Kocamın tatil planı !!

hayır istek gelmiyo.gelse bile izin vermeyeceğimi iyi bilir.gidemez tek tatile

Olur tabi ki anlaşmalarına bağlı ya da kadın çocuğu daha anneye bağımlı diye onu alıp kafa dengi bir arkadaşıyla da gidebilir. Ne gariplik var ki bunda. :)

gariplik yok bütçe varsa ne ala herkes eşit olduktan sonra hiçbir problem yok, ama bu durumda da her iki tatilde hatun kişi bebekle ilgileneceği için kafa dağıtamayacak adam gibi

yuh yani karısı doğum yap adam arkadaşla tatile git. orda eglende gel sonra bu yıl yine gidecekmiş bak bakk. ben olsam izin vermezdim çatlarim kızım orda turist kızlar var napmiş olabilir kaçamak yapamazmi hatun yok yaninda eee. orasını sen düşün. hiç izin verme valla bu yıl.. beraber git en güzeli o. sen ilk başta yanlış yapmışşın izin vermişsin vermeseydin .

Orda bekar bekar takilmak güzel tabii ne haltlar karistirdilar kimbilir
gondermeyin sakin

Kendısı buyukelcı oluyor sorunları varya ülkenın kafası dagılcak dagıtacam bı kafasını dedımkı esıme senı kısıtlayamam benı aldatacaksın korkusuyla yasayamam karın olmam senı kısıtlayacagım anlamıba gelmıyor gitmek ıstıyorsan gidersn dramatıklestrmem ama en ufak bı yanlısında benı kaybedersın dedm tabiki blöf yaptm gıtmez sandım adam ertesı gün tatıl ıcın alısverıs yapms gelmıs sinirden kudurdum bellı etmedm . Ama keske gitseydı arkadası öldü araba kazasında suan cok kötü bi durumda tatil işi bu sekıl ıptal olmasaydı keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…