- 7 Ocak 2015
- 640
- 432
-
- Konu Sahibi MinnakinAnnesi
hayır istek gelmiyo.gelse bile izin vermeyeceğimi iyi bilir.gidemez tek tatileİyi aksamlar arkadaslar gecen yıl kızımın dogumu nedenıyle tatıle gıdememıstk bende ne akılsa esıme demıstm sen gıt arkadasınla seneye beraber gıderız esım 5 gunlugune fethıyeye arkadasıyla gitti. Şimdi bana dıyorkı arkadasımla yine tatıle gıtsem ıyı olur ee benle gıt dedm senlede gıderız arkadasla yıne gıdım kafam dagılsın dıyor yok dedm be dıyosun sen bu ne sacmalık dedm tamm askm ızın vermıyosan dıyor ya benmı sacmalıyorm esımın yaptıgı sacma deılmı aldatıyomu beni ney anlamadm ben bu işi sizin esınızden boyle bı ıstek gelıyormu acaba
Olur tabi ki anlaşmalarına bağlı ya da kadın çocuğu daha anneye bağımlı diye onu alıp kafa dengi bir arkadaşıyla da gidebilir. Ne gariplik var ki bunda. :)
İyi aksamlar arkadaslar gecen yıl kızımın dogumu nedenıyle tatıle gıdememıstk bende ne akılsa esıme demıstm sen gıt arkadasınla seneye beraber gıderız esım 5 gunlugune fethıyeye arkadasıyla gitti. Şimdi bana dıyorkı arkadasımla yine tatıle gıtsem ıyı olur ee benle gıt dedm senlede gıderız arkadasla yıne gıdım kafam dagılsın dıyor yok dedm be dıyosun sen bu ne sacmalık dedm tamm askm ızın vermıyosan dıyor ya benmı sacmalıyorm esımın yaptıgı sacma deılmı aldatıyomu beni ney anlamadm ben bu işi sizin esınızden boyle bı ıstek gelıyormu acaba
Kendısı buyukelcı oluyor sorunları varya ülkenın kafası dagılcak dagıtacam bı kafasını dedımkı esıme senı kısıtlayamam benı aldatacaksın korkusuyla yasayamam karın olmam senı kısıtlayacagım anlamıba gelmıyor gitmek ıstıyorsan gidersn dramatıklestrmem ama en ufak bı yanlısında benı kaybedersın dedm tabiki blöf yaptm gıtmez sandım adam ertesı gün tatıl ıcın alısverıs yapms gelmıs sinirden kudurdum bellı etmedm . Ama keske gitseydı arkadası öldü araba kazasındaevlenmek yapışık yaşamak değildir ama o denli Bağımsızlığı da kaldırmaz, o şartlarla evlenenlere bişey diyemem ama bebeği yeni doğmuşken arkadaslarla tatile giden adam hödüktür bi kere yuh yani
kafası dağılacak neyi varmış acaba, ülkesi batan cipras mı yoksa senin koca