1 bebişimiz var geçen sene doğdu ve doğumda büyük bi rahatsızlık geçirdim hayati riskim vardı günlerce bebeğimi göremeden yattım hastanelerde. Eşimin telefonunu hep karıştırmam bazen benimkinin şarji biterse alır keşfete bakarım uykum gelene kadar. Geçen baktım benim doğum yaptığım yani aslında hasta olduğım acıdan kıvrandığım tarihlerde 2 tane benim tanımadığım bayanla konuşmuş biriyle o kitap çok güzel bende okudum tarzı zararsız görünen ama alakasız bi konuşma diğerine de daha samimi atıyorum kızın ismi ayşe olsun ayşem diye hitap etmiş görüşelim ayşem filan diye yazmış güya arkadaşı Bu bayanlar ama spor salonundan filan tanışmış eskiden. Her şeyi geçtim ben hastayken nasıl yazabildi azraille Cebelleşiyordum aklımda bebeğim sürekli acıdan hastalkltan inlerken adamın mesaj atacağı tutmuş
Acaba bunları kendi zekasınca zararsız mıgördü de silmedi daha başka kişilere de mi yazıyor bilemedim.
Bir de instagram keşfetinde hep çıplak bayanlar var algoritması var bakıyorsun ki bunlar önüne geliyor dediğimde asla kabul etmez bende ruh hastası gibi takıntı haline getirmemek için karışmadım ama benim keşfetimde hep bebekler var çünkü o tarz izliyorum hep
Neyse ben eşimle dün bayanlara attığı mesajlae yüzünden kavga ettim üste çıkıp manüpüle etmek için her yola başvurdı ama oralı olmadıolmadım şuan küsüm sizce abartıyor muyum???
Acaba bunları kendi zekasınca zararsız mıgördü de silmedi daha başka kişilere de mi yazıyor bilemedim.
Bir de instagram keşfetinde hep çıplak bayanlar var algoritması var bakıyorsun ki bunlar önüne geliyor dediğimde asla kabul etmez bende ruh hastası gibi takıntı haline getirmemek için karışmadım ama benim keşfetimde hep bebekler var çünkü o tarz izliyorum hep
Neyse ben eşimle dün bayanlara attığı mesajlae yüzünden kavga ettim üste çıkıp manüpüle etmek için her yola başvurdı ama oralı olmadıolmadım şuan küsüm sizce abartıyor muyum???