- 27 Şubat 2013
- 6.195
- 14.947
- Konu Sahibi Blackberry2245
Anlamadığım şey, bu hocalar muska yapıldığını ve muskanın evinizde olduğunu nerden biliyor. Şaka gibi..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla muska bozma işini herkes yapamaz canım. Özellikle para karşılığı yapanlara hiç itimat etme. Uyduruyor da olabilir yani. Babamdaki muska bozuldu. Tesiri kalktı. Ama senelerdir Türkiye'nin her yerinde gitmediğimiz hoca kalmadı. Amcama çare olamadı. Cinlerle konuştuğunu söylüyor. Tıp da çare bulamadı o ayrı konu da. Hastalıkmış onunkisi. Kimse muska var demedi yani.Su an sook oldum ya allah yardimciniz olsunn .. Caresi yokmu ?
Eger varsa öyle birsey Insallah bulurum yaaBu muska hoca işleri yapanlar işleri dertleri ne boşlar .inşllh değildr şüpheniz varsa bakın eve .falcıya da baktırın neresinde evin :) oda günah ama yapanı bozmak sevap ..
Peki muskayi bozdurmak icin bir girisiminiz olmadi mi?Anne tarafımın tümüne yapılmış anneannem bulmuş. Anneannem ve dedem ayrıldı, 1 teyzem boşandı, 1 tanesi pskolojik rahatsız, 1 dayım boşandı, 1 tanesi ayrı yaşıyor, anne ve babam yıllardır mutsuz bir evlilik yaşıyor. Eve giren herkesi yani anne tarafınk etklemesi için yapılmış. Eve ayak basan kendi evine götürmüş diyorlar. Gel de inanma.. kuzenlerim de boşandı. Bir ben evliyim sonumuz Allah kerim.
Eski konularınıza kadar okudum siz fala büyüye inanmak yerine bir psikolaga gidin sinirleriniz bozulmuşSiz Bence konuyu yine dogru okuyun.. birsey anliyamamissiniz.. Yada bencee hic yazmayin
Amin Insallah .. Saten yuva yikanin yuvasi olmazmis... Rabbim böylelerine dogru yolu göstersin insallahAllah yardımcınız olsun çok üzüldüm en korktuğum şeylerden bitanesidir . Rabbim bunlarla uğraşanları en ağır şekilde hem dünyada hem ahirette cezalandırsın inşallah . Ne kadar kolay onlar için bir yuvayı dağıtmak bir yuvayı bozmak . Çok kotu bir durum . Dualarla kurtulursunuz inşallah tez vakitte Allahım yardımcınız olsun
Arkadaşım buldu çözdürdü. erkek kardeşi az kalsın evleniyordu. 7 gün içinde çözülecek denmişti sabah çocuk kalkıp anne baba abla sizden özür dilerim ben ne yaptığımı bilmiyorum nasıl yaptım bunları bilmiyorum demişti. arkadaşımın her an yanındaydım. manevi desteğimi istemişti. Çözülmesi baya kötüydü ama korku filmi gibiydi gerçekten. Anlatsam film konusu olur. Evlenmek istediği kadın kendinden 14 yaş büyük 2 çocuklu ve evli bir adamla görüşen bir kadındI ve çocuk bunu bilerek kabul ediyordu robot olmuştu. Çok şükür kurtuldu yoksa evleneceklerdi nikah tarihi almışlardı kimseye haber vermeden.Eger varsa öyle birsey Insallah bulurum yaa
Bence siz bi doktora görünün.. Anlamadiginiz konudada yorum yapmayin lütfen.. Sanki büyü vs yaptiran benim.. Kusura bakmayinda eglenmek istiyorsaniz baska yereEski konularınıza kadar okudum siz fala büyüye inanmak yerine bir psikolaga gidin sinirleriniz bozulmuş
Oldu annemlerin açıkçası. Tılsım yapılmış bozulamıyor, uzaklaştırıldığında bir süre sonra geri dönüyor büyü yapılan aileye. Herkes muska taşımak zorunda. Taşımayan ve inanmayan herkes ayrıldı geri kalanı da kafayı yedi. Resmrn lanetli gibi bir sülale oldu o taraf. Kimse kimseyle konuşmuyor herkes birbiriyle küs ve aşırı mutsuz. Uzaktan haberlerini alıyoruz işte.. hepsi okumuş, iyi meslek sahibi ve maddi durumu iyi ama aile hayatımız yok. Bireysel iyi herkes. zaten yapılan büyüdr buymuş yuvaları bozulsun birlik içinde olamasınlarmış. Ben inanıyorum. Başka bir olayada şahit oldum çünkü birebir.Peki muskayi bozdurmak icin bir girisiminiz olmadi mi?
Yok canım öyle birşey . Efendimiz birgun aniden çok hastalanmış sonra rüyasında cebrail (a.s) falanca kuyuda buyu var onu gidip birine aldır demiş .ertesi gün Efendimiz onu aldırıp yok ettiğinde iyileşmiş . Ki efendimizin yaptıklarını söylemeye gerek yokKur-an okunan, namaz kılınan eve muska tesir etmezmiş canım. İbadet edilmeyen eve tesir edermiş. Bulursan da suyla dua okuyarak yıka gitsin. Hocaya gitmene gerek yokmuş.
Merhaba arkadaslar önceden forum acmistim, esimle bosanma sürecindeyim, 2aydir ayriyiz ve barisma sansimiz hic yok cünkü unutulmiyacak seyler oldu (aileler birbirine girdi vs vs )
Herseyi arkamda birakmak istiyorum ama olmuyor, onsuz yasayamicam sanki elim kolum baglandi bana yardimmm edin. Bu aci hic dinmeyecekmi??
Siz nasil atlattiniz???
Ailem icin güclü durmaya calisiYorum ama sanki hergün yavas yavas bitiyorum...
Öncelikle üslubunuza dikkat edin burası mahalle değil! Ayrıca mesajdaki alıntı sizin eski konunuz eşinim dediğiniz adam kendi ailesine sizi ezdirmiş yetmemiş aileler birbirine girmiş barişma sansımız yok diyorsunuz. Şimdi konu açıp kocamdan ayrılmam için büyü yapılmış diyorsunuz. Gercekten büyü olsa ki bence yok bulup bozdunuz ne olacak eşinizle barışacakmısınız? Yapmayın yahu eşiniz baya baya basiretsiz kendinize yazık etmeyin. Boş şeylere para kaptırmayın gidin pisikologa anlatın derdinizi pamuk gibi olursunuzBence siz bi doktora görünün.. Anlamadiginiz konudada yorum yapmayin lütfen.. Sanki büyü vs yaptiran benim.. Kusura bakmayinda eglenmek istiyorsaniz baska yere
Dediklerinizin hepsinde haklisiniz.. Ben Zaten rabbime sigindim, hocada aile dostumuz, ben illa hocalara falcilara baktiriyim yapmadim yani beni yanlis anlamayin lütfen.Evet bunlar gercekten olan seyler ama olaylari buna baglamak yapilan o muskaya inanmak olur. Bunlara inanmak da en az yaptirmak kadar tehlikelidir diye biliyorum. Siz onem vermezseniz Allah'a siginirsaniz hicbir muska buyu size tesir edemez ki. Muskayi bulursaniz topraga gomun veya denize atin. Yakmayin. Cunku yakmak enerjiyi ortaya cikarir. Evinizde bol bol Kuran okuyun ve akliniza getirmemeye calisin unutun bu meseleyi. Hocaya falan da gitmeyin bence cunku eger giderseniz daha da buyutmus olacaksiniz olayi. Allah'a hakikaten guveniyor musunuz acaba bir dusunun. Sadece dua edip ona siginmak sizi rahatlatmiyorsa, hocalara gitme ihtiyaci duyuyorsaniz eger bir seyler eksik demektir. Bir dusunun belki de bu muska olayiyla Allah, O'na olan itimadinizi sınıyordur. Allah beni korur kotulere firsat vermez diyip isin icinden cikabilecek misiniz yoksa hocalara para dokmeden iciniz rahat etmeyecek mi?
Büyü muska olayları var eve bağlama büyüsü falan hiç duymadın mı benim cevremde cok var eve bağlama büyüsü yapılan ayrılması için yapılan hatta papaz büyüsünü kesin duymussundur ama büyü yaptıranında yapanında asla affı yokmus en büyük günah düşmanımın başına vermesinHer falcı hocada aynı şeyi söylüyor,
senin kısmetin bağlı biri sana muska yapmış hanenizde muska var,demeyen var mı merak ediyorum,inanmayın böyle şeylere,bir muskaya kaldıysa evliliğiniz
Nasil para kazanacaklar? Tanidigim bir kadin bosanmanin esiginden döndü. Kocasi ona karsi cok ilgisizmis (haddinden fazla), medyum da kocana büyü yapmislar, ondan sana karsi ilgisiz demis. Simdi bunlar dünya kadar para verip büyüyü bozdurmuslar.Anlamadığım şey, bu hocalar muska yapıldığını ve muskanın evinizde olduğunu nerden biliyor. Şaka gibi..
Bunu ailemizin imamlarına sorsam iyi olacak. Netten bir video izledim az önce. Mustafa Karataş'ın. Bunu o yüzden söyledim. Ailemizin din alimine sorayım diyecem de hayırsız kız, işi düşünce aradı diyecek. Dur kaynanama bir sorayım yarın.Yok canım öyle birşey . Efendimiz birgun aniden çok hastalanmış sonra rüyasında cebrail (a.s) falanca kuyuda buyu var onu gidip birine aldır demiş .ertesi gün Efendimiz onu aldırıp yok ettiğinde iyileşmiş . Ki efendimizin yaptıklarını söylemeye gerek yok