışsın çenenden dolayı kavga ettiğine dayak yediğine, neyin yardımını bekliyorsunuz anlamam.
Öncelikle bu düşünceden kurtulmalısın, kimse ağzından çıkan sözleri sebebiyle dayak yemememeli...
Öfke kontrolü bir sorundur, dayak atmak ise insanlık dışıdır.
Eşinizin insanlık dışı sorununa bahane bulmayı bırakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…