- 7 Haziran 2019
- 458
- 391
- 53
- 32
Arkadaşlar merhaba. Bu ve benzeri konuları çok okudum yorumlar vs az çok bir kaç fikir edindim ama herkesin derdi kendine büyüktür derler yinede danışmak istedim o yüzden. 29 haftalık gebeyim çok şükür herşey yolunda gidiyor. Bundan öncesinde kısa süreli bir düşük yaşamıştım. Bu yüzden gebeliğin ilk 3 ayı dikkat etmem gerekti. İlişki yasak değildi ama biz temkinli davrandık normalde zaten haftada bir veya iki birliktelik oluyordu onu daha da yaydık ama eşim benimle hep ilgiliydi. Hatta rahatlamak istediğinde benden yardım alıyordu. Neyse sıkıntı dönemler geçti derken karnım büyüdükçe eşim benden uzaklaşmaya başladı. On-onbeş hatta yirmi günü aşkın periyotlara döndük üstelik derdim asla ilişki değil ne sarılma kaldı ne öpme ne başka bir temas olmaması. İnanın en son dudağımı ne zaman öptü bilmiyorum hatırlamıyorum bile. Oturup karşıma alıp konuştuğumda her zaman bahanesi değişti bir gün artık gecelik giymediğim söyledi(ki hiçbiri bana olmuyor elimde değil) bir gün ereksiyon sorunum var dedi ve asla yok olsa illa ki farkederim geçti falan dedi bi hafta sonra neyse bir konuşmamda bebeğe zarar gelmesinden çekindiğin söyledi en son hayat şartları zorlaşmış stres yapıyormuş evet bunların hepsi özünde birer sebep olabilir ama hepsi de bir adamda toplanmaz. Bıraktım artık konuşmayı ima bile etmiyorum. Bana çok iyi davranıyor ev işlerine yardım ediyor ilgisiz bir baba değil ama haremlik selamlık olduk iyice. Ben çok kilo almadm ama bebekten dolayı karnım tabiki iyice büyüdü. Belki cazip gelmiyorum bilmiyorum ama artık 25günleri buluyoruz ve ben bir iki soğuk yapıyorsam yanaşıyor ki gerçekten derdim ilişki değil aramızdaki mesafe. Ve son zamanlarda şuna dikkat ediyorum neredeyse hep ben uyurken duş alıyor bazen erken uyuyakalıyorum gece muhakkak yıkanmş oluyor bazende sabah. Asla duşu uyanık olduğum vakte gelmiyor. Ben kendi kendine hallettiğini düşünüyorum ve üzülüyorum çünkü bu insani bir ihtiyaçsa ben de insanım. Kuruntu mu yapıyorum bilmiyorum ama çok huzursuz oluyorum. Bir keresinde de şakalaşırken bana doğurur doğurmaz bütün kilolalar gidecek (55-60kg civarı değişir hep kilom) dedi. O hale dönmeliymsm. Ki kendisi evlendiğimizde 85kgyken şuan 113kg. Hem açıkçası 30hafta sonrası ilişki düşünmüyordum bile yani yine diyorum derdim sade o değil. Neyse artık konuşmak bile istemiyorum onunla bu konuları ama nasıl halledilir onu da bilmiyorum
Son düzenleme: