Hepsini bastan sona konusup nerede hakkini yedirdigini anlattim, ama hastalik gibi daha bugun ogrendim bu arkadasina 5bin dolar daha verdigini. Inanin napicagimi sasirdim, benim birikilerimle esimle ortak artik hersyimizi vermesinden bebegimle ortada kalmaktan korkuyorum. Hic guvenim kalmadi. Gebeligim ilerlemeden ne yaparsam bu adamin aptalliklarindan kurtulurum onu dusunuyorum surekli. Cok tesekkur ederimHakkın yerde kalmayacağına inanirim. Eşin pasif ve iyi niyet kurbanı olmaya devam ettikçe "enayi" yerine konmaya devam eder. Ki iyi niyet ile enayilik arasinda cok ince bir çizgi vardır.
Sen doğru bir şekilde eşini yönlendirmeye devam et. Unutma haklı söz, haksızı Bağdat' tan çevirir bacım. Kolay gelsin.
Bu nasil biseymis cidden anlamadim, hastalik gibi kizicagimi bildiginden gizli yapiyor. Bile bile lades yani… Birikimlerimle esime vermistim, bebegim geldiginde ona hazir olmak istiyorum. Daha buyuk aptalliklar yapmicagindan hic emin degilim. Banka hesaplarina bakiyorum kimin kime me verdigi ne aldigi belli degil. Bende dusundum tum hesaplarini kontrol altina alip hata yapmasini engellemeyi ama hem yurtdisi geldi gitti takibi zor hem de usandim ugrasmak istemiyorum. Herseyini kontrol etmek hem yorucu hemde ayip yani istemiyorum herseyini kontrol etmeyi. Kendi kendini yonetmesi bu kadar mi zor bu adamlarin.Benim eşim de aynı. Hayır demeyi bilmez. Babam da öyledir, kayınpederim de. Hiç kimse kocasına bir çözüm bulabilmiş değil. Ben hesapları elime alarak bir nebze çözdüm. Yani milyarder olsa elinde avucunda bırakmaz dağıtır. Etrafında yamyam da çok hayır diyemeyeceğini bildikleri için çorap ister gibi isteyebiliyorlar istemeyen de gözünün içine içine bakıyor para vampirleri.
Anne kiz sapik bence zaten. Kizinin kocasinin yaptiklarini oglundan duyunca ana kiz saka yapmistir o saka demisler. Dedimki esime senin annen ve kiz kardesin enistesiyle kime caktin, kiminle yattin anlat diyebiliyodur sakalasiyodur ama ben yapmiyorum dedim bir daha da gorusmedim. Oyle oyunlularla ki yalanlar iftiralar sahtecilik dolandiricilik hersey var. hic konusmamayi ve gorusmemeyi tercih ettim.Bende hiç sevmem pasif erkek. Zengin olması önemli değil, hakkını yedirmesi benim sinirimi bozar ve saygı duymam.
kayınvaliden korkunç bir insan. Asla öyle biriyle muhattap olmak zorunda kalmayı istemezdim. Enişte zaten rezil. “Çöpten çöpü çıkartırsın ama içindeki çöpü çıkaramazsın.” Eşin istediği kadar iy bir insan olsun ailesi tam çöp. Onların içinde ne kadar temiz kalabilir.
anlattıkların çok önemsiz şeyler değil. Ben sana hak verdim. Akıllanmayacaksa eşin ve imkanın varsa çocuğuna kendin bakarsın. Bunlarının bizans oyunlarını çekmek zorunda kalmazsın.
O kadar nefret ettim ki yaptiklarindan dogum paketimi bile kendi maasimla aldim. Zerre kurusu gecmemistir bebegimden.Sürekli para isteyin eşinizden
Hamılesınız de zaten masraf artacak.
Demek ki size az gönderiyor ki millete dağıtmaya para kalıyor ! Ve birikim de yapın
Bu adama güvenilmez cunku
Ama siz onların ekmeğine yağ sürüyorsunuz.O kadar nefret ettim ki yaptiklarindan dogum paketimi bile kendi maasimla aldim. Zerre kurusu gecmemistir bebegimden.
Annesi ve kiz kardesi surekli seninle evlenir malini mulkunu alir bosar dedikleri icin bu adamin tek kurusuna dokunasim gelmiyor. Hatta esimin bir yaptirdihi bi evi daha var annesi ve babasinin oturdugu onun tapusunu bile esime vermediler. Tabi aptal esim de alamadi. Hatta o donem hesabindaki tum parayi annenin hesabina at diye tutturdu babasi dusunun nasil rezil let. Sebep de bana guvenmiyolarmis. Napicaksam cidden nefret ettim bunlarin Varligindan sacmalamalarindan.
yalnizca kendi birikimlerimi alip cikip gidesim var.
Ben zaten 3 haftadir online gorusyorum therapistimle. Inanin adama anlatirken hatam yanlisim ya da haddimi astigim bir yer varsa uyarin lutfen, ben sorunu kendim de ariyorum bunu yakalayin dedim. Adam neredeyse birak kac git ardina bakma dicek tabi ilerleyen seanslarda konu daha da netlesir. Simdilik ben anlatiyorum ve hissettiklerimi yorumluyoruz.Hesaplara el koyarak çözüm bulanlar olmuş ama bence bu bir çözüm değil. O adam yine yönetiliyor yine kendi aklıyla bir şey yapmıyor. Hamur ve durum aynı olunca bana çözümmus gibi gelmiyor tam tersi pasifliği destekler nitelikte oluyor. Bu durumu konuşarak çözebilirsiniz belki çift terapisi olabilir. Artık gitme noktasına geldiğinizi anlamasını sağlayabilirsiniz. Cocuk varken paraların kafasına göre dagitilmayacagini anlaması lazım.
Yeni ev aldik esim o evin kredisini ve faturalari oduyor. Benim birikimlerimde ev alinirken icindeydi. Esimin daha coktu tabii. Ben de maasimdan harciyorum. Simdi yurtdisinda evin ihtiyaclarini da ben karsiliyorum bu sebepten. Hic para almadim ki ben esimden, ayri eve cikinca bosanmak istiyorum. Onu gormeye tahaammulum kalmadi artik.Ama siz onların ekmeğine yağ sürüyorsunuz.
Eşiniz çalışsın elaleme dağıtsın
Çok saçma. Evli kalmanın da manası yok ki
Hem ayrı yaşıyorsunuz
Hem maaşına dokunmuyorsunuz
Evet kendisi anlamasi lazim, ben hesaplarini kontrol ettigim surekli tedirgin oldugum bi hayat istemiyorum. Insan kendini yonetemiyosa gitsin olsun. Bi ara parasini benim hesabima atiyodu sonra kullanabilsin diye ortak hesap actik. Cekti cekti lazim oldukca takip etmekle hic ugrasamadim.Hesaplara el koyarak çözüm bulanlar olmuş ama bence bu bir çözüm değil. O adam yine yönetiliyor yine kendi aklıyla bir şey yapmıyor. Hamur ve durum aynı olunca bana çözümmus gibi gelmiyor tam tersi pasifliği destekler nitelikte oluyor. Bu durumu konuşarak çözebilirsiniz belki çift terapisi olabilir. Artık gitme noktasına geldiğinizi anlamasını sağlayabilirsiniz. Cocuk varken paraların kafasına göre dagitilmayacagini anlaması lazım.
Aptallıklarına doymasınlar. Benimki kendi ağzıyla der keşke olsa da daha fazla versem vs. ki zor ve tehlikeli bir meslekte çalışıyor ben onun yerinde olsam 1 kuruşuma kıyamam.Bu nasil biseymis cidden anlamadim, hastalik gibi kizicagimi bildiginden gizli yapiyor. Bile bile lades yani… Birikimlerimle esime vermistim, bebegim geldiginde ona hazir olmak istiyorum. Daha buyuk aptalliklar yapmicagindan hic emin degilim. Banka hesaplarina bakiyorum kimin kime me verdigi ne aldigi belli degil. Bende dusundum tum hesaplarini kontrol altina alip hata yapmasini engellemeyi ama hem yurtdisi geldi gitti takibi zor hem de usandim ugrasmak istemiyorum. Herseyini kontrol etmek hem yorucu hemde ayip yani istemiyorum herseyini kontrol etmeyi. Kendi kendini yonetmesi bu kadar mi zor bu adamlarin.
Aylik 13 bin dolar kazaniyo, ne kadarini isteyebilirim kac ay… bende kiyamiyorum zor bi isi var ama o kendi acima dan dagitabiliyor. Ancak arabami degistiricem filan deyip almam lazim o da su halimle araba sat araba alAptallıklarına doymasınlar. Benimki kendi ağzıyla der keşke olsa da daha fazla versem vs. ki zor ve tehlikeli bir meslekte çalışıyor ben onun yerinde olsam 1 kuruşuma kıyamam.
Bir ara kredi kartlarının limitini zorluyordum hep millet yiyeceğine ben yiyeyim ben sana kıyamıyorum millet kıyıyor bari ailene harcamış olursun diyordum
Borca girseler aslında verecekleri olmaz ellerinde