Kocamın tatil planı !!

Giz adam tek basina tatile mi yollanir sende haa.ister tabi gecen gondermisin gene istio.olmas ole sey.gtcek rahat rahat takilcak orlarda.oh negusel is.sakin yollama.bnimki soramaz bile bole bi seyi brak gtmeyi

Fazla yüz vermişsiniz Astarı istiyor. Yeni doğum yapmış eşini ve Bebeğini bırakıp gidip keyif yapması bile ilginç.
Aldattığını sanmam. Erkek muhabbeti bekar bekar tatil hoşuna gitmiş anlaşılan. Tabi istediği yere Bakıyor ediyor karışan yok
Doğru bir tepki vererek böyle bir umut beslememesi gerektiğini söylediğin iyi olmuş.
Çünkü, onun sizi tek bırakıp tatile gitmesi, sana da çocuğu eşine bırakıp tatil yapma hakkı sunar. Çocuk seninse onun da çocuğu. Ondan çok sen ilgilendiğine göre kafa dağıtmak da ondan çok senin hakkın.

Aynen ben de vakitler uyuşmadığı için eşime sen git dedim, adam ciddiye aldı ( :

Yine böyle uyuşmadığımızda bir şey diyemem belki de boşken arkadaşımla gideyim dese çok olma derim.

izin vermemen iyi olmuş alıştırma, bizimkilere de öyle bir öneri sunsak sanırım onlarda ister, en iyisi o imkanı vermemek :)

iş dolayısıyla gıdılen hıcbır yere karışmam, orda arkadaşları ıle gorusmesıne de karışmam, ama tatıle ya bırlıkte gıdılır ya hıc gıdılmez, ama tabı su var sureklı olarak ızınler denk gelmez vs olursa da arkadaşla degıl de aıle uyelerı ıle tatıle gıtmesıne sıcak bakarım. cunku o da benı sırf tatıl ıcın arkadaşlarımla bır yere yollamaz..
bırde fethıye sırf ıngılız, sız orda kendınızı yabancı hıssedıyorsunuz oyle cılın bır hayatı yok ama erkek erkeğe yapılan her tatılde ufak çaplı çapkınlıklar olur, ınkar etse bıle esınız kesın flortlesmeler olmuştur, eee sızde yoksunuz çocuk yok karısan eden yok en bastan ızın vermıcektınız bence
sızden yuz bulmuş astar ıstemıs
bana kalırsa bırlıkte basbasa gıdın cocugunuzu annenize falan emanet edın bı hafta falan , sonrada çocukla bırlıkte cıkın ayrı bır tatıle..

balkanlara mı sakın bulgarıstana gıtmesın forumlara bır bakın ıstersenız ucuz eskortlar , ucuz ıckı , bol çapkınlık aklınıza gırmıım de )))

Ailece de tatil yapmalısınız ama bence eşinizin tek tatile gitme hakkı var sizin de öyle zaten bir ömrü birlikte paylaşıyorsunuz insan bazen farklı arkadaşlarla farklı bir ortamda bulunmak istemesi çok normal. Evlilik demek birbirinizin dibinden ayrılmaması demek değildir. İzin vermeme sebebiniz nedir ki aldatacağını mı düşünüyorsunuz zaten buna meyilli bir erkek bulabileceği her ortamda yapabilir. Ben eşime güveniyorum böyle bir şey olması mümkün değil diyorsanız göndermeme sebebiniz ne olabilir ki...

aılesını bırakıp eglenmeye tatıle gıdenı de bı anlıyabılsem hıc mı aklın kalmıyor yahuuu

Geçen sene sizin boş anınıza gelmiş. Belki de yeni bebekle uğraşırken o gitsin siz de başınızı dinleyin diye istediniz. O geçen seneydi, artık birlikte tatile gideriz diye kesin konuşun, öyle bir ihtimal olmadığını anlasın.

Bana tuhaf geliyor karısı evde kendi arkadaşlarıyla tatil
Ha birde geçen sene bebek yeni doğmuş izin vermezdim valla, yaparken birlikte yap bakarken kaçsın sıkılsın bunalsın
Sanki bebeğin çoğu şeyini kendileri çekiyor
Çok yüzmek isterse havuza gitsinler
Ama böyle bir şey senden istemesi bile saçma

Ben izin vermezdim,evli erkegin karısından ayrı ne işi var tatilde sen arkadaşlarınla gitmek istersen gönderirmi esin

eşin saçmalıyor eşiyle çocuğuyla gidebilirken eden arkadaş da arkadaş diye ısrar ediyor ilginç

şüphe uyandırıcı

Bende hamileyken 8. Ayımda yazık eşim tatile gitmek isteyince tek gönderdim çünkü yol çekecek durumda değildim oda bütün sene çalışmış yorulmuştu sonucta. Ama ertesi sene öyle bi Teklifle gelmedi. Eşiniz muhtemelen sizi yokladı izin koprabilirswm diye :)

balkanlara mı sakın bulgarıstana gıtmesın forumlara bır bakın ıstersenız ucuz eskortlar , ucuz ıckı , bol çapkınlık aklınıza gırmıım de )))
yok canım bir şey olmaz ben güveniyorum ona :) eşim zaten slavik çok ilgisini çekmez öyle kızlar, içki de. Böyle şeylerin içinde büyümüş. O gezsin bacakları kopana kadar onun istediği o ben biliyorum

Birde diyorkı esım olacak adam arkadası karısına is icin gıdıyorum demıs yalan soylemıs bak ben sana dogruyu soyluyorum yalan soylemem dıyor ee madalyamı takım heralde dogruyu soyleyecksın bunun ıcın bennden aferınmı beklıyosun dedm sinir ettı ıyıce sahabta kalkms sımdı denız kenarında uyanmak vardı dıyor evet ıyı olur ayarla otelı gıdelm dedm daha vazgecmıyor adam ya

sen doğum yapmuşsın asıl tatile senin ihtiyacın varken adamı tek gönderirsen, bu senede ister her sene ister. adam haklı hiç kızma

tatil insanın sevdiği insanla senenin yorgunluğunu attığı bir zaman dilimi değil mi?

mesela bunalımlıdır tek başına yalnız kalmak ister anlarım
ama evli insanların erkek erkeğe tatil yapmasını anlayamıyorum.
denizde birbirlerine su mu sıçratıp eğleniyolar?
kumsalda birbirlerine güneş kremi mi sürüyorlar

yani 2 erkek bence başbaşa tatilde bana iyi şeyler çağrıştırmıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…