Yani eve gidecekseniz ne anlamı var özel günün? Biri diyor ki açım ben ne yiycem, diğeri diyor dur anamgille dolma börek yapmıştık onu ye. Dolmaya böreğe laf yok ben de severim ama başka zaman yersiniz. Güzel bir restoranda akşam yemeğe gitmek çok mu pahalı? Bayağı bildiğin orta halli bir yere rezervasyon yaptırsaydınız olmaz mıydı? Bunu sadece size yazmıyorum, kalas tipli erkeklerin de hiç aklına gelmiyor böyle şeyler. Restoranda yemek olmaz da böyle kumaş peçeteli falan şık bir cafede çay saati de olur. Ya da inelim sahile veya şehir merkezine kafamıza neresi yatarsa orada yiyelim oturalım... Bunlar ille flört edilirken mi yapılır sadece? 1.5 yaşında bebeği olanlar nenem dedem modunda takılıyor, üzücü. Ruhsuz enerjisiz desem değil, arkadaşlarıyla çıkmış eğlenmiş. Adam en ufak bir mahçubiyet bile hissetmiyor dönüp dönüp yatıyor. Alın arabayı gidin gezin arkadaşlarınızla takılın desem evliliğin ne anlamı kalıyor?
Eşiniz evlendikten sonra kuaför olmadı değil mi iş temposunu biliyordunuz önceden. O zamanlar var mıydı sizinle plan yapmak gezmek falan yoksa hep böyle miydi?