• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın bana uzaklığı beni ayrılığa götürecek

Kadınların yaptığı en büyük hata erkeğin aklını okumak ve ne düşündüğünü biliyormuş gibi davranmak, çıkarımlar yapmak.
Bir erkek sana karşı isteği yoksa, asla ve asla sevişelim demez.
Sen de hiçbir zaman eşini reddetme bu yüzden canım.

Aynen dogrubditorsun bununla ilgili bir yazı okudum
Mesela sen bana normal birşey diyorsun ama ben bunun altında bir şey arıyorum kurguuluyorum
O yüzden kırılıp sinirleniyorum.
Bunu yapmdikca her anlamda daha iyi hissedebilecegimi düşünüyorum destekleriniz içinde sagolun olayı atlsttiktan sonra o olay insana daha basit geliyor

Kızlar
Eşimle suan aram iyi sabah ise giderken seni seviyorum dedim
O da bana dedi
Normalde pek ifade etmezdi.
Cinsel açıdan oralda belki temizlik önemlidir diye onu yarın yapalım. Dedim.
Ama takıntı yapmiyomus
Yani boşuna uzaklaştırdm
Bunun için özür diledim kendimi ifade ettim.

Dün kayinvalide sorunlarıyla uğraştım
Evlerine gittim
Naptin anne bugün dedim yattık dedi.
Başka bişey yapmadınız mi dedim
Yok dedi.

Akşam esim geç geldi yemek vaktinden.
Gelince normalde mutfağa gelmez. Kendi kendine hazırlamaya başladı. Ben dedim anne ben hazırlarim sen yorulma dedim
Tepki yok.

Dolapta leğen vardı. Kapatınca ona carpiyomus.
Ne carpistieitosun yine hayırdır dedi.
Çay doldurucam etegim haslamaya gircek sandiı diye tepki verdi.
Sofrayı kaldırdım
Bu sefer yikadim ettim geldim.
Bana bakıyor böyle suzerek.
Bende ona baktım kafasını döndü.

Sonra baktım salonda oturmak fayda vermiyor gittim namaz kıldım.

Akşam eşimle konuşurken ışte konuşmaya çalıştım bana bişey demedi yattık dedi dedim.
Bugün esim onları hastaneye götürmüş.
Bana niye soylemedi ki dedim
Aman dedi.
Sen konuşmaya çalış o yine konusmuyosa konusmasin dedi

Kızlar
Eşimle suan aram iyi sabah ise giderken seni seviyorum dedim
O da bana dedi
Normalde pek ifade etmezdi.
Cinsel açıdan oralda belki temizlik önemlidir diye onu yarın yapalım. Dedim.
Ama takıntı yapmiyomus
Yani boşuna uzaklaştırdm
Bunun için özür diledim kendimi ifade ettim.

Dün kayinvalide sorunlarıyla uğraştım
Evlerine gittim
Naptin anne bugün dedim yattık dedi.
Başka bişey yapmadınız mi dedim
Yok dedi.

Akşam esim geç geldi yemek vaktinden.
Gelince normalde mutfağa gelmez. Kendi kendine hazırlamaya başladı. Ben dedim anne ben hazırlarim sen yorulma dedim
Tepki yok.

Dolapta leğen vardı. Kapatınca ona carpiyomus.
Ne carpistieitosun yine hayırdır dedi.
Çay doldurucam etegim haslamaya gircek sandiı diye tepki verdi.
Sofrayı kaldırdım
Bu sefer yikadim ettim geldim.
Bana bakıyor böyle suzerek.
Bende ona baktım kafasını döndü.

Sonra baktım salonda oturmak fayda vermiyor gittim namaz kıldım.

Akşam eşimle konuşurken ışte konuşmaya çalıştım bana bişey demedi yattık dedi dedim.
Bugün esim onları hastaneye götürmüş.
Bana niye soylemedi ki dedim
Aman dedi.
Sen konuşmaya çalış o yine konusmuyosa konusmasin dedi
İşte bu ya! Aranız düzelmiş, boşuna tartışma çıkardığın için özür dilemissin. O da seni seviyorum demiş. Bir de üstüne annesine karşı seni tutuyor :)
Coook sevindim!

süper haberler pembe , cok sevindim , bak istedigin seyler icin savasmak ise yariyor. aslinda savasmak demiyelim de yatirim yapmak diyelim, sen mutluguna yatirim yapiyorsun %100 faizle geri alirsin umarim :) annesiyle aranizda gecenleri sikayet eder gibi aktarma esine oldu mu ? daha cok dertlesmek ister gibi anlat. bir erkegi en cok geren seylerden birisine annesiyle -karisi arasinda kalmaktir. böyle bir konu icin araniz acilmasin. hatta annen yaslaniyor belki de hos görmek lazim ama üzüldüm sirf bu yüzden dertlesmek istedim diyebilirsin sohbet sonlarinda.

Zeynep b iki gundur esimle yine gerginiz biraz dun ufak bir tartismamiz oldu sedini yukseltti ben biraz haksizlik yaptigim icin ozur diledim o surat asti uzatti her zaman gibi ama ben pek orali olmadim normal davrandim eskisi gibi o surat asiyor diye bende surat asmadim gayet neseli normaldim sasiriyor ama ses cikarmiyor bugunde sabah esim bir isi icin memlekete gidecekti bir iki saat icin bizde gelelim annemlere birakirsin dedim sende gidersen oturmak zorunda kaliriz ders calisamazsin ben hemen gidip gelecem dedi peki dedim ama bozuldum cunku aileme gondermek istemediginden yapiyor sonra toparladim kendimi ve yine normal davrandim sadece sesini yukseltigi icin kirildigimi soyledim sence onun kusmelerini cok onemsememek normal davranmam dogru mu ben nasil asicam bu aileme karsi olumsuz tavrini bide konusmak istedigimi soyledim tek taraflı caba ile olmadigini benim biseyler yapmaya calistigimi onunda bu evlilik icin biseyler yapmasi gerektigini soylemeyi dusunuyorum ne yapmaliyim

Birde bu ara kendime yatirim yapamiyorum ama su sınav gecsin birde yazin evimizde olmuyoruz memlekette oluyoruz oda gecsin kendime yatirim yapip hayatimin odagindan onu cikarip kendimi koyacagim insallah yazin yaklasik bir bucuk ay memlekette oluykruz ben annemlerde kaldigimda esim bizle beraber kalmaz o ailesinin yaninsa kalir ve illaki bir tartismamiz cikar ve bana tatili zehir eder bu sene o bana kustu diye tatimi zehir etmeyecegim esim daha cok kendi ailesinin yaninda kalmami istiyor bense esit kalmak istiyorum bunda da bir fikir verir misin genelde bundan cikiyor kavgalar

Zeynep b iki gundur esimle yine gerginiz biraz dun ufak bir tartismamiz oldu sedini yukseltti ben biraz haksizlik yaptigim icin ozur diledim o surat asti uzatti her zaman gibi ama ben pek orali olmadim normal davrandim eskisi gibi o surat asiyor diye bende surat asmadim gayet neseli normaldim sasiriyor ama ses cikarmiyor bugunde sabah esim bir isi icin memlekete gidecekti bir iki saat icin bizde gelelim annemlere birakirsin dedim sende gidersen oturmak zorunda kaliriz ders calisamazsin ben hemen gidip gelecem dedi peki dedim ama bozuldum cunku aileme gondermek istemediginden yapiyor sonra toparladim kendimi ve yine normal davrandim sadece sesini yukseltigi icin kirildigimi soyledim sence onun kusmelerini cok onemsememek normal davranmam dogru mu ben nasil asicam bu aileme karsi olumsuz tavrini bide konusmak istedigimi soyledim tek taraflı caba ile olmadigini benim biseyler yapmaya calistigimi onunda bu evlilik icin biseyler yapmasi gerektigini soylemeyi dusunuyorum ne yapmaliyim
Canım, ben de sana tam nasıl gidiyor diye soracaktim. ailene gitmek isteyip gidememen çok üzücü. Öyle bir anda olmuyor bu işler maalesef :( gerginlikler kırgınlıklar oluyor, sabredince yavaş yavaş düzeliyor.
Dün pembe'ye de söyledim. Eşinizin aklini okumaya çalışmayın, çıkarımlar yapmayin diye. Belki gerçekten derdi seni ailene gondermemek değildir. Belki de işini çabuk bitirip gelmek istiyordur.
Bir dahaki sefere oraya yolu düştüğünde, "beni geçen sefer goturemedin, uzuldun sen de biliyorum. Bizimkileri çok özledim, bu sefer götürür musun?" Demeyi dener misin? Ağzından çıkanların yalan olduğunu bile dusunsen çekinme soyle bunları. Gerçeğe dönüşmesi uzun surmeyecek.
Bu arada diğer herşey nasıl gidiyor? Hiç düzelme var mı?

Birde bu ara kendime yatirim yapamiyorum ama su sınav gecsin birde yazin evimizde olmuyoruz memlekette oluyoruz oda gecsin kendime yatirim yapip hayatimin odagindan onu cikarip kendimi koyacagim insallah yazin yaklasik bir bucuk ay memlekette oluykruz ben annemlerde kaldigimda esim bizle beraber kalmaz o ailesinin yaninsa kalir ve illaki bir tartismamiz cikar ve bana tatili zehir eder bu sene o bana kustu diye tatimi zehir etmeyecegim esim daha cok kendi ailesinin yaninda kalmami istiyor bense esit kalmak istiyorum bunda da bir fikir verir misin genelde bundan cikiyor kavgalar
Canım, kendine yatırım yapamasan bile, sürekli ders çalışma. Günde en az 3 tane seni mutlu eden ama hiçbir işe yaramayan şey yap. Telefonda birileriyle çene cal mesela. Yürüyüş yap. Mağaza gez. Kendini sınav var diye komple eve kapatırsan eşine sabırlı olamazsın.
Diğer konuyu düşüneceğim.

Küsmelerini onemsememene bayıldım bu arada. Kesinlikle doğru davranış. Sen onemsemedikce o küsmeler azalacak. Çünkü küserek kızarak seni manipüle edemediğini gösterecek.
Ben evliliğimiz için çalışıyorum ama sen calismiyorsun gibi birşey asla söylemeni önermiyorum. Hatta birilerinden tüyo aldığını ve bilerek farklı davrandığını anlamasın. Diplomat ol biraz, anladın sen dediğimi ;)

Canım, kendine yatırım yapamasan bile, sürekli ders çalışma. Günde en az 3 tane seni mutlu eden ama hiçbir işe yaramayan şey yap. Telefonda birileriyle çene cal mesela. Yürüyüş yap. Mağaza gez. Kendini sınav var diye komple eve kapatırsan eşine sabırlı olamazsın.
Diğer konuyu düşüneceğim.
Canim sinava bir hafta var zaten devamli calisamiyorum kucuk bir oglum var calismaya baslayalida zaten 15 gun ildu bir hafta daha idare etmeliyim insallah aslinda son iki gun disinda iyi gibiydi ama sunu soyleyebilirimki insanin kendini degistirmesi cok zormus bazen pes edecek duruma geliyorum eski halime dönüp kisasa kisas davranasim geliyor ama denemem gerek diye sabirla devam ediyorum

Küsmelerini onemsememene bayıldım bu arada. Kesinlikle doğru davranış. Sen onemsemedikce o küsmeler azalacak. Çünkü küserek kızarak seni manipüle edemediğini gösterecek.
Ben evliliğimiz için çalışıyorum ama sen calismiyorsun gibi birşey asla söylemeni önermiyorum. Hatta birilerinden tüyo aldığını ve bilerek farklı davrandığını anlamasın. Diplomat ol biraz, anladın sen dediğimi :KK66:
Konusmamaliyim yani onunla

Zeynep B, post: 52015268, member: 834462"]Yani konusmasan daha iyi olur. Çok bunalinca bize yaz, yükseltiriz seni, tezahürat yaparız :KK66:
Ailemle ilgili probleminin ne oldugunu sormayi dusunuyordum onuda sormayim yani bu konu beni geriyor zaten sakin olamayabirim

Canim sinava bir hafta var zaten devamli calisamiyorum kucuk bir oglum var calismaya baslayalida zaten 15 gun ildu bir hafta daha idare etmeliyim insallah aslinda son iki gun disinda iyi gibiydi ama sunu soyleyebilirimki insanin kendini degistirmesi cok zormus bazen pes edecek duruma geliyorum eski halime dönüp kisasa kisas davranasim geliyor ama denemem gerek diye sabirla devam ediyorum
Bazen bana da oluyor. Dikkatimi dağıtmak için başka şeylere yöneliyorum. Mesela daha geçen gün bunaldım biraz, ama evde gereksiz duygusal karmaşa çıkarmamak için bı kız arkadasimi arayıp onunla buluştum, içimi döktüm, çok iyi geldi. Zehri içimden atınca eve döndüğümde eşime aktaracak bir stresim kalmadı.

Bazen bana da oluyor. Dikkatimi dağıtmak için başka şeylere yöneliyorum. Mesela daha geçen gün bunaldım biraz, ama evde gereksiz duygusal karmaşa çıkarmamak için bı kız arkadasimi arayıp onunla buluştum, içimi döktüm, çok iyi geldi. Zehri içimden atınca eve döndüğümde eşime aktaracak bir stresim kalmadı.
Cok iyiymis bende oyle yapayim

Zeynep B, post: 52015268, member: 834462"]Yani konusmasan daha iyi olur. Çok bunalinca bize yaz, yükseltiriz seni, tezahürat yaparız :KK66:
Ailemle ilgili probleminin ne oldugunu sormayi dusunuyordum onuda sormayim yani bu konu beni geriyor zaten sakin olamayabirim
Sormazsan daha iyi olur canım. Belki ailemden destek isteyebilirsin "eşimle aramız biraz gergin, buraya geldiğinde ona biraz ekstradan iyi davranır misiniz" diyebilirsin. Ben öyle yapmıştım, çok da işime yaradı.

Sormazsan daha iyi olur canım. Belki ailemden destek isteyebilirsin "eşimle aramız biraz gergin, buraya geldiğinde ona biraz ekstradan iyi davranır misiniz" diyebilirsin. Ben öyle yapmıştım, çok da işime yaradı.
Zaten esime ailem iyi davranır o pek yuz vermez hal hatir bile sormaz telefonla ilgilenir dusununce bile sinirleniyorum saygisizlik yapiyor gibi geliyor

Zaten esime ailem iyi davranır o pek yuz vermez hal hatir bile sormaz telefonla ilgilenir dusununce bile sinirleniyorum saygisizlik yapiyor gibi geliyor
Yani benimki de ailemle cok samimi değildir ama kisisel algilamiyorum bunu. Sonuçta benimle evlendi, babamla değil.
Bu senin için çok önemliyse, ailen gönül koyuyorsa, arada "annem seni soruyor, çok özlemiş, müsait olduğunda onları bı arar mısın" gibi biseyler diyebilirsin.

Yani benimki de ailemle cok samimi değildir ama kisisel algilamiyorum bunu. Sonuçta benimle evlendi, babamla değil.
Bu senin için çok önemliyse, ailen gönül koyuyorsa, arada "annem seni soruyor, çok özlemiş, müsait olduğunda onları bı arar mısın" gibi biseyler diyebilirsin.
Anliyorum ama diger herkesle cok iyi ben kisisel oldugunu dusunuyorum kendimi eesime oyle bisey soylerken dusunemiyorum cok garip geliyor esim bana inanir mu acaba cok degisik

Keske oyle bisey soyleyecek bir durumum olsaydi cok isterdim

Back