- 15 Haziran 2022
- 826
- 752
- Konu Sahibi Peripadisahininkizi
Bebeğim var 9 aylık. Eşim son birkaç aydır iyice tuhaf oldu. Her gün ama her gün cinsellik istiyor. Sabah oluyor ben artık istemez derken akşam yine yanıma geliyor. Bebek uyanıkken bile sırnaşıp duruyor ben onu uyutamamışım zaten beşiğinde uyusa da bende dinlensem diye bekliyorum o da bebek uyusun yanıma gel uyumasa bile her an beni sıkıştırıyo popoma şak şak vurmalar, sıkıştırıp üzerimi çıkarmaya çalışmalar. ben bağırıp duruyorum artık bırak yeter dinleniyim diye aşırı sinirime gidiyor. Beni her gün sinirlendirip bağırtıyo bebeğim duyuyor yazık biz o yokken çok sakiniz huzurlu bebeğim alışık değil benim böyle sinirli olmama. Ayrıca onun yanında böyle yapmasına da sinir oluyorum bebek uyanıkken niye öpmeye bi yerlerimi mıncıklamaya vurmaya çalışırsın ki .
eşim bunları şaka sanıyor hala bir kaç kere güldüm diye şimdi gerçekten sinir bozucu olmaya başladı. Uyarıyorum defalarca ya tamam karı kocayız da bebeğim varken belli bi yerden sonrası yoruyor bıktım . Sabah akşam olmaz ki deliricem artık.
Not : fake konu gibi olmuş okuyunca öyle geldi
eşim bunları şaka sanıyor hala bir kaç kere güldüm diye şimdi gerçekten sinir bozucu olmaya başladı. Uyarıyorum defalarca ya tamam karı kocayız da bebeğim varken belli bi yerden sonrası yoruyor bıktım . Sabah akşam olmaz ki deliricem artık.
Not : fake konu gibi olmuş okuyunca öyle geldi