- Konu Sahibi Siriusnova
-
Çocuğunlukla saç beyazlaması genetik oluyor ama bazen çinko eksikliği B12 eksikliği gibi durumlarda da erken saç beyazlaması olabiliyor. Kür falan olacağını sanmıyorum.Ben 25 yaşındayım, kocam 28 yaşında. Saçının 3 de biri beyazlamış durum da. Ben takmıyorum da kocam çok üzülüyor psikolojisi bozuldu. Seninle gezerken, millet yanında ki abisi galiba diyecekler diyor. Kocamın saçları için kür var mı, yada önereceğiniz siyah boya? Erkek saç boyaları biraz pahalı geldi bana, kadın boyası alsam nasıl olur acaba?
Peki B12 eksikliğini gidersek saçı düzelir mi?Çocuğunlukla saç beyazlaması genetik oluyor ama bazen çinko eksikliği B12 eksikliği gibi durumlarda da erken saç beyazlaması olabiliyor. Kür falan olacağını sanmıyorum.
Çok detaylı bilgim yok şimdi size yanlış bilgi vermeyeyim, bu doktor beyin videosuna bakın isterseniz yararlı olur belkiPeki B12 eksikliğini gidersek saçı düzelir mi?
Ay koruyun onun bu düşüncelerini taa büyüyene kadar. Ben bile imrendim yahu ne güzel yetiştirmişsinizBenim 11 yaşındaki oğlumun da kafasında 7 tel beyazı var . Hangi saçın ne zaman döküleceği, hangisinin ne zaman beyazlayacağı hep genetik kodlarda yazılı . Değiştirmek mümkün değil bence .
Ben oğlumun saçını ilk farkedince çok üzüldüm . Benim oğlanın dediği şey amaaannnn anne binlerce de siyah saç teli var . Boşveeeeerr dedihaklı da aslında .
Eşimin de saçları epey Beyaz ama hiç umursamıyor o da . Bizim okulda bir arkadaş çok takıntılıydı, hatta saç ektirdi kendine . Çok garipsemiştim .
saç boyalarının hormonel etkilerini, östrojeni taklit ettiğini gösteren çalışmalar var. pirince giderken evdeki bulgurdan olabilir -_-Erkek saç boyası olmasina ne gerek var? Palette ile boyansa ne oluyor ki?
Yok yahu hiçbir şeyi umursamaz o . Ayakkabı bakarız , sen karar ver der . Kendisini gerçekten çok sever . Babasına çekmiş . Umarım değişmez büyüyünce deAy koruyun onun bu düşüncelerini taa büyüyene kadar. Ben bile imrendim yahu ne güzel yetiştirmişsinizkendisini seviyor
Kır saçlı erkekleri beğendiğini değil de, kocasinda kır saçi çok beğendiğini söylerse daha iyi olur benceKınayla boyayın hint boyası, ama öncesinde siz kır saçlı erkekleri çok beğendiğinizi erkeklere yakıştığını telkin edin kendiyle barışırsa gerek kalmaz
Benim için öyle de, onu ikna edemiyorum.Öylesi daha karizmatik değil mi ya?
Bilmiyordum, çok sasirdim.saç boyalarının hormonel etkilerini, östrojeni taklit ettiğini gösteren çalışmalar var. pirince giderken evdeki bulgurdan olabilir -_-
Yani ben böyle riskli bir işlemin evde yapılmasından yana değilim açıkcası. Kayınpederim için ciddi bir araştırma yapmıştık bu konuda ve ev tipi uygulamaların hiç biri aklımıza yatmadı.Erkek saç boyasıyla ilgili düzgün bir şey bulamadım. Ürünlerin kullanıcı yorumları bile yok neye göre alacağım hiç fikrim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?