Kocamla ayrilmam icin muska yapilmis!!

Benim bildiğim bu canım daha ayrıntılı ama benim batırladıklarımı yazdım eksik yerim olabilir . Ama ben bunu çok iyi bir kaynaktan okumuştum bir sohbettede dinlemiştim , yinede bir sorun aklınızda kalmasın

Hoca dediğin duasını eder, hayrını diler değil mi. 'size buyu yapmışlar muska evinizin içinde' diyen hoca, hoca mıdır bilinmez. Dediğinizde haklısınız. Kimse de nerden biliyor bu demiyor, hemen inanıyor yazık..

Dediklerinizin hepsinde haklisiniz.. Ben Zaten rabbime sigindim, hocada aile dostumuz, ben illa hocalara falcilara baktiriyim yapmadim yani beni yanlis anlamayin lütfen.
Yanlis anlamadim ki zaten sizin nasil dusundugunuzu tam bilmedigim icin her ihtimale karsi uyarayim dedim. Allah yardimciniz olsun.

Ama tamda bu olayin üstüne, felak ve nas sureleri indi. Bu tür seylerden korunmak icin. Bu surelerle sifa buldu peygamber efendimiz. Günümüzdede, bu sureleri okuyana büyü degmez. Nas suresinde "üfürükcülerin serrinden, dügümlerin serrinden, sabahin Rabbine siginirim" deniliyor. Yanlisim varsa kusura bakmayin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorarım da başlar yine Kur'an oku, şunu oku, bunu oku demeye. Yalan söylemek de istemiyorum. Ben de çok korkuyorum büyüden muskadan. Kayın validem kimseye anlatma şöyle iyiyiz böyle iyiyiz diye ama insanlar da hep sıkıştırıyor, hep mutsuz olacağımı düşünüyorlardı. Kötü bir haber bekliyorlar ama nafile.

Ama bu olayin üstüne, felak ve nas sureleri indi. Bu tür seylerden korunmak icin. Nas suresinde "üfürükcülerin serrinden, dügümlerin serrinden, sabahin rabbine siginirim" deniliyor. Yanlisim varsa kusura bakmayin.
Evet, kaynanam hep nazar büyü için felak nas oku der, ondan diyor herhalde.

Büyük ihtimalle konun kapanacak tatlım ama felak ve nas sureleri Peygamber efendimize Büyü yapıldığında tesir etmesin diye nazil olmuştur,dolayısıyla hacıya hocaya gitmeden kendin sürekli felak ve nas, hatta ayetel kürsi okursan ne Büyü kalır ne nazar. Bunlar muhafazateyn sureleri olarak gecer ve kesinlikle en tesirlisi bunlardır.inanmayın öyle hocaya falcıya.eger tesiri olmasaydı zamanında Efendimize yapılan Büyüde tutardı.sen bu sureleri oku ve Allah'a Tevekkül et. Bazen ser görünen seyde hayır vardır belki ayrılmanız daha hayırlıydı, bilemezsin

Buyu vardir ben inaniyorum.
Ne kadr kotu ve akil almaz bisy olsa bile.

Benn bi arkadasim vardi 2 kardeslerdi. Bi bu kiz bide ondan kucuk erkek kardesi.
Arkadasimin annesiyle babasinin arasi hic iyi degildi. Bizim mahalledeki eve tasindiklarindan beridir boyleydi. Senelerdir soguklarmis birbirine. Erkel kardesi geceleri birilerini gorurmus yatak odasinin kapisinin camindan. Cok korkarmis.Sonra bi ara hocaya gitmisler. Hoca size buyu yapilmis demis. Cocuk odasinin dolabinin tamda rafin altina yag gibi bisy var demis. Domuz buyusu yapilmis size hmen eve git kazi demis.
Ve sonradan hersey birden bre duzelmeye basladi. Tabi anne babasi bosanmisti.
Ilk zamanlar tekrardan yesil isik yanmaya basladi arada sirada. Ama birlesmediler.
Ne zaman o evden ayrildilar bi duydumki tekrardan barismislar tekrardan evlenmisler.
Tabi bu gunlere gelene kadr baska bi kadindan cocugu bile olmus adamin zamaninda. Cocuk arkdasimin yaslarinda.

Valla devre bakmıyor bu işler, insanlar cahil. Cezasını düşünmeden yaptırıyorlar böyle şeyleri. Cayır cayır yanacaklar valla. Onların adına ben korkuyorum. Ayyyy...
öyle birşey yapıyorlarsa gebersinler,arkalarından bir tekme de ben atmazsam neyimyanmazlar manmazlar neyim garanti olsun

öyle birşey yapıyorlarsa gebersinler,arkalarından bir tekme de ben atmazsam neyimyanmazlar manmazlar neyim garanti olsun
Yanarlar yanarlaaaar... Zaten bize muska yaptıranların yüzünün güldüğünü hiç görmedim ben. Şu an bile perişan haldeler. Allah hepsinin cezasını veriyor.

kaynanası olmayan bi insan olarak bile çık git bi hocayla görüş kocamla sorunlarım var de hemen sana kaynanan büyü yapmış demezse bende bişey bilmiyorum.

valla ben muskaya büyüye inanıyorum, benim annemle babamın kırk senesini yediler ya, en sonunda baktırdık yapmışlar, sonra gerçekten para almayan çok düzgün bir hocaya bozdurduk ama çok zor oldu, annemle babam son bir sene çok iyilerdi, babam perde kalktı ya diyip duruyordu ışık geldi gözüme diyordu ama malesef son bir sene iyi yaşadılar ama annemin ömrü yetmedi, gerçekten Rabbim büyü yapanları nasıl biliyorsa öyle cezalandırsın inşaallah

umursanmamayı kendine yediremeyen kadınların ilk koştuğu yer hoca, yüzde yüz de büyü var zaten muska büyü olmasa kocanın kişiden gönlünün geçmesi mümkün mü değil... lütfen bahane aramayın muska filan hikaye.

Eşimle bize de yapılmış canım. Bizde bir anda çok sıkıntı çekmeye başladık birbirimizden soğuduk, kötü olduk. Bir kaç farklı hocaya sorduk hepsi de size büyü ve nuska yapmışlar dedi. Yemeğimize katmışlar bize yedirmişler ayrıca nuska yapmışlar. Bunu bize bir çok hoca dedi, bende inanmazdım ama internet peygmber Efendimize de yapıldığını okuyunca inandım. Varsa öyle bir şey bakın çaresine. Ne olacak bunu da deneyin.

kesinlikle hiç bir etkisi olmaz. inanma, inanırsan esiri olursun

Ya yapmayın arkadaşlar bi bez parçası mı bitirdi evliliğinizi, bulsanız ne olacak ne değişecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…