merhaba hanımlar, eşimle severek evlendik ve henüz 1. yılımız dolmadı yeni yeni de çocuk düşündüğümüz bir dönemdeydik. evliliğimizde bir sıkıntı yoktu kocam iyi bir eştir. ilk tanıştığımız dönemde kendisine daha önce ilişkisi olup olmadığını sordum geçmişin önemli olmadığını ancak daha önce ilişkisi olmuşsa bilmek istediğimi söyledim o da bana hiç ilişkisi olmadığını ama daha önce konnuştuğu bir kız olduğunu onunla da sadece arkadaş ortamında bir kez görüştüğünü söyledi tamam dedim ve konu bir daha açılmadı hiç. bu süreçte eşim kendisini daha önce kızlarla hiç bağlantısı olmamış arkadaş olarak bile kız arkadaşı olmamış çok tutucu muhafazakar biri gibi lanse etti (bunları yanlış yada sorun olduğu için söylemiyorum o böyle gösterdi kendini benim için eski sevgililerinin olması vs sorun eğildi ki benim de geçmişte ilişkim oldu eşim de biliyor). nişanlı olduğumuz dönemde keşfetine hep kızların olmasıyla ilgili tartışmamız oldu fakat işler büyümedi bakmadığını iddia etti. evlendikten sonra appstoreında daha önce tinderın inmiş olduğunu gördüm yine tartıştık başka arkadaşlarının da onun appstore hesabını kullandığını söyledi hiç kullanmadım dedi. bugün de telefonunda 2019 yılında bir kızla olan mesajlaşmalarını gördüm, mesajları çok okuyamadım elimden telefonu aldı panikle sildi okuduğum kadarıyla içeriğinde bel altı konuşmalar vardı ortalığı ayağa kaldırdım. inanılmaz sinirlendim ve üzüldüm sorun eşimin eskiden bı kızla mesajlaşması değil kendini bana çok farklı tanıtıp sevgilisi bile olmayan bir kızla +18 konuşup nude istemesiydi şok oldum. olay sonrası yaptığı açıklamalar daha da kötü. sonrası yalvarmalar yakarmalar seni hiç aldatmadım senden önceydi demelr. sorun eşimin bana yalan söylemesi. (ben de tutucu biriyim, herkes istediğini yapar istediği gibi yaşar saygı duyarım ancak kendi adıma evleneceğim adamın başka kızlardan nude isteyen biri olmasını istemezdim). eşim sabahtan beri yalvarıyor sakın beni terk etme seni çok seviyorum diye onu terk etmeyi düşünmedim ama bu olayı da sindiremedim