Kocamın tatil planı !!

sizi doğum nedeniyle neden yalnız bırakıp arkadaşıyla tatile gidiyor ki.. keyfi bişey sonuçta.. kendisinin düşünüp gitmemesi gerekirdi. ha izin vermişsiniz gitmiş bi kere erkek erkege. artık hep isteyecektir. çünkü daha rahattır kafadengi arkadaşıyla.. aldatıp aldatmadıgını bilemeyiz ama siz yine de öyle yerlere birlikte gidin. tek göndermeyin derim.

İzin vermiyorum mu? 1 çocuk babası kocaman adama mı? Gitmesen daha iyi, gidersen üzülürüm değil izin vermiyorum...
Adamın talebi de normal sizle aile tatili, arkadaşlarıyla erkek erkeğe tatil istemiş. Ne var ki bunda? Evlenmek yapışık yaşamak değildir. 2 tarafın da ayrı bir sosyal hayatı olursa renkli insanlar olur, konuşacak farklı şeyler bulursunuz..

adam niye 2 defa tatil yapıyo iyide, o zaman kadında 10 gün bebeği bırakıp kızlarla tatil yapsın, yani önce sırayla arkadaş tatili yapsınlar sonra aile tatili

evlenmek yapışık yaşamak değildir ama o denli Bağımsızlığı da kaldırmaz, o şartlarla evlenenlere bişey diyemem ama bebeği yeni doğmuşken arkadaslarla tatile giden adam hödüktür bi kere yuh yani

kafası dağılacak neyi varmış acaba, ülkesi batan cipras mı yoksa senin koca

Ben seviyorum arkadaşlarla tatili. Eşinle tatilin keyfi başka, arkkaddaşlarla başka oluyor. Önce ayrı ayrı sonra beraber tattil yapabilecek paranız varsa neden olmasıın ama o arkadaşlarıyla gidecek sonra sizinle gidecek olayı adaletsiz...

Ben alınırım bile kafanı çocukla ben mi sisiriyoruz diye, baba bebeği anneye satıp gidiyor anne kime satsın anne nerde kafa dağıtsın, tatilde bile bebekle gene anne ilgilenecek zaten

levyeyi indir kafasına komple dağılsın

"Bebeğimizi de götürürsen gidebilirsin kocacım" deyin bakalım ne diyecek
Siz de evde kafanızı dinlersiniz ya da başka bir yere tatil planı yapın turla filan.

Bebeğiniz babasıyla gitsin tatile.

hani k.k'nın "kocana güvenmiyor musun, gitsin" diyen hatunları. hani göremedim...

otursun evinde. illa kafa dağıtmak istiyorsa.. ne o öle arkadaşla tatile gitmek.

eşim şakasına yurtdışına gideceğim diyor. gidersen bende İtalya ya giderim, diyorum. hadi hop bana kızıyor. ne var ki şu İtalya'da

Yüz verirsen deliye gelir... neyse
Benimde arkadaşlarla tatil yapma hakkım varsa neden olmasın.

şaka gibi ya da benim evlilik anlayışıma tamamen ters, ben çocukla evde oturacağım eşim tatile gidecek

Bunun güvenle alakası yok en azından benim açımdan, durum adaletsiz, adam 2 kere tatil yapacak kadın evde çocuk bakacak, kafa dağıtacak neyi varmış bide, alınırım yani ben

İyi gelmiş bekar bekar takılmak herhalde
güven meselesi de değil bu asla izin vermezdim.
iyi gelir tabi erkeklere tek tatil deniz kenarıda görüyoruz yalnız erkekleri uzanıyorlar kumlara gözler fıldır fıldır bikinili kızlarda eşleri yanındayken bakamıyorlar erkelere güven olmazzz

adam niye 2 defa tatil yapıyo iyide, o zaman kadında 10 gün bebeği bırakıp kızlarla tatil yapsın, yani önce sırayla arkadaş tatili yapsınlar sonra aile tatili
Olur tabi ki anlaşmalarına bağlı ya da kadın çocuğu daha anneye bağımlı diye onu alıp kafa dengi bir arkadaşıyla da gidebilir. Ne gariplik var ki bunda. :)

Karı Koca ayri tatile mi gider ya.Ben de niye yok bu rahatlık.Hem de ben doğum yapacağım o tatile gidecek.mümkün degil.eşim de böyle bişey teklif bile etmez.haftasonu erkek erkeğe balık tutmaya gittiler 2 defa ben git dedim arkadaşları gidiyor aklı kalmasın diye.3 de kendisi ben gelemeyecegim demiş.hafta da 1 gün zaman gecirecegiz başbaşa seni bırakıyorum bütün gün yokum sinmiyor dedi bi daha da erkek erkeğe plan yapmadı. Eşlerle hep.Ben eşini koyup tatile giden adamda iyi niyet arayamam kimse kusura bakmasin.

Bunun güvenle alakası yok en azından benim açımdan, durum adaletsiz, adam 2 kere tatil yapacak kadın evde çocuk bakacak, kafa dağıtacak neyi varmış bide, alınırım yani ben

durumlar öle oluyor nedense... adam tatile çıkar, gece arkadaşlarıyla çıkar gezer eğlenir, kadın evde oturur. sonra kadın burada şikayet eder. bazı arkadaşlarda; güvenmiyor musun, gezsin ne olacak, deşarj olur ne güzel der. halbuki adam kadının evden gece çıkmasını istemez. yada kadın gece dışarı çıkamayacağını (korkar, çevresi yoktur vs.) bilir.

(alıntıdan farklı olarak)
kadınlar arasında da çifte standart var. erkekleri sıkma başkasına kaçar, yok aldattın mı diye sorma aklına karpuz kabuğu düşer.. erkeğin canı canda kadınınki patlıcan mı. kadında da nefis var...

Asla eşim olmadan tatile gitmem, eşim de aynı şekilde... Seninkine tatlı gelmiş arkadaşla tatil... Aldatmıyordur tabi ama arkadaşıyla rahat takılmak işine gelmiş...

ben olsam hiç izin vermem

Abi, kocam bana dese ki arkadaşlarımla 2 gün balığa gidicem körfeze vs eyvallah, tabiiki gitsin. Erkek erkeğe balık ok. Fethiye ne ya !? Üsttüz güneşlenen rus bacılarla dolu plajlar aman ne güzel. Gecen sene bayaaaaaa kafa dağıtmış ya da gözü gönlü açılmış olacak ki bu sene de senden aynı performansı bekliyor. Arkadaşlarıyla çok bişey yapmak istiyorsa, balığa gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…