Esra erol programında solist ve eda gök mu neydi o sanirimsosyetik bir aile de yaşadı aynı durumu haberlere çıkmıştı ancak isimlerini hatırlayamam tabi çok ünlü insanlar değillerdi. Adam karısıyla barıştı, kocası kadını boşadı
Ben sizi taşlayarak ya da nasil anladiniz bilmiyorum kötü niyetle bisey yazmadim. Nerden bu kaniya vardınız sebep ne dedim , son sayfaya baktım gördüm yazdim. konuyu okudum tek tek sayfa okumadım girip cikip baktıkça acilan sayfadan devam ettim.
O kadin kocasiyla baristi mi.Esra erol programında solist ve eda gök mu neydi o sanirim
Bir de cinayet falan olmasa bile şiddet olma ihtimali çok yüksek ve çocuk zarar görebilir o yüzden lütfen kocasına mesaj atmayın.Kadının kocasına göndermeyin mesajları.
Ülkemizde bu meseleden cinayet çıkıyor bu bir gerçek. Olmaz diyemeyiz ve öyle birşey olursa bunun hem vicdani sorumluluğu olacak hem de belki hukuki. Şu an sakin kalmaya çalışın. Ne kadar soğukkanlı olursanız o kadar iyi. Zaten aralarında birşey olduğuna dair daha somut kanıt bularak boşanirsaniz kadının kocasının kulağına gider belki ve bundan direkt siz sorumlu olmazsiniz.
Çok yakın bir erkek arkadaşım var. Kanka diye tabir ettiklerimizden. Cinsellik de dahil her şeyi konuşuruz. Ama hiç "J de bi b.k yapamadı. Canım sıkıldı resmen. Şeyi de küçük" falan gibi bir konuşma geçmez. Hani genel olarak cinselliğe kadın bakışı erkek bakışı vs konuşulur ama direk eşlerden örnek vermek "kanka" bile olsa çok kötü. Hele hele eşin cinsel performansı gömülüyorsa o konuşmada direk karşı tarafa yürünüyordur. Net.Aynı tarih değilse adliyeye gitmeyecek misiniz?
Bakın burada kocasına "selam" diyen kadını boğazlamak isteyen kadınlar da var, kadın ve erkeğin arkadaşlığına normal bakanlar da... Ki bence de normal.
Ama hiç kimsenin erkek arkadaşıyla eşiyle yaşadığı cinselliği konuştuğunu sanmam.
Bu normal mi sizce, böyle bir şey olabilir mi?
Üstelik adam sizden camış diye bahsediyor elin kadınına.
Eşim yüzüme camış dese ağzını yırtıp rahatladıktan sonra belki devam ederim evliliğime ama arkadan konuşmak ayrı bir rezillik. Bunun izahı yok, affı da olamaz.
Konuya inanasım gelmedi. Fake olduğunu düşünüyorum çünkü bu kadar da olmaz...Gömmek deyince sadece kötüledi sandım, gömmek kelimesi hafif kalmış bunca terbiyesiz lafın üstüne.
Aynen öyle kesinlikle tavrım net. Konuşmayı uzun bir süre düşünmüyorum ne yapacağıma karar verene kadar. Ayrıca kadın hamile eşime kanamam var yazmış. Ondan önce regl zamanını yazmış bir de bir kız hakkında konuşmuşlar kız çok güzel demiş o kadın eşimde evet çok güzel. Artık o kız ne giydiyse kadın demiş çok güzel eşim de demiş evet ama çok açık Kadın demiş benimde var öyle şeylerim eşim giyme demiş namahrem var ben benim hanıma giydirmem demiş (aklına gelmişim) kadın da demiş ben giyerim. Yani böyle seviyesiz aptalca bir sürü şey okudum
Baya baya cinsellik konuşmuşlar siz diyorsunuz ki konu sahibi iş konuyor a çevirdi. Yazışmanın başı işti sonra arada bunu konuşmuşlar benim anlamadığım zaten bu. Direkt nasıl anlıyor eşim cinsellik olduğunu iş konuşurken birden biri bana böyle yazsa hayırdır anlamadım derim. Bir boklar dönmüş belli. 1 gün önce işten sonra bunla olduğunu buldum. Şimdi bu kızın eşi bedelli askerliğe gitmişti o da eğer aynı tarih ise direkt adliyeye
Konu açtığınız icin bu kadar haddimiz buluyoruz aslında ve burda boşan naralari atanlara gıcığim ama sizin durumda tam demelik bir durum nolur kızmayın kırılmayın. Durum çok net çok açık ama kendinizi kandirmaya çalışır gibisiniz. Elbette zordur bilmiyorum ama ben sizi hatırlıyorum diğer konulardan da yeterince bu olgun olmayan küçük bir canlı gibi davranan kocanizi adam etmek için çok ugrasmadiniz mi ? Bence kadınla da yüzleşin en azından onun eşinin de bilmeye hakkı var insanlar insanları bu kadar kolay kandırmamalı ya . Önceside var bu muhabbetlerin, samimiyetin bence illa fiziksel temas gerekmez bazen .saygıyı yitirmek o insanı hayatimizdan atmamiz için geçerli bir sebeptir. Sizin için hayırlı olsunBaya baya cinsellik konuşmuşlar siz diyorsunuz ki konu sahibi iş konuyor a çevirdi. Yazışmanın başı işti sonra arada bunu konuşmuşlar benim anlamadığım zaten bu. Direkt nasıl anlıyor eşim cinsellik olduğunu iş konuşurken birden biri bana böyle yazsa hayırdır anlamadım derim. Bir boklar dönmüş belli. 1 gün önce işten sonra bunla olduğunu buldum. Şimdi bu kızın eşi bedelli askerliğe gitmişti o da eğer aynı tarih ise direkt adliyeye
O kadin kocasiyla baristi mi.
Aa yuhh. Bir de programda falan ifsa etmislerdiSeda sayanın yeğeni olan kadin adamla barışmış, arkadaş arada instadan bana atiyor gördüm adamin sayfasında var
Adam bir gece önce bowling oynayacağız diye bu kadınla görüşmüş, ertesi günde konuda geçen mesajlaşma olmuş. Konu sahibi hala kadının kocasının bedelli askerliği aynı tarihe denk gelirse adliyedeyim diyor eğer değilse boşanmayacak yani. Bağımlılık mı adı her neyse insanın aklını ,onurunu hiçe saydıran bir durumun içerisinde.Çünkü kabul etmese de kocaya bağımlı ve ayrılmak istemiyor bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?