• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın çay istemesi...?!!!

Kızlar yarın doğum yapacağım.Ayağa kalktığımda dün ve bugün de çay koyabilir misin hayatım diyor kocam.Şuan etrafımda ne istersin bitanem diye fır dönmesi gerekmiyor mu?Ben mi abartıyorum?Benimki mi öküz yoksa bende mi yanlış var.Yarın doğuma gideceğim sen çay koy diyorsun dedim.İyi de dedi sustu.Ben de dedim hee doğru ne yapıyorum ki zaten dedim.Hayır neden bütün sıkıntıları biz çekiyoruz da bunlarda bu rahatlık.Bir arkadaşın eşi beline yastık koyayım mı iyi misin canın bir şey istiyor mu diye soruyormuş sürekli mesela.Sonra hayatım küstün mü bana gel sarılayım diyor.Şimdi yanımızda annem var.Mesela diyorum karnım ağrıdı falan annem ilgileniyor soruyor bu odun tv izliyor.Bazen de çok mu ağrıyor falan diye ilgileniyor ama o kadarını da yapsın.Şimdi geldi öptü neye bozuldun çay koy dedim diye mi diyor.Öküz işte anlamaz ki

Güncel:Kızlar hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim.Eşim birkaç kere benden öpücük aldı ve boş yere alındığımı hazır ayaktayken çay istediğini bana zarar verecek ağır bir şey kaldırma çekme vs istemediğini söyledi.Sonra çay bittiği için çay demleyeyim mi,canın bir şey istiyor mu alıp geleyim mi,hamilelik sana çok yakıştı biliyorsun dimi,yarın benden bir şey istiyor musun dile benden ne dilersen gibi sözleriyle gönlümü aldı.Üzerine güzel bir mısır patlattı.Gece de ameliyatla ilgili korkmamam gerektiğini hemen olup biteceğini söyledi.Beni pek uyku tutmayınca o da uyumadı.Biraz uyumuştum yine uyandım.Heyecanım çok fazla.Bu arada evet yine ben Yanlış düşünmüşüm eşime haksızlık yapmışım.Dualarınızı eksik etmeyin(doğum için)🥰
Dilerim çok kolay güzel bı doğumla bebeğine kavuşursun. Ayrıca eşin seni seviyor. Çok belli. 😁

Canım bebeğin olmadığı için böyle üzülüp dua ediyorsun muhtemelen benim de çok zor oldu çocuğum seni anliyorum ama duan çok yanlış bu naz değil ki insan yardima ihtiyaç hissediyor sancın oluyor kanaman oluyor hic biri olmazsa son haftalarda bebeği taşımak ve vucudunu idare etmek öyle zor oluyor ki hatta o hasta değil hamilesin diyenlerde sonrakinde zor bir hamilelik geçirirse söylediklerini yutacaklardir ama insan unutkan oluyor unutuyor dediklerini.
Sonuna kadar katılıyorum canım 🥰🥰

Ayyy hayırlı olsun bebişin. Sağlıkla büyüsün inşaALLAH.. 😍🤲

Bu konu önceden açıldı ama şimdi yazmak istedim.. Öncelikle konu sahibi arkadaşım sağlıkla bebeğini almışsındır umarım iyisindir..

Diğer meseleye gelince her görüşe tabi ki saygım var fakat gördüğüm kadarıyla bazı arkadaşlar hatta hamile olmuş doğurmuş güzel anneler bile bu işi çok sıradan basit birşey gibi düşünüyor gibi geldi bana.. Tabi ki sizlerinde dediği gibi "hasta değiliz hamileyiz" fakat bu kadar basit mi gerçekten?? Doğum yapmak, o bebeği taşımak, onun için endişelenmek, daha onu kucağımıza almadan anne oluyoruz biz.. Hamileliğin getirdiği birsürü sıkıntıyı yaşıyoruz ayağımız şişiyor, kramplar geliyor, midemiz bulanıyor... vs. Bu sıkıntıların hiçbirini yaşamamış şanslı kesimden olanlar hamilelerden bile olsak içimizde eşimiz ve kendimizin bir parçasını taşıyoruz, canlı taşıyoruz ya bu inanılmaz birşey... Bu ne kadar kutsal ne kadar harika birşey.. En azından bu dönemde eşlerimizden daha fazla hassasiyet beklemek, daha fazla ilgi istemek, daha fazla yardım beklemek çok doğal geliyor bana.. Konuyu açan arkadaşımın da kırgınlığını çok iyi anlayabiliyorum.. Hamile bir kadın olarak çok da hak veriyorum.. Bende olsam emin değilim ama kırılırdım muhtemelen hatta bazen çok yoğun yaşıyorum duygularımı şu ara, sinir olup oturup ağlama ihtimalim bile olurdu..

Böyle yazıyorum diye zannedilmesin ki çok çıt kırıldım öyle olur olmaza naz yapan şımarık bir hamileyim.. Hiç de öyle değilim ama içinde bulunduğum durumun muteşemliğinin, kutsallığının da farkında olan biriyim.. Daha önce 2 kez bebeğimi kaybettim en son kaybettiğim bebeğimi 4.5 aylıkken doğumhanede bağıra bağıra feryat figan ölü olarak doğurup çıktım oradan.. Babası da çok üzüldü tabiki ama ben anne olan olduğum için o psikolojinin üzerine acılar içinde kıvrana kıvrana ben doğurdum.. Babası sadece psikolojik olarak yıpranırken ben bir de fizyolojik olarak neler yaşadım..Demem o ki Kadınlık, annelik öyle basit birşey değil.. Tabi ki saygı duyacak karnında bebeğini taşıyan eşine karşı hassas davranacak.. Ben böyle düşünüyorum sizinle de paylaşmak istedim..

Bu konu önceden açıldı ama şimdi yazmak istedim.. Öncelikle konu sahibi arkadaşım sağlıkla bebeğini almışsındır umarım iyisindir..

Diğer meseleye gelince her görüşe tabi ki saygım var fakat gördüğüm kadarıyla bazı arkadaşlar hatta hamile olmuş doğurmuş güzel anneler bile bu işi çok sıradan basit birşey gibi düşünüyor gibi geldi bana.. Tabi ki sizlerinde dediği gibi "hasta değiliz hamileyiz" fakat bu kadar basit mi gerçekten?? Doğum yapmak, o bebeği taşımak, onun için endişelenmek, daha onu kucağımıza almadan anne oluyoruz biz.. Hamileliğin getirdiği birsürü sıkıntıyı yaşıyoruz ayağımız şişiyor, kramplar geliyor, midemiz bulanıyor... vs. Bu sıkıntıların hiçbirini yaşamamış şanslı kesimden olanlar hamilelerden bile olsak içimizde eşimiz ve kendimizin bir parçasını taşıyoruz, canlı taşıyoruz ya bu inanılmaz birşey... Bu ne kadar kutsal ne kadar harika birşey.. En azından bu dönemde eşlerimizden daha fazla hassasiyet beklemek, daha fazla ilgi istemek, daha fazla yardım beklemek çok doğal geliyor bana.. Konuyu açan arkadaşımın da kırgınlığını çok iyi anlayabiliyorum.. Hamile bir kadın olarak çok da hak veriyorum.. Bende olsam emin değilim ama kırılırdım muhtemelen hatta bazen çok yoğun yaşıyorum duygularımı şu ara, sinir olup oturup ağlama ihtimalim bile olurdu..

Böyle yazıyorum diye zannedilmesin ki çok çıt kırıldım öyle olur olmaza naz yapan şımarık bir hamileyim.. Hiç de öyle değilim ama içinde bulunduğum durumun muteşemliğinin, kutsallığının da farkında olan biriyim.. Daha önce 2 kez bebeğimi kaybettim en son kaybettiğim bebeğimi 4.5 aylıkken doğumhanede bağıra bağıra feryat figan ölü olarak doğurup çıktım oradan.. Babası da çok üzüldü tabiki ama ben anne olan olduğum için o psikolojinin üzerine acılar içinde kıvrana kıvrana ben doğurdum.. Babası sadece psikolojik olarak yıpranırken ben bir de fizyolojik olarak neler yaşadım..Demem o ki Kadınlık, annelik öyle basit birşey değil.. Tabi ki saygı duyacak karnında bebeğini taşıyan eşine karşı hassas davranacak.. Ben böyle düşünüyorum sizinle de paylaşmak istedim..
Kesinlikle.
Ben bu cumleyi genc kizken teyzemin annelikle ilgili bir kitabinda okumustum."Gebe ve doguran kadin hasta degildir" yaziyordu.
O zaman anlamiyordum tabii,okuyup gectim.Ne nazliyim,ne nazlatildim,fakat ben bile diyorum ki gebelik ve dogum cok cok ozel bir donem.
Ilk cocugum adeta ayakta duruyordu surekli ve nefes alamiyordum cigerlerimi sikistirdigi icin.
Ve daha da ne zorluklar.Evet,oldugundan buyuk gostermeyelim de o kadar da basit degil...

Aneksenamunnn Aneksenamunnn bebeğinizi sağlıkla büyütmek nasip olsun, sizi ve eşinizi tebrik ederim, bebeğinizin ömrü uzun bahtı güzel olsun inşaallah:dua::nazar:

Bu tip babalar için doğum evlerine, hastanelere doğumhane simülasyon odası şart, adamlar eşleri doğuma girmeden önce bu odaya sokulmalı, simülasyon başlatılıp doğum sancısı, doğum anı her çeşidiyle yaşatılmalı ki ne demek olduğunu anlasın iç organları bile yer değiştirsin, bakın bakalım o zaman o doğumhane kapısında nasıl bekliyorlar.

Bazı yorumları okudum da, hanımlar eşlerinizdir tabii, Allah hepinizin yuvasındaki huzur ve mutluluğu daim etsin :dua: lakin bazılarınızın eşlerinin hastaneye bir mangal götürmediği kalmış.
Bu Korede mi ne yapilmis mune.
Adamlar eslerinin ne yasadigini anlamak icin makineye baglanmis,Allahim deliriyorlar kivraniyorlar nasil.
Sonra dedilerdi ki biz birkac dakikaya dayanamadik cok zormus.
Bu mecburi olacak erkeklere,gor bak bakalim ne oluyor.
Ama once kadinlar gomuyor kadinlari,erkeklere ne kalmis...

Bu kadar hayati zindan etmeyin kendinize bence, düşünmüyorsa söyle Hayatım Doğuma gideceğim sen çay diyorsun bugün de sen yap içelim de yapsın. Erkekler düz mantık.
Duz mantik diye diye mantikta gercek anlamini kaybetti.
Erkekler insan degil de hilkat garibesi sanki.
Yahu insan degil mi azcik akil etsin,orada kadin doguma girecek,telasli,heyecanli,tek tek tatli tatli laf mi anlatacak adama?
Analari dogurup birakiyor,magara adami gibi unga bunga ondan sonra.
Once kadinlar degersizlestiriyor kendi cinsini ya=/

Duz mantik diye diye mantikta gercek anlamini kaybetti.
Erkekler insan degil de hilkat garibesi sanki.
Yahu insan degil mi azcik akil etsin,orada kadin doguma girecek,telasli,heyecanli,tek tek tatli tatli laf mi anlatacak adama?
Analari dogurup birakiyor,magara adami gibi unga bunga ondan sonra.
Once kadinlar degersizlestiriyor kendi cinsini ya=/

Değersizleştirmek ile ne alakası var? Ben asıl kendine değer ver diyorum başkasından değer beklemeye gerek var mı? Birinin bize değer vermesi mi lazım önce kendin vereceksin. Çocukluktan annesinin öğretemediğini 5 dk da sen nasıl öğretmeyi planlıyorsun. Siz öğretin sonra taktik verirsiniz. Bu cevabınızın muhatabı ben değilim ne yazık ki çocuklarını böyle yetiştiren anneler, direkt onlara hatta yeni nesil annelere ulaşırsanız daha verimli olur. Burada bir çok konu da eşlerini eleştirenler çocuklarını da aynı şekilde yetiştirdiklerine Emin’im. Bir erkeğin değişimi annesidir, evidir çoğu bunun farkına varamıyor vardıkların da gelecekte herşey değişir.

Back
X