Kocamın bana vurması affedilebilir mi?

bebiskombenim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2016
114
16
34
Merhaba herkese🙋🏻‍♀️ Yazacaklarınız için şimdiden teşekkür ederim... 30 yaşında 3 yaşında bir çocuk annesi bir bayanım. 8 yıllık evliyiz.Eşimle iyi olduğumuz zaman çok iyi,kötü olduğumuz zaman ise çok kötüyüz. Mesela kocam tartıştığımız zaman asla susmuyor. Hep bi laf yarışı halinde hep kendi haklı hata yapsa dahi telafi etmek için bir çaba sarfetmiyor. Dün bir olay yaşadık. Yine bir konudan ötürü çok konuştuğu ve hakaret ettiği bi gündü. Bende yeter artık sus dedim ve sırtına şaplak attım. O da beni darp etmeye başladı boynum incindi hatta yüzümü ellerinin arasına alıp öle bir geriye itti ki boynumdan ses geldi onun acısıyla ağlamaya başladım birbirimize girdik ama kadınla erkek gücü bir değil maalesef ben ona hiç bir şey yapamadım. Ama o benim canımı baya yaktı. Böyle normal bişeymiş anlatıyorum belki ama şu an bile iyi değilim. Bana vurması canımı yakması onun umrunda değil ağlamalarım hıçkırıklarım umrunda değil. Normalde bile insan insana acır üzülür ama artık bana merhamet duymuyor ilişkimiz iyice laçkalaşmış durumda kaba tabirle. Sizce ne yapmalıyım saygının bittiği bir ilişkide ne yapılması gerekir?

Merhaba herkese🙋🏻‍♀️ Yazacaklarınız için şimdiden teşekkür ederim... 30 yaşında 3 yaşında bir çocuk annesi bir bayanım. 8 yıllık evliyiz.Eşimle iyi olduğumuz zaman çok iyi,kötü olduğumuz zaman ise çok kötüyüz. Mesela kocam tartıştığımız zaman asla susmuyor. Hep bi laf yarışı halinde hep kendi haklı hata yapsa dahi telafi etmek için bir çaba sarfetmiyor. Dün bir olay yaşadık. Yine bir konudan ötürü çok konuştuğu ve hakaret ettiği bi gündü. Bende yeter artık sus dedim ve sırtına şaplak attım. O da beni darp etmeye başladı boynum incindi hatta yüzümü ellerinin arasına alıp öle bir geriye itti ki boynumdan ses geldi onun acısıyla ağlamaya başladım birbirimize girdik ama kadınla erkek gücü bir değil maalesef ben ona hiç bir şey yapamadım. Ama o benim canımı baya yaktı. Böyle normal bişeymiş anlatıyorum belki ama şu an bile iyi değilim. Bana vurması canımı yakması onun umrunda değil ağlamalarım hıçkırıklarım umrunda değil. Normalde bile insan insana acır üzülür ama artık bana merhamet duymuyor ilişkimiz iyice laçkalaşmış durumda kaba tabirle. Sizce ne yapmalıyım saygının bittiği bir ilişkide ne yapılması gerekir?
Şiddeti asla savunamam lakin fitili ateşleyen sizsiniz. Kendiniz söylüyorsunuz güçler eşit değil diye peki neden vuruyorsunuz.
İlişkinizde saygı ve sevgi biteli zaten çok olmuş ama 3 çocukla boşanır mısınız sanmam

Hastaneye git hemen darp raporu al elinde bulunsun..bir yakinim zamaninda almadi siddet dozunu arttirdi

Saygının bittiği yerde herşey olur .Ama ben bu şiddet işinden nefret ediyorum ya okurken tahammül dahi edemiyorum sizi tanimiyorum haberlere çıkan o şiddet gören kadınları tanimiyorum ama sanki kendi yakinim gibi içim parçalanıyor allah yardım etsin dikkat edin lütfen tek diyebileceğim bu

Saygının bittiği yerde herşey olur .Ama ben bu şiddet işinden nefret ediyorum ya okurken tahammül dahi edemiyorum sizi tanimiyorum haberlere çıkan o şiddet gören kadınları tanimiyorum ama sanki kendi yakinim gibi içim parçalanıyor allah yardım etsin dikkat edin lütfen tek diyebileceğim bu
Teşekkür ederim Allah razı olsun 😔

Eşinizin huyunu biliyorsanız ona göre tartışmayı çok uzatmasanız iyi olurmuş
Sırtına "şaplak" atma işi tamamen yanlış
Ne kadar orantısız güç kullanmış olsa da ilk fiziksel teması siz başlatmış oldunuz
E güçlerimiz zaten aynı değil
Onu hepimiz biliyoruz
O da size "şaplak" atsaydı yine sizin vurduğunuzdan daha çok can acıtacaktı

Ben olsam boşanırdım
Siz boşanabilecek misiniz o önemli?
Boşanmayacaksanız da tartışmaları uzatıp, eşinize şaplak atmaya kalkmayın bence

Eşinizin huyunu biliyorsanız ona göre tartışmayı çok uzatmasanız iyi olurmuş
Sırtına "şaplak" atma işi tamamen yanlış
Ne kadar orantısız güç kullanmış olsa da ilk fiziksel teması siz başlatmış oldunuz
E güçlerimiz zaten aynı değil
Onu hepimiz biliyoruz
O da size "şaplak" atsaydı yine sizin vurduğunuzdan daha çok can acıtacaktı

Ben olsam boşanırdım
Siz boşanabilecek misiniz o önemli?
Boşanmayacaksanız da tartışmaları uzatıp, eşinize şaplak atmaya kalkmayın bence
Eşimin huyunu biliyorum ama o da beni biliyor laf dalaşına girmesine hakaretlerine artık tahammülüm kalmadı ama yine de susmuyor. Beni kışkırtıyor bende kendimi tutamayıp koluna falan şaplak atıyorum ki kendine gelsin ama sonası işte daha kötü oluyor:KK43: hep boşanmak istedim ama olmuyor maalesef bir desteğim yok çünkü. Onun ailesi var benim düzgün ilişkide bir ailem yok onun geliri var benim yok. Böyle işte ...

• Üzgünüm
Reactions: Z P
X