Kocamın bana uzaklığı beni ayrılığa götürecek

Trudi sende bilgilerini paylasmak ister misin bizimle benim esim aileme karsi asiri mesafeli ve uzak duruyor sizce bende onun ailesine karsi oyle mi davranmaliyim bu yanlis olmaz mi

Valla evi toplayıp o da pek bişey yapmıyorum
Kau8nvalideme gidiyorum
Canım sıkılıyor valla.

Valla evi toplayıp o da pek bişey yapmıyorum
Kau8nvalideme gidiyorum
Canım sıkılıyor valla.

Teşekkür ederim
Kayinvalideme gitmek zorundayım
Gecbgidinxe bile niye gitmedin diyor
Tatlım, esini kırmamak istemeni anlayabiliyorum. ama canınin istemedigi hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsin. Kimsenin, esinin bile kızıp kuserek seni manipüle etmesine izin verme. Kavga et demiyorum asla, ama "gidemem" deyip onun bütün sinirlenmelerine karşı sağlam ve soğukkanlı bir şekilde dik durabilirsin.

Sanırım ı gücü kendimde bulamıyorum

Gorumcemin laflarindan sıkıldım açıkçası.
Cacık yapmayin demis yapmışız
Yok salataligi eksik olmuş dört tane kattim.

Herşey kendi istediği gibi olacak illaha.

Kayinvalidem de dün bana diyor ki
Gorumcemin uzun bir süre giydiği sonradan yenisini aldığı için giymeyip kenara attığı feraceyi sen giyi ne olacak yazık günah dedi bende yok dedim.
Sana da yakışır bilmem ne dedi.

Ben eskici miyim.
Başkasının giymediği eskittigi şeyi giyeyim
Canım sıkıldı buna.

Nasıl soğukkanlı ve dik durabilirim ki
Bağıracak çağıracak belki kovacak
O bişey yapmasa ailesi niye gelmiyor diye eşime baskı yapacak

Nasıl soğukkanlı ve dik durabilirim ki
Bağıracak çağıracak belki kovacak
O bişey yapmasa ailesi niye gelmiyor diye eşime baskı yapacak
Canım, eşinin senin yanında durması ve seni haklı bulması mümkün. Yeter ki daha önce konuştuğumuz saygı kurallarını en az 2 hafta uygula.

Başladım canim zaten uygulamaya

Yukarıda yazdığım durum ile ilgili ne düşünüyorsun
Gorumcen ve kayınvaliden ile ilgili mı?
Şahsi düşüncem, esin sana nasıl davranirsa onlar da o şekilde davranmak durumunda kalır.
Esin senin saygili tutumunu gördükçe, senin isteklerine daha çok değer vermeye başlayacak.
Sen gorumcenin eskilerini begenmiyorsan giymeyebilirsin. Ben görümcem ile hep kıyafet alışverişi yaparım açıkçası, hiç gocunmadim şimdiye kadar. Daha çok o benimkileri alıyor gerçi :) Alinca benim de çok hoşuma gidiyor, birini sevindirmis olmak çok güzel hissettiriyor.
Sana iyilikte bulunmuşlar, kötü niyetli değiller gibi geldi. İyilikleri geri çevirmek kabaliktir. Hem ne kadar çok iyilik kabul edersen o kadar kadınsı ve çekici olursun açıkçası. Kıyafeti beğenmediysen tabii ki giymek zorunda değilsin. Verirse al dursun kenarda, ama giymen şart değil. Beğenirsen de giy, kimse ay bu kiz eskileri giyiyor demez. Hatta gorumcen seni daha çok sever ve işine daha az karışır.

Acikcasi ilk iki paragrafina cok katiliyorum yasayarak gordum benim esimin ailesi esimin kardesininin esine hic mudahale edemezler cunku eşi kadina cok fazla deger veriyor ve el ustunde tutuyor onlarda ona tek kelime edemezler bizde ise esim o kadar değer vermez onlarin yaninda onlarda karisma hakki görüyorlar kendinde baslarda saygisizlik olmasin diye ses cikarmiyordum ama artik gerekli yerlerdr gerekli cevabi veriyorum bence oyle olmasi gerek gibi herseye bogun egince kimse sana saygi duymuyor

pembegömlek kayinvalidene gitmek zorunda kaldigini biliyorum mutfaklariniz bir diye, ama yine de kendine zaman ayirman zor degil bence , esine keyifli aninizda bu dilegini söyleyebilirsin ben olsaydim , (sexten sonra esim asla hayir demez , gidip alaskaya tasinalim desem kalkip valiz hazirlamaya baslar mesela:) ) gündüz evimizde biraz vakit gecirmek istiyorum , seninle evlendim ama bir türlü buna alisamiyorum cünkü kurdugumuz bu yuvada hic vakit geciremiyorum ve bu yüzden de evime ve sana daha cok baglanabilmek icin evde zaman gecirmek istiyorum derdim , bu zaman zarfinda kendi özel bakimini iki ayagi bir pabuca sokmadan yapmak istedigini , belki biraz ders calismak istedigini yada hic birsey olmazsa aksam senin eve dönüsünü hayal etmek istiyorum diyebilirsin , esin bir öküz degil bu istegini anlicaktir.

kayinvalidene gidince de alttan alarak ve biraz da sevimli bir sekilde annecim ben evlendim ama bir türlü alisamadim , bana bu konuda yardimci olsanda bende biraz gündüz evde kalabilsem , evime kocama alissam , sorumluluklarimi ögrensem diyebilirsin , yemegi yapmayi onlara birakip yemekten sonra mutfagi toplaman bence yeterli gelcektir , sonucta oglunun mutlulugunu düsünür mutlaka.

birde ferace konusunda ben zeynebe katiliyorum , bizde aile icinde kiyafet alisverisi yapariz ve bu cok eglenceli aslinda :) senin olan ve artik giymedigin ama iyi durumda olan birseyi görümcenin üzerinde görseydin mesela mutlu olmaz miydin ? ben böyle bir paylasim oldugunda cok mutlu oluyorum , bu seni eskici yapmaz deger bilen biri yapar

Turan sende aileler arasinda benim ailem senin ailen diye ayrim yapmamalisin bence , bu yalnis benim icin , evlenince ailelerle de evlenirsin , esin yapiyorsa birak yapsin , sen ailesini ailen bil , saygida kusur etme biraz da tatli dil gösterirsen eger inan bana evlatlarindan üstün olursun onlar icin , ben kayinvalideme annecim dedikce o beni oglundan cok düsünür oldu. hatta bazen oglu hakli olsa bile umurunda olmaz gelinim der baska birsey demez.

aslinda yillar icinde gözlemledigim tek bir gercek var ki oda su oldu ; vermeden alamazsin , hangi konuyla ilgili olursa olsun , iste , evde , aile de , ikili bir iliski varsa kural hep ayni. önce vericeksin birsey almak icin .

sevgiler hepinize

Yok canim.
Ne olsa yenisi ona alınır.
Onun eskileri bana verilir.bende yeni kendi beğendiğim şeyleri gitmek isterim vermediler zaten giyi dediler bende giyimedim üstünde biçimsiz duruyor benden kilolu

Eşim pazardaydi yeşillik istedim pazarda çıktığı için alamadı.
Annemle gidin alın dedi.
Bende anneme söyledim o pazara gitmiş.
Gorumceme söyledi. 20 lira verdiler .
Gittim bulgur salatalık sogan sarımsak aldım.
Market poseti görünce ne aldın dedi bende bulgur dedim.
Niye bulgur mu yapıyonuz dedi.
Bende evet dedim
Ne zaman yapiyonuz dedi.
Bende evde olunca dedim

Diyor ışte bütün gun ne yaptın
Bende evdeydim dedim siz ne yaptınız.
O da hastanede suründük dedi.
Bende dedim ki e akşam beraber surunelim diye geleyim dedim. Yok dedi üç kişi ne yapacak dedi.

Bilmiyorum bu kadına anlam veremiyorum

Valla canim eşime ders çalışmak istiyorum dediğimde niye tutan mi var orda çalış demişt
Gündüzleri zaten artık evdeyim
Sadece yemek için bazı günler
4 5 gibi oraya gidiyorum ama ıllaki sofraya birşeyler yiyecek olarak hazırlıyorum
Hazirlamasam bile içerde otursam onlara batıyor.

Iyi durumda değil ki ferace. Boncuklari dökülmüş ilmek kaçmış..

O yüzden bana evde olmamin yani dışında para getirecek ve ıhtiyaclarimi giderebilecek bişey lazım
Inan Bilmiyorum..

Bir bulgur aldım diye bile lafı oluyor.: (

Kızlar size özel bie konu açmak istiyorum ama doğru mu olur bilemiyorum
Eşim bazen işten çok yorgun geliyor.
Tv telefon derken uyuyacagi zaman gelince ben biraz yakinlasiyorum ama dün bana dinlenmem lazım uyuyalim dedi..

Seksten sonra da zaten pek konuşmuyoruz
Hava sıcak diye sarılmiyor bile fazla...

hmmm , bu konu beni asar o zaman , hic esimin simdi yorgunum dedigini hatirlamiyorum , ya belki de gercekten yorgundu , sicaklar bir yandan , yorgunluk bir yandan , kafasini da kurcalayan birsey varsa eger gercekten uyumak istemistir , ama sistemli bir sekilde geri ceviriyorsa seni acik acik sorabilirsin bence bir sorun mu var diye ?

Anladım canim.
Bu aralar bende kendimi yorgun hissediyorum
Evlikkke ilgili özel tüyolar verebilir misin başka..

Bende senın gibiyim esım anlattığın aynısı kpss ye calısıyorum memur olursam bosayacagım

Tüm mesajlari okudun mu..
Burada denilenleri uygulamaya çalışıyorum ve iliskimde düzelme var...
Sende ilişkin duzelsjn istemez misin.
Oyununa televizyonuna ttakmiyoeum artık.
Annesini de şikayet etmiyorum
Olanı anlatıyorum
Dinlediği için teşekkür ediyorum

Yardımcı olmak adına sunuvsoyle yap böyle yap demiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…