- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
-
- Konu Sahibi MinnakinAnnesi
İyi aksamlar arkadaslar gecen yıl kızımın dogumu nedenıyle tatıle gıdememıstk bende ne akılsa esıme demıstm sen gıt arkadasınla seneye beraber gıderız esım 5 gunlugune fethıyeye arkadasıyla gitti. Şimdi bana dıyorkı arkadasımla yine tatıle gıtsem ıyı olur ee benle gıt dedm senlede gıderız arkadasla yıne gıdım kafam dagılsın dıyor yok dedm be dıyosun sen bu ne sacmalık dedm tamm askm ızın vermıyosan dıyor ya benmı sacmalıyorm esımın yaptıgı sacma deılmı aldatıyomu beni ney anlamadm ben bu işi sizin esınızden boyle bı ıstek gelıyormu acaba
İyi aksamlar arkadaslar gecen yıl kızımın dogumu nedenıyle tatıle gıdememıstk bende ne akılsa esıme demıstm sen gıt arkadasınla seneye beraber gıderız esım 5 gunlugune fethıyeye arkadasıyla gitti. Şimdi bana dıyorkı arkadasımla yine tatıle gıtsem ıyı olur ee benle gıt dedm senlede gıderız arkadasla yıne gıdım kafam dagılsın dıyor yok dedm be dıyosun sen bu ne sacmalık dedm tamm askm ızın vermıyosan dıyor ya benmı sacmalıyorm esımın yaptıgı sacma deılmı aldatıyomu beni ney anlamadm ben bu işi sizin esınızden boyle bı ıstek gelıyormu acaba
iş dolayısıyla gıdılen hıcbır yere karışmam, orda arkadaşları ıle gorusmesıne de karışmam, ama tatıle ya bırlıkte gıdılır ya hıc gıdılmez, ama tabı su var sureklı olarak ızınler denk gelmez vs olursa da arkadaşla degıl de aıle uyelerı ıle tatıle gıtmesıne sıcak bakarım. cunku o da benı sırf tatıl ıcın arkadaşlarımla bır yere yollamaz..İyi aksamlar arkadaslar gecen yıl kızımın dogumu nedenıyle tatıle gıdememıstk bende ne akılsa esıme demıstm sen gıt arkadasınla seneye beraber gıderız esım 5 gunlugune fethıyeye arkadasıyla gitti. Şimdi bana dıyorkı arkadasımla yine tatıle gıtsem ıyı olur ee benle gıt dedm senlede gıderız arkadasla yıne gıdım kafam dagılsın dıyor yok dedm be dıyosun sen bu ne sacmalık dedm tamm askm ızın vermıyosan dıyor ya benmı sacmalıyorm esımın yaptıgı sacma deılmı aldatıyomu beni ney anlamadm ben bu işi sizin esınızden boyle bı ıstek gelıyormu acaba
balkanlara mı sakın bulgarıstana gıtmesın forumlara bır bakın ıstersenız ucuz eskortlar , ucuz ıckı , bol çapkınlıkayyy aynı benim eşim o da çok sever arkadaşlarıyla tatile gitsin. yine plan yaptı balkanlara gidecekmiş ama ben de boş dururmuyum 3 kız Maltaya gidiyoruz henüz söylemedim ama kısasa kısasbilmiyorum benim çevremdeki erkekler mi böyle ama yakın arkadaşım geçen sene doğum yaptı bebek 5 aylıkken adam erkek arkadaşlarıyla tatile gitti, surat falan astı ama adam dinlemedi valla. ben ondan hiç karşı çıkmıyorum diyorum git git orda beni özlersin
Geçen sene sizin boş anınıza gelmiş. Belki de yeni bebekle uğraşırken o gitsin siz de başınızı dinleyin diye istediniz. O geçen seneydi, artık birlikte tatile gideriz diye kesin konuşun, öyle bir ihtimal olmadığını anlasın.İyi aksamlar arkadaslar gecen yıl kızımın dogumu nedenıyle tatıle gıdememıstk bende ne akılsa esıme demıstm sen gıt arkadasınla seneye beraber gıderız esım 5 gunlugune fethıyeye arkadasıyla gitti. Şimdi bana dıyorkı arkadasımla yine tatıle gıtsem ıyı olur ee benle gıt dedm senlede gıderız arkadasla yıne gıdım kafam dagılsın dıyor yok dedm be dıyosun sen bu ne sacmalık dedm tamm askm ızın vermıyosan dıyor ya benmı sacmalıyorm esımın yaptıgı sacma deılmı aldatıyomu beni ney anlamadm ben bu işi sizin esınızden boyle bı ıstek gelıyormu acaba
Ben izin vermezdim,evli erkegin karısından ayrı ne işi var tatilde sen arkadaşlarınla gitmek istersen gönderirmi esinİyi aksamlar arkadaslar gecen yıl kızımın dogumu nedenıyle tatıle gıdememıstk bende ne akılsa esıme demıstm sen gıt arkadasınla seneye beraber gıderız esım 5 gunlugune fethıyeye arkadasıyla gitti. Şimdi bana dıyorkı arkadasımla yine tatıle gıtsem ıyı olur ee benle gıt dedm senlede gıderız arkadasla yıne gıdım kafam dagılsın dıyor yok dedm be dıyosun sen bu ne sacmalık dedm tamm askm ızın vermıyosan dıyor ya benmı sacmalıyorm esımın yaptıgı sacma deılmı aldatıyomu beni ney anlamadm ben bu işi sizin esınızden boyle bı ıstek gelıyormu acaba
eşin saçmalıyor eşiyle çocuğuyla gidebilirken eden arkadaş da arkadaş diye ısrar ediyor ilginçİyi aksamlar arkadaslar gecen yıl kızımın dogumu nedenıyle tatıle gıdememıstk bende ne akılsa esıme demıstm sen gıt arkadasınla seneye beraber gıderız esım 5 gunlugune fethıyeye arkadasıyla gitti. Şimdi bana dıyorkı arkadasımla yine tatıle gıtsem ıyı olur ee benle gıt dedm senlede gıderız arkadasla yıne gıdım kafam dagılsın dıyor yok dedm be dıyosun sen bu ne sacmalık dedm tamm askm ızın vermıyosan dıyor ya benmı sacmalıyorm esımın yaptıgı sacma deılmı aldatıyomu beni ney anlamadm ben bu işi sizin esınızden boyle bı ıstek gelıyormu acaba
Bende hamileyken 8. Ayımda yazık eşim tatile gitmek isteyince tek gönderdim çünkü yol çekecek durumda değildim oda bütün sene çalışmış yorulmuştu sonucta. Ama ertesi sene öyle bi Teklifle gelmedi. Eşiniz muhtemelen sizi yokladı izin koprabilirswm diye :)İyi aksamlar arkadaslar gecen yıl kızımın dogumu nedenıyle tatıle gıdememıstk bende ne akılsa esıme demıstm sen gıt arkadasınla seneye beraber gıderız esım 5 gunlugune fethıyeye arkadasıyla gitti. Şimdi bana dıyorkı arkadasımla yine tatıle gıtsem ıyı olur ee benle gıt dedm senlede gıderız arkadasla yıne gıdım kafam dagılsın dıyor yok dedm be dıyosun sen bu ne sacmalık dedm tamm askm ızın vermıyosan dıyor ya benmı sacmalıyorm esımın yaptıgı sacma deılmı aldatıyomu beni ney anlamadm ben bu işi sizin esınızden boyle bı ıstek gelıyormu acaba
yok canım bir şey olmaz ben güveniyorum ona :) eşim zaten slavik çok ilgisini çekmez öyle kızlar, içki de. Böyle şeylerin içinde büyümüş. O gezsin bacakları kopana kadar onun istediği o ben biliyorumbalkanlara mı sakın bulgarıstana gıtmesın forumlara bır bakın ıstersenız ucuz eskortlar , ucuz ıckı , bol çapkınlıkaklınıza gırmıım de )))