- 19 Ağustos 2018
- 14
- 7
- 1
- 42
- Konu Sahibi Trigonometri
-
Bilgisayarı alın, geçmişe bakın, siliyorsa onu geri getirmenin yolu nette vardı adım adım hiç zor değil.
Önce mevzuyu anlayın.
Pes! Konu bu muKilo veremeyecek ne var bende bunu anlamam boğazını tutsan biraz yürüyüş mekik tamam zor birşey değil .
Kilo vermeyecek ne var evet hmm şeker olabilir PCO olabilir troit olabilir metebolizma sıkıntısı olabilir hormonal dengesizlikler olabilir mesela lütfen bu kilo vermek çok kolay değil genetikte olabiliyorKilo veremeyecek ne var bende bunu anlamam boğazını tutsan biraz yürüyüş mekik tamam zor birşey değil .
Tedaviye bakılacak bu kadar zor birşey değil hem kendi sağlığına zarar . Ben kocamın benim istemediğim görüntüde olmasını istemem mesela. Adamın yaptığı doğru değil net ama kadında sorunları ortadan kaldıracak ki adama bahane kalmasın . 40 bedenim yazmış mesela boy önemli 1.55 Cm boyla 40 beden olursa sorun buKilo vermeyecek ne var evet hmm şeker olabilir PCO olabilir troit olabilir metebolizma sıkıntısı olabilir hormonal dengesizlikler olabilir mesela lütfen bu kilo vermek çok kolay değil genetikte olabiliyor
Evet gecmisi siliyor silme programi indirmis zaten bilgisayara isi bitince hersey siliniyor... bir bilebilsem bilgisayarda ne yapiyor cozulucek kafamdaki soru isaretleri.
Adamın bahanelerini kadının ortadan kaldırması lazım kaldıracak ki adam bahane üretemez konuma gelecek !!!Pes! Konu bu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?