Kocamla ayrilmam icin muska yapilmis!!

şimdiye kadar hocaya gidip de büyü, muska çıkmayan kimseyi görmedim.
mecburen muska diyecek çünkü para kazanması lazım, sizi bağlaması lazım kendine, 50şer 100er yolması lazım.
büyü vs her ne kadar yasaklanmış olsa bile çok kuvvetli bir ilimdir onu yapması öyle kolay değil diye okumuştum ki zaten sonu cehennem, rabbim uzak etsin.
Felak nas okuyun bol bol, Allah'a sığının bence kafi.
eğer cidden öyle bir şüpheniz varsa ilmi yüksek birini bulun bence. öyle pis evlerde, lağım kokusuyla oturan şarlatanların işi değil o.

ay brn cok korkuyorum boyle seylerden Allahim lutfen gosterme bize boyle seyler. ben de bir animi anlatmak istiyorum musaade varsa AY BEN COK KORKARİM DİYEN OKUMASİN LUTFEN ( lise 1deydim bir hastaliktan kurtulamamistim aylardir dedem de tanidigi ve guvendigi bir adam olan cinci Hasan diye birini getirdi eve. Adam burcumu sordu terazi deyince iyi burcun uyumluymus seni efendimizle gorustureyim mi dedi, o zamanlar da namazina dikkat eden bir kizdim. Allah istemedigi surece siz nasil gistereceksiniz inanmiyorum ben oyle seylere diye adami tersledim. aksam vaktiydi adam beni kaldirdi simdi elimi alnina koyucam korkma dedi kotkmadim ama felak nas en cok ta ayetel kursiyi okudum,gram dokynmadi adamin yaptiklari bana. guya zihnime girecekti... benden umudu kesince anneme yapmaya karar verdiler. annemin alnina elini koyar koymaz annem bayildi, zihni acikmis ama hareket edemiyirmus felc halindeymis yani uyandiktan sonra da oyle anlatti. adam anneme de sizin evde gardolabin uzerinde muska var blablabla anlatti. bundan sonrasi daha ilginc annemi vefat etmis dedesiyle gorusturecegini soyleyip bir kanepeye oturttu gozlerini kapattirdi... su rengi goruyir musun su bulutu goruyor musun o buluta bin surdan gec su suyu ic diye diye en son cennet bahcesi dedigi bir yerde vefat etmis dedesiyle bulusturdu. annem konusuyordu seni cok ozledim diye dedesi de karsilik veriyordu... bir ara dedesi anneme neden cenazesine gitmedigini sormus annem de aglayarak anlatiyodu derdini. sonra bindigi gordugu seyleri tekrar gorerek geri geldi ve uyandi. o anda habersiz gelen misafirlerimiz oldu ve olayi anlayinca onlar da kendilerine ve benim yasimdaki kizlarina yaptirdilar. hepsini adamin eli alnina deger degmez bayildi....o aksam bizde kaldilar ertesi sabah yine elini alnima koydu ama yine olmadi beni de olmus biriyle gorusturmek istedi yine olmadi... annem hala soyler senin cinlerin hasaninkileri yendi diye dalga geceriz. bu da boyle bir animdir uani inanirim buyuye ama Allah basa vermesin amin.

Eksik kalan yeri tamamladın valla canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…