kocamın tarafı

ben burda maddiyat anlamında söylemiyorum bazı şeyleri. sürekli kendi işlerine geldiği gibi davranıp bende aynı şekilde onlara davranınca olay çıkartıp kenara çekilmeleri. zaten mesafe koyuyorum artık mesafe koydukca daha fazla üzerime geliyolar

şu an annemlerdeyim Bi süre eşimden uzak kalıcam dedim tartıştık ve Bi anlık sinirle annemin evine gittim. ablalarıyla konuşmuyorum artık

şu an annemlerdeyim Bi süre eşimden uzak kalıcam dedim tartıştık ve Bi anlık sinirle annemin evine gittim. ablalarıyla konuşmuyorum artık
Neler yasadiniz bilmiuorm tabiki ama boyle zirt pirt anne evine giderseniz sonra gidiyorm demenizin bir anlami kalmaz.Allah kimsenin yuvasini yikmasin.Ben 15 yillik evliligimi bitirdim gecen hafta.Benim yasadiklarimi duysaniz kocanizin eline sarilirdiniz heralde

KV aramıyor diye dertleneni de ilk kez gördüm kusura bakmayın
Hayır arayıp aramama değil.
mesele ben onları aramaya mecburum ama onlar beni aramaya mecbur değil
kendi kızlarına oğullarına gelince arıyorlar ben aramadığım da eşime de
işte bizi aramıyo sormuyo biz ne yaptık diyorlar
doldurmaya çalışıyolar

haklısın abla ama inan ki çok bunalmıştım eşime hep güzel Bi şekilde bana yapılanları anlattım oda görüyo hepsini ama görmemezlikten gelip sesini hiç çıkarmıyo dün tartışınca bende sinirden çıktım evden normalde yapmadığım bişeyi kesinlikle yok annemin evine gidiyim ediyim diye

nişanlıyım düğünüm olucak dimi benim annemle benim tek istediğim davuldu mesela ama kayınpederle annem girdiler birbirlerine kayınpeder davul getirmem etmem dedi alt tarafı Bi davulcu getirticekti ama diretti getirmem diye sırf maddiyattan kaçmak için
eşim bulup getirmişti geçen konu oldu kendi bekar kızı var evlenince kendi kızına davulcu getirticekmiş şartmış
gözümün içine baka baka diyo bana kayınpeder insanın zoruna gidiyo hepsi

burdaki lerin tavsiyesini hep dinlicem aynı benim düşüncedeler hepsi mesafe koymak ki koyuyorum da başka Bi yolum yok sanırım

Tamam ama kendini de üzme sinirlenme . Durumları olduğu halde yapmadılarsa onların ayıbı. Ah canım .. en azından eşin destekçin

E şakayla karışık laf sokuverseydin sende . Bazı şeyleri içinde tutmamak gerekiyor . O sinir haliyle insan dalgaya vuramıylr anlıyorum seni . Ama bunu öğrendiğin zaman daha mutlu olacaksın emin ol

yok. boşanmadı benimle bile 1 2 kere konuştu kesti konuşmayı sonra benle konuşmamasının nedenide kaynanamla ailesiyle yüz yüze gelmemek istemesi beni uyarmak için aradı konuştu benle o kadar
kesinlikle inanmayin ve cok dikkatli olun. hic belli olmaz. ben sizin yerinizde olsam konusmayi kisa tutarim

Şanslısınız ki eşiniz sizi zorlamiyor sende gel diye mesafe candır hiç gitmeyin meselanne kaybedersiniz ki ?

Konuyu okuyana kadar resmen canim çıktı. Neden azmettim bilmiyorum. Okurken birde benim çocuklar gelip gidip soru sordular.
Kiz canim çıktı resmen okurken sana gıcık oldum ya tanimadan

Herneyse eşin sana karışmıyor zorlamiyor . Ee kayinvalidende tek bi şekilde değişir oda esini değiştirirsen. Ee oda olmayacağına göre mesafeli ol bitti gitti .

Yani okuduklarımdan bunlar kaldı aklımdan.

vallahi kusura bakmayın niye öyle yazdım anlayamıyorum
ama bunu okuyupta bana yön gösterenlere çok teşekkür ediyorum yemin ederim mesafeli olmak en mantıklısı artık

umarim ev alinirken yarsi senin ustunr alinmistir.
esin bunlara hic bir sey demiyor mu ?
kv kimki annem.inu ziyarete gitsin
saccma salak isler ,is kicanda bitiyo
one diyor , seni koruyor mu ?

Eşiniz sizin arkanizdaysa neden bu kadar umursuyorsunuz ki gidin haftada bir kayinvalidenizi görün surat yaparsa da yapsın. Maksat icabet etmek eşiniz sizinle iyiyse aranızı bunlar için bozmayın değmez aile iki kişilik diğerleri sadece misafir bunu unutmayın

Tam bunu yazıyordum.

Nokta koymadan nasıl yazıyorsunuz?

İç güdüsel bir şey değil mi bu?
Kesinlikle oyle..mesela ben okurken bile kafadan koyuyorum virgül, ünlem,nokta,iki nokta ustuste bla blaatık tık oturtuyorum yani .yazan nasıl yapamiyo anlamıyorum Bak konuya odaklanamadim şimdi

Bence burada tek ayıp babanız öldüğünde yanınızda olmamaları. Sizde aynısını yaparsıniz. Onun disinda hiç birisi akılda kalacak mesele değil. Kayınvalide nizin 4 kişi varken sizden iş beklemesi saçmalık. Sizinde kavga etmeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…