-
- Konu Sahibi Blackberry2245
Benim bildiğim bu canım daha ayrıntılı ama benim batırladıklarımı yazdım eksik yerim olabilir . Ama ben bunu çok iyi bir kaynaktan okumuştum bir sohbettede dinlemiştim , yinede bir sorun aklınızda kalmasınBunu ailemizin imamlarına sorsam iyi olacak. Netten bir video izledim az önce. Mustafa Karataş'ın. Bunu o yüzden söyledim. Ailemizin din alimine sorayım diyecem de hayırsız kız, işi düşünce aradı diyecek. Dur kaynanama bir sorayım yarın.
Hoca dediğin duasını eder, hayrını diler değil mi. 'size buyu yapmışlar muska evinizin içinde' diyen hoca, hoca mıdır bilinmez. Dediğinizde haklısınız. Kimse de nerden biliyor bu demiyor, hemen inanıyor yazık..Nasil para kazanacaklar? Tanidigim bir kadin bosanmanin esiginden döndü. Kocasi ona karsi cok ilgisizmis (haddinden fazla), medyum da kocana büyü yapmislar, ondan sana karsi ilgisiz demis. Simdi bunlar dünya kadar para verip büyüyü bozdurmuslar.
Sonuc? Bir hafta ballim güllüm sonra adam yine kanepede sabahlar... Inanilmaz böyle hoca(!)lara....Anca milletin parasini yiyip, oyaliyorlar.. Benim eski kocamada güya yapilmis büyü, oda o yüzden sogukmus, ama kesinlikle inanmadim hemen bosadim onu...
Yanlis anlamadim ki zaten sizin nasil dusundugunuzu tam bilmedigim icin her ihtimale karsi uyarayim dedim. Allah yardimciniz olsun.Dediklerinizin hepsinde haklisiniz.. Ben Zaten rabbime sigindim, hocada aile dostumuz, ben illa hocalara falcilara baktiriyim yapmadim yani beni yanlis anlamayin lütfen.
Amin insallah, uyarin icinde cook sagolYanlis anlamadim ki zaten sizin nasil dusundugunuzu tam bilmedigim icin her ihtimale karsi uyarayim dedim. Allah yardimciniz olsun.
Ama tamda bu olayin üstüne, felak ve nas sureleri indi. Bu tür seylerden korunmak icin. Bu surelerle sifa buldu peygamber efendimiz. Günümüzdede, bu sureleri okuyana büyü degmez. Nas suresinde "üfürükcülerin serrinden, dügümlerin serrinden, sabahin Rabbine siginirim" deniliyor. Yanlisim varsa kusura bakmayin.Yok canım öyle birşey . Efendimiz birgun aniden çok hastalanmış sonra rüyasında cebrail (a.s) falanca kuyuda buyu var onu gidip birine aldır demiş .ertesi gün Efendimiz onu aldırıp yok ettiğinde iyileşmiş . Ki efendimizin yaptıklarını söylemeye gerek yok
Sorarım da başlar yine Kur'an oku, şunu oku, bunu oku demeye. Yalan söylemek de istemiyorum. Ben de çok korkuyorum büyüden muskadan. Kayın validem kimseye anlatma şöyle iyiyiz böyle iyiyiz diye ama insanlar da hep sıkıştırıyor, hep mutsuz olacağımı düşünüyorlardı. Kötü bir haber bekliyorlar ama nafile.Benim bildiğim bu canım daha ayrıntılı ama benim batırladıklarımı yazdım eksik yerim olabilir . Ama ben bunu çok iyi bir kaynaktan okumuştum bir sohbettede dinlemiştim , yinede bir sorun aklınızda kalmasın
Evet, kaynanam hep nazar büyü için felak nas oku der, ondan diyor herhalde.Ama bu olayin üstüne, felak ve nas sureleri indi. Bu tür seylerden korunmak icin. Nas suresinde "üfürükcülerin serrinden, dügümlerin serrinden, sabahin rabbine siginirim" deniliyor. Yanlisim varsa kusura bakmayin.
öyle birşey yapıyorlarsa gebersinler,arkalarından bir tekme de ben atmazsam neyimValla devre bakmıyor bu işler, insanlar cahil. Cezasını düşünmeden yaptırıyorlar böyle şeyleri. Cayır cayır yanacaklar valla. Onların adına ben korkuyorum. Ayyyy...
Yanarlar yanarlaaaar... Zaten bize muska yaptıranların yüzünün güldüğünü hiç görmedim ben. Şu an bile perişan haldeler. Allah hepsinin cezasını veriyor.öyle birşey yapıyorlarsa gebersinler,arkalarından bir tekme de ben atmazsam neyimyanmazlar manmazlar neyim garanti olsun
merhaba arkadaslar eski konularimdan belki hatirlarsiniz, kocamla bosanma sürecindeyim.. Bana karsi cook sogumustu ve annesine düskünlügü asiri derece büyümüstü.. kendi ailesine tamamen yönelmisti. Hic kimse bir anlam veremedi, cünkü bir kac ayin icinde olan oldu, hersey böyle apar topar bitti. Annem yillardir tanidigimiz bir hocaya gitti ve evliligimiz baska bir nedenlerle bozulmus olabilirmi diye sormus. Hoca bir kadinin muska yaptigini ve ve bunun esimi etkiledigini söyledi... Muskada evimizdemis.. Ben su an annemgilde kaliyorum... Bir kac güne bakmaYa gitcez... Acikcasi baya bi tirstim aranizda böyle benzer vaka yasayan, duyan oldumu????
umursanmamayı kendine yediremeyen kadınların ilk koştuğu yer hoca, yüzde yüz de büyü var zaten muska büyü olmasa kocanın kişiden gönlünün geçmesi mümkün mü değil... lütfen bahane aramayın muska filan hikaye.merhaba arkadaslar eski konularimdan belki hatirlarsiniz, kocamla bosanma sürecindeyim.. Bana karsi cook sogumustu ve annesine düskünlügü asiri derece büyümüstü.. kendi ailesine tamamen yönelmisti. Hic kimse bir anlam veremedi, cünkü bir kac ayin icinde olan oldu, hersey böyle apar topar bitti. Annem yillardir tanidigimiz bir hocaya gitti ve evliligimiz baska bir nedenlerle bozulmus olabilirmi diye sormus. Hoca bir kadinin muska yaptigini ve ve bunun esimi etkiledigini söyledi... Muskada evimizdemis.. Ben su an annemgilde kaliyorum... Bir kac güne bakmaYa gitcez... Acikcasi baya bi tirstim aranizda böyle benzer vaka yasayan, duyan oldumu????
merhaba arkadaslar eski konularimdan belki hatirlarsiniz, kocamla bosanma sürecindeyim.. Bana karsi cook sogumustu ve annesine düskünlügü asiri derece büyümüstü.. kendi ailesine tamamen yönelmisti. Hic kimse bir anlam veremedi, cünkü bir kac ayin icinde olan oldu, hersey böyle apar topar bitti. Annem yillardir tanidigimiz bir hocaya gitti ve evliligimiz baska bir nedenlerle bozulmus olabilirmi diye sormus. Hoca bir kadinin muska yaptigini ve ve bunun esimi etkiledigini söyledi... Muskada evimizdemis.. Ben su an annemgilde kaliyorum... Bir kac güne bakmaYa gitcez... Acikcasi baya bi tirstim aranizda böyle benzer vaka yasayan, duyan oldumu????
aynen öylekesinlikle hiç bir etkisi olmaz. inanma, inanırsan esiri olursun
Ya yapmayın arkadaşlar bi bez parçası mı bitirdi evliliğinizi, bulsanız ne olacak ne değişecek?merhaba arkadaslar eski konularimdan belki hatirlarsiniz, kocamla bosanma sürecindeyim.. Bana karsi cook sogumustu ve annesine düskünlügü asiri derece büyümüstü.. kendi ailesine tamamen yönelmisti. Hic kimse bir anlam veremedi, cünkü bir kac ayin icinde olan oldu, hersey böyle apar topar bitti. Annem yillardir tanidigimiz bir hocaya gitti ve evliligimiz baska bir nedenlerle bozulmus olabilirmi diye sormus. Hoca bir kadinin muska yaptigini ve ve bunun esimi etkiledigini söyledi... Muskada evimizdemis.. Ben su an annemgilde kaliyorum... Bir kac güne bakmaYa gitcez... Acikcasi baya bi tirstim aranizda böyle benzer vaka yasayan, duyan oldumu????