- 5 Ocak 2018
- 1.932
- 5.904
-
- Konu Sahibi kendihalinde22
Heh bir sen eksiktinMerhaba arkadaşlar
Sevgilimle uzun süredir birlikteyim. İkimizde gayet kültürlü insanlarız. Sex hayatımızın renklenmesi için 2. Bayan arkadaşı arıyoruz. İlgilenen var ise bana ulaşabilir mi ?
Kültür: hadi bana eyvallah yolum açık olsun.Merhaba arkadaşlar
Sevgilimle uzun süredir birlikteyim. İkimizde gayet kültürlü insanlarız. Sex hayatımızın renklenmesi için 2. Bayan arkadaşı arıyoruz. İlgilenen var ise bana ulaşabilir mi ?
Kızzz kültürlüüüü burasını manukyanın yeri mi sandınMerhaba arkadaşlar
Kültürlüsünüz demekMerhaba arkadaşlar
Yok ya burda genelde böyle arayışları Mahmut goller yapıyor bunun herkez farkindadirBiz dalga geçiyoruz da,bazen acaba diyorum 1-2 kişi de olsa pas veren oluyor mudur bunlaraolmuyordur dimi? Olmamalı
Çift penisliymişNiye 2. erkek değil de kadın?
B Burhan Burhanitto da o yuzden nickini değiştirdi ztnYok ya burda genelde böyle arayışları Mahmut goller yapıyor bunun herkez farkindadir
Yoo yine Burhan olacam beğenen böyle begensin