- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.846
- 248
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
-
- #1.281
Canım sana destek olcaksa eğer bende şu anda tekim öyle olmak zorunda olduğu için ve üstüne hamileyim hiç korkma aklına kötü şeyler getirme eşinide sürekli arayıp mesaj atma bana kalırsa bence eve gelecektir zaten
Işıkları actim canim.Canım kapiniz bir gece kilitli kalmadı diye eve yabancı birinin girmesi çok cok düşük bir ihtimal.
Kendini boşuna korkutma. İstersen ışıkları açık bırakıp öyle uyu.
Eline bir kitap al, veya başka bir uğraş, illa ki uykun gelecektir.
Cok sekersin ya sen :)Işıkları actim canim.
Canım sana destek olcaksa eğer bende şu anda tekim öyle olmak zorunda olduğu için ve üstüne hamileyim hiç korkma aklına kötü şeyler getirme eşinide sürekli arayıp mesaj atma bana kalırsa bence eve gelecektir zaten
Canım kapiniz bir gece kilitli kalmadı diye eve yabancı birinin girmesi çok cok düşük bir ihtimal.
Kendini boşuna korkutma. İstersen ışıkları açık bırakıp öyle uyu.
Eline bir kitap al, veya başka bir uğraş, illa ki uykun gelecektir.
Cok sekersin ya sen :)
Konuyu uzaktan okuyorum
Yat uyu kocamı kaybedicem diye korkma. Bugün gelmezse yarın emin ol gelecek. İlk defa sözünün arkasında durdun bak. Bu tavırda devam edip kv nin dolduruslarına sabredersen sonunda mutlu olan sen olursun bence. Kocan öfkeli olabilir herkes kavga edince öyle olur. Aranız düzelince yine hissedersin sevgisini.
Sormamalisin. Sorarsan onun sana yaptığından bir farkı kalır mı?Kızlar esim geldi ben uyuyodum.
1.30 da geldi.
Sizce bunun hesabını sormalı miyim
Bir de tavır yapıyor.
Sormamalisin. Sorarsan onun sana yaptığından bir farkı kalır mı?
Sen dün evde kalmak istedin ve kaldın. O da gidip misafirlerle oturmak istedi ve gitti.
İkiniz de birbirinize zorla birşey yaptiramazsiniz.
Hiçbirsey olmamiscasina güler yüzlü davranmalisin. Yem atsa bile yutma.
Canım kesinlikle hesap sormamalısın gayet güleryüzlü neşeli ve hiç bir şey olmamış gibi davranmalısın bana kalırsa surat asar ya da hesap sorarsan başa dönersinKızlar esim geldi ben uyuyodum.
1.30 da geldi.
Sizce bunun hesabını sormalı miyim
Bir de tavır yapıyor.
Kızdım ama.Canım kesinlikle hesap sormamalısın gayet güleryüzlü neşeli ve hiç bir şey olmamış gibi davranmalısın bana kalırsa surat asar ya da hesap sorarsan başa dönersin
Kizdigimiz herşeyi puskurursek, ortada evli çift kalmaz.Kızdım ama.
Birazsa iyi geri donuleemeeez mi..Kizdigimiz herşeyi puskurursek, ortada evli çift kalmaz.
Basa donmussun biraz maalesef
127. Sayfadan itibaren okur musnH hayalalemiveben cabm son yazdığım sorunu okur musun
Evli olduğunuz sürece her yerden geri dönülebilir.Birazsa iyi geri donuleemeeez mi..
Yani geç gelmelerine bişey demeyeyim .Evli olduğunuz sürece her yerden geri dönülebilir.
Yalnız açık konuşacağım. Onun sana saygı duymasını istiyorsan, önce sen ona saygı duymak zorundasın. Gece geç gelmesinin bir sürü nedeni olabilir. Sana sinirinden, inadından, veya konuşmak istemediği için yapmış olabilir.
Adamın buna hakkı var. Sen ona bu hakkı vermezsen, o da sana hiçbir hakkını vermez.
Geç gelerek seni sinirlendiremedigini görünce bir daha yapmayacak zaten.Yani geç gelmelerine bişey demeyeyim .
Öyle onu mu bekleym birde gelince iyi davranayim
E ben buna nasıl katlanicam ki.
Sanırım buna alismam lazım. Of of..
Kaynanmlara gidicem birazdan
Geç gelerek seni sinirlendiremedigini görünce bir daha yapmayacak zaten.
Ama eğer buna kizarsan ve kavga cikarirsan, bu geç gelmeleri arttırmaktan başka bir işe yaramaz.
Bravo canım, hatirlamissinValla doğru diyorsun
Haklısın
Neye tepki gosterirsen o artar..
Daha mutlu ve güler yüzlü olmaya calisicam
Canım zaten bunu seni aklınca cezalandırmak için yapıyor. Biz de eşimle arada tartışırız o da geç gelir kahvede arkadaşlarıyla oturur. Bi bakıyorum gelmiş sonra sen üstüne gittikçe yaptığının ise yaradığını düşünür. Hem sınırlı iken evde kalınca daha çok büyüyor olay. Bi kaç saat uzak kalıp kafası dağılınca daha dışardan bakabiliyorlar sorunlara. Zeynep hanım çok güzel tavsiyeler veriyor ben bile örnek aldım kendime. Onu dinle benceValla doğru diyorsun
Haklısın
Neye tepki gosterirsen o artar..
Daha mutlu ve güler yüzlü olmaya calisicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?