-
- Konu Sahibi MinnakinAnnesi
İzin vermiyorum mu? 1 çocuk babası kocaman adama mı? Gitmesen daha iyi, gidersen üzülürüm değil izin vermiyorum...İyi aksamlar arkadaslar gecen yıl kızımın dogumu nedenıyle tatıle gıdememıstk bende ne akılsa esıme demıstm sen gıt arkadasınla seneye beraber gıderız esım 5 gunlugune fethıyeye arkadasıyla gitti. Şimdi bana dıyorkı arkadasımla yine tatıle gıtsem ıyı olur ee benle gıt dedm senlede gıderız arkadasla yıne gıdım kafam dagılsın dıyor yok dedm be dıyosun sen bu ne sacmalık dedm tamm askm ızın vermıyosan dıyor ya benmı sacmalıyorm esımın yaptıgı sacma deılmı aldatıyomu beni ney anlamadm ben bu işi sizin esınızden boyle bı ıstek gelıyormu acaba
İzin vermiyorum mu? 1 çocuk babası kocaman adama mı? Gitmesen daha iyi, gidersen üzülürüm değil izin vermiyorum...
Adamın talebi de normal sizle aile tatili, arkadaşlarıyla erkek erkeğe tatil istemiş. Ne var ki bunda? Evlenmek yapışık yaşamak değildir. 2 tarafın da ayrı bir sosyal hayatı olursa renkli insanlar olur, konuşacak farklı şeyler bulursunuz..
şaka gibi ya da benim evlilik anlayışıma tamamen ters, ben çocukla evde oturacağım eşim tatile gidecekİyi aksamlar arkadaslar gecen yıl kızımın dogumu nedenıyle tatıle gıdememıstk bende ne akılsa esıme demıstm sen gıt arkadasınla seneye beraber gıderız esım 5 gunlugune fethıyeye arkadasıyla gitti. Şimdi bana dıyorkı arkadasımla yine tatıle gıtsem ıyı olur ee benle gıt dedm senlede gıderız arkadasla yıne gıdım kafam dagılsın dıyor yok dedm be dıyosun sen bu ne sacmalık dedm tamm askm ızın vermıyosan dıyor ya benmı sacmalıyorm esımın yaptıgı sacma deılmı aldatıyomu beni ney anlamadm ben bu işi sizin esınızden boyle bı ıstek gelıyormu acaba
hani k.k'nın "kocana güvenmiyor musun, gitsin" diyen hatunları. hani göremedim...
otursun evinde. illa kafa dağıtmak istiyorsa.. ne o öle arkadaşla tatile gitmek.
eşim şakasına yurtdışına gideceğim diyor. gidersen bende İtalya ya giderim, diyorum. hadi hop bana kızıyor. ne var ki şu İtalya'da
iyi gelir tabi erkeklere tek tatil deniz kenarıda görüyoruz yalnız erkekleri uzanıyorlar kumlara gözler fıldır fıldır bikinili kızlardaİyi gelmiş bekar bekar takılmak herhalde
güven meselesi de değil bu asla izin vermezdim.
Olur tabi ki anlaşmalarına bağlı ya da kadın çocuğu daha anneye bağımlı diye onu alıp kafa dengi bir arkadaşıyla da gidebilir. Ne gariplik var ki bunda. :)adam niye 2 defa tatil yapıyo iyide, o zaman kadında 10 gün bebeği bırakıp kızlarla tatil yapsın, yani önce sırayla arkadaş tatili yapsınlar sonra aile tatili
Bunun güvenle alakası yok en azından benim açımdan, durum adaletsiz, adam 2 kere tatil yapacak kadın evde çocuk bakacak, kafa dağıtacak neyi varmış bide, alınırım yani ben
ben olsam hiç izin vermemİyi aksamlar arkadaslar gecen yıl kızımın dogumu nedenıyle tatıle gıdememıstk bende ne akılsa esıme demıstm sen gıt arkadasınla seneye beraber gıderız esım 5 gunlugune fethıyeye arkadasıyla gitti. Şimdi bana dıyorkı arkadasımla yine tatıle gıtsem ıyı olur ee benle gıt dedm senlede gıderız arkadasla yıne gıdım kafam dagılsın dıyor yok dedm be dıyosun sen bu ne sacmalık dedm tamm askm ızın vermıyosan dıyor ya benmı sacmalıyorm esımın yaptıgı sacma deılmı aldatıyomu beni ney anlamadm ben bu işi sizin esınızden boyle bı ıstek gelıyormu acaba