- 23 Mart 2017
- 2.468
- 3.753
- 53
- Konu Sahibi Trigonometri
Ben 44 bedenim bu sorunu yaşamıyorum. Ah kadınlarımız anlasa bu sorunlar sizin kilonuzdan kaşınızdan gözünüzden değil karşı tarafın karaktersizliginden oluyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aldatiliyorsunuz malesef10 yillik evliyiz... 2 cocugumuz var...Benimle yatmiyor cok isteksiz... Geceleri 3 e hatta 5 e kadar bilgisayar basinda ...herkes uyanikken hep uyuklar durumda, yada uyuyor cocuklar ve ben uyudugumda ise; kapiyi kapayip salonda bilgisayar basinda her gece. Bir kaç kez sessiz yanina gittim gostermek istemiyor ekrani bagirip cagirip yùkseliyor durduk yere. Cok yoruldum 3-4 yildir bu moddayiz. Cocuklardan sonra gobek kaldi 40 beden giyiniyorum onu bahane ediyor zayiflamami istiyor fakat kilo veremedim ben bi turluNe yapmaliyim oneride bulunursaniz sevinirim... depresyona girdim inanin hic bir yaptigimdan memnun olmuyor hep bi memnuniyetsiz haller incitiyor cogu zaman... baskalarinin yaninda rencide ediyor
göbek falan bahana bnce. sen geçmişine bak bilgisayarın. kesin bir çakallık yapıyordur10 yillik evliyiz... 2 cocugumuz var...Benimle yatmiyor cok isteksiz... Geceleri 3 e hatta 5 e kadar bilgisayar basinda ...herkes uyanikken hep uyuklar durumda, yada uyuyor cocuklar ve ben uyudugumda ise; kapiyi kapayip salonda bilgisayar basinda her gece. Bir kaç kez sessiz yanina gittim gostermek istemiyor ekrani bagirip cagirip yùkseliyor durduk yere. Cok yoruldum 3-4 yildir bu moddayiz. Cocuklardan sonra gobek kaldi 40 beden giyiniyorum onu bahane ediyor zayiflamami istiyor fakat kilo veremedim ben bi turluNe yapmaliyim oneride bulunursaniz sevinirim... depresyona girdim inanin hic bir yaptigimdan memnun olmuyor hep bi memnuniyetsiz haller incitiyor cogu zaman... baskalarinin yaninda rencide ediyor
Sizce karısını reddetmek için tek bir bahanesi mi vardır? Bu tipler icin " gözünün üstünde kaşın var" bir bahanedir,zira 40 beden giyen biri de kilolu değildir.Adamın bahanelerini kadının ortadan kaldırması lazım kaldıracak ki adam bahane üretemez konuma gelecek !!!
Grup yaparsanız, bir de bu işten para kazanırsanız kesin sever.Herseye ragmen tekrar beni sevebilirmi diye bekliyorum umutsuzca...
bence grupta yapsa faydasız. alışmış kudurmuştan beterdir. bir insan korku ve utanma eşiğini aştıysa çok zor onu elde tutmak.Grup yaparsanız, bir de bu işten para kazanırsanız kesin sever.
Bir sapığa hala kocam demeniz çok ilginç.
Ben zaten adamın ne halt yediğini yukarda yaklaşık 5 üyeye ayrı ayrı yazdım siz dillendirmeseniz de olur . Kadın adama sorduğunda tek bahanesi buymuş bu bahaneyi ortadan kaldıracak sonra da adamın kıçına tekme atacak başka birşey yok birde tek sorunları o değilmiş adam grup sex istiyormuş onu sonradan öğrendik. 40 bedene gelince eğer kocaman bir göbeği varsa 40 beden gayet çirkin olabilir benim eşimin mesela kocaman bir göbeği olsun istemem olsa uyarırım kendine çeki düzen vermesini isterimSizce karısını reddetmek için tek bir bahanesi mi vardır? Bu tipler icin " gözünün üstünde kaşın var" bir bahanedir,zira 40 beden giyen biri de kilolu değildir.
Ayrıca bilgisayara bakmaya çalıstığında azar yiyorsa bu o adamın sabaha kadar pc başında bir haltlar yediği anlamına gelir ki aklımda olanı söylemeyeceğim,gayet de anlaşılır çünkü.
Böyle biri de mümkünse bahaneyle yaklaşmasın zaten.