- 27 Mayıs 2017
- 469
- 557
- 18
- 41
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
İstekliligine ve saygı kuralını denemeye karar verme bayıldım! Eminim güzel olacak herşey pembecim.Deniyorum umarım hersey daha güzel our
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstekliligine ve saygı kuralını denemeye karar verme bayıldım! Eminim güzel olacak herşey pembecim.Deniyorum umarım hersey daha güzel our
Hava aşırı sıcak, ben de öyleyim. Kefir içtim çok iyi geldi, tavsiye ederim. Hergun 1-2 bardak.Kızlar bu aralar kendimi aşırı yorgun hissediyorum.
Normalde hergün erken kalkan ben yataktan kalkmak istemiyorum
Içimde bir tembellik var
CildmCildm için önceden düzenli maske yapardım
Şimdilerde duzensizlestigi için cildimde gozenekler oluştu.
Bunu toparlamak istiyorum
Düzenli spor yapardım bu da duzensizlesti
Kendimi bişey yapamaz halde goruyorum
Hava aşırı sıcak, ben de öyleyim. Kefir içtim çok iyi geldi, tavsiye ederim. Hergun 1-2 bardak.
Anladim canim tesekkur ederimTatlım bunların hepsi kontrolculuge giriyor.
Saygı gören erkekler daha az sinirlenir zaten.
Rica ederim canım. Bir süre denedikten sonra tecrubeni bizimle de paylaşır mısın? Ne oldu ne değişti gibi. Örnek olması için hepimize.Anladim canim tesekkur ederim
Tabiki canim paylasirim simdilik deniyorum iyi gidiyor cok sukur ama asil sonucu 6 ay sonra goruruz sanirimRica ederim canım. Bir süre denedikten sonra tecrubeni bizimle de paylaşır mısın? Ne oldu ne değişti gibi. Örnek olması için hepimize.
2 haftada bile etkisini görmen lazım bu saygı mevzusunun. Evliliğin komple dönüşmesi 5-6 ay alabiliyor ama saygı pratiginin etkisini 2 haftada görmen lazım. Yoksa birşeyler yanlış demek olabilir, yine konuşalım.Tabiki canim paylasirim simdilik deniyorum iyi gidiyor cok sukur ama asil sonucu 6 ay sonra goruruz sanirim
O felaketi zor atlattım önce gün içerisinde nerede tünüyorsan o odaya girme gerçekten girme ben sürekli haraket halinde olmaya çalışarak atlattımKızlar bu aralar kendimi aşırı yorgun hissediyorum.
Normalde hergün erken kalkan ben yataktan kalkmak istemiyorum
Içimde bir tembellik var
CildmCildm için önceden düzenli maske yapardım
Şimdilerde duzensizlestigi için cildimde gozenekler oluştu.
Bunu toparlamak istiyorum
Düzenli spor yapardım bu da duzensizlesti
Kendimi bişey yapamaz halde goruyorum
O felaketi zor atlattım önce gün içerisinde nerede tünüyorsan o odaya girme gerçekten girme ben sürekli haraket halinde olmaya çalışarak atlattım
Çok teşekkürler canım. Sen kendi kendine cozmussun yapılması gerekeni. Valla ayakta alkışlıyorum.kizlar konuya gökten zembille iniyorum ama tüm mesajlari okuduktan sonra yazmadan edemicem :) zeynep'in dedigi herseyi birebir uygulayin :) kisa özet geceyim sizlere ,
2001 de görücü usulu sayilabilcek bir evlilik yaptim ve tüm hayatimi gecirdigim ülkeyi birakip dilini bile bilmedigim bir ülkeye yerlestim , evliligimin ilk 3 yili kabus gibiydi , 2 kere valiz toplayip vatana dönmek istedim , esim elinde kasap bicagiyla kapiya gecip bu evden kefeninle cikarsin ancak dedi, 3 yil boyunca sizin yaptiginiz tüm hatalari yaptim , acimasizca eksiklerini yüzüne vurup düzeltmeye calistim , sürekli kendini yetersiz hissetmesine sebep oldum , inanin bana esim bana kötü davranmak icin eline gecen her firsati hakkini vererek kullandi. sonra birgün bu durumdan biktim , gercekten biktim .
peki hersey nasil degisti ? (onu da anlaticam)
kendime olan saygimi yeniden olusturmaya basladim öncelikle, esim olmadan da mutlu olmaya basladim . esimle zitlasmayi biraktim , onun benden farkli biri oldugunu ve benim haricimde de bir hayati oldugunu kabul ettim , annesi olmaktan da vazgectim . bir anne isteseydi hayatinda evlenmezdi zaten demi ? zaten bir anneleri var pratikte zeynebin su an size tavsiye ettigi herseyi hayatima gecirdim 5-6 ay sonra bir baktim etrafimda dönen bir koca var , cokmu tv izliyor ? o zaman onun ilgisini cekecek baska birsey bul (örnek: güzel kokan bir masaj yagi harikalar yaratir ) cok istedigin birsey mi var ? (o zaman cok istedigi birseyi ver ) evlilikler iyi yönetilen sirketler gibi bence , vermeden alamazsin . ne kadar mutlu olup , mutlu edersen o kadar mutluluk geri alirsin .
su an 16 yillik evliyiz , acikcasi evlendigimizden daha asigiz birbimize , kavgalarimiz fikir ayriliklarimiz olmuyor mu ? oluyor evet ama kriz yönetimini bir kere ögrendiginizde bir daha cuvallamiyorsunuz . evliliklerinizi kurtarmak icin calismayin , önce kendinizi kurtarin , zaten gerisi kurtulcak inanin .
pembegömlek hamile olabilir misin ?
Valla ben çok keyif alarak yapıyorum, keşke daha fazla zamanım olsa :)aslinda kendi kendime degildi zeynep :) erkekler marstan kadinlar jüpiterden kitabiyla basladim ise ve su günlük kizginliklarimizi yatak odasina tasimamayi ögrenmekte ise yaradi, canim yakinlik istemezse artik istemiyorum demiyorum , beni buna ikna edebilirsen neden olmasin diyorum ikimiz icinde görev olmaktan cikip eglenceye dönüstügünde mutlu evliligin sirri kapilar aciliyor . verdigin tavsiyelere , hic tanimadigin insanlarin dertlerini kendine dert edip uzun uzun cözüm teklifleri önermene hayran oldum , gösterdigin caba ve özveri icin tesekkür ederim sana , acmayi düsündügün blogunda bir cok mutsuz kadina bir sihirli degnek olacagina yürekten inaniyorum ve bunu görebilmeyi cok arzu ederim :) sevgiyle
kizlar konuya gökten zembille iniyorum ama tüm mesajlari okuduktan sonra yazmadan edemicem :) zeynep'in dedigi herseyi birebir uygulayin :) kisa özet geceyim sizlere ,
2001 de görücü usulu sayilabilcek bir evlilik yaptim ve tüm hayatimi gecirdigim ülkeyi birakip dilini bile bilmedigim bir ülkeye yerlestim , evliligimin ilk 3 yili kabus gibiydi , 2 kere valiz toplayip vatana dönmek istedim , esim elinde kasap bicagiyla kapiya gecip bu evden kefeninle cikarsin ancak dedi, 3 yil boyunca sizin yaptiginiz tüm hatalari yaptim , acimasizca eksiklerini yüzüne vurup düzeltmeye calistim , sürekli kendini yetersiz hissetmesine sebep oldum , inanin bana esim bana kötü davranmak icin eline gecen her firsati hakkini vererek kullandi. sonra birgün bu durumdan biktim , gercekten biktim .
peki hersey nasil degisti ? (onu da anlaticam)
kendime olan saygimi yeniden olusturmaya basladim öncelikle, esim olmadan da mutlu olmaya basladim . esimle zitlasmayi biraktim , onun benden farkli biri oldugunu ve benim haricimde de bir hayati oldugunu kabul ettim , annesi olmaktan da vazgectim . bir anne isteseydi hayatinda evlenmezdi zaten demi ? zaten bir anneleri var pratikte zeynebin su an size tavsiye ettigi herseyi hayatima gecirdim 5-6 ay sonra bir baktim etrafimda dönen bir koca var , cokmu tv izliyor ? o zaman onun ilgisini cekecek baska birsey bul (örnek: güzel kokan bir masaj yagi harikalar yaratir ) cok istedigin birsey mi var ? (o zaman cok istedigi birseyi ver ) evlilikler iyi yönetilen sirketler gibi bence , vermeden alamazsin . ne kadar mutlu olup , mutlu edersen o kadar mutluluk geri alirsin .
su an 16 yillik evliyiz , acikcasi evlendigimizden daha asigiz birbimize , kavgalarimiz fikir ayriliklarimiz olmuyor mu ? oluyor evet ama kriz yönetimini bir kere ögrendiginizde bir daha cuvallamiyorsunuz . evliliklerinizi kurtarmak icin calismayin , önce kendinizi kurtarin , zaten gerisi kurtulcak inanin .
pembegömlek hamile olabilir misin ?
bir kere esin seninle vakit gecirmiyor yada istedigin gibi vakit ayirmiyor diye sizlanmaktan vazgec , kendi kendini mutlu etmenin yollarini bul mesela , ne mutlu eder seni ? evden cikmadan da seni oyalayacak seyler bul, benim senin gibi ben olmadan bir yere gidemezsin diyen bir kocam olmadigi icin benim icin isler daha kolay olmustu. ben esim olmadan da sinemaya gidebilen , kahve icmeye cikabilen biriyim mesela. görmek istedigim bir film varsa bunu görmek icin esimin beni götürmesini beklemem , sorarim , bana katilmak isterse haftasonu plani yapariz cani istemezse ben haftaici izlemeye giderim gibi. kendimi esimin yerine koyup düsünüyorum da mutlu olmak icin beni bekleyen biri oldugu düsüncesi tüylerimi diken diken ediyor :) esine bunu yapma , kendi kendine yetebilirsin güzel vakit gecirmek icin.
ikincisi istemedigin seyleri onu mutlu etmek icin yapmayi birak , bu bana cok acimasizca geliyor. evet evlendik ama hicbirimiz köle degiliz. canim istemiyorsa kimse beni kayinvalideme gitmem konusunda ikna edemez. (yada belki edebilir bana verecegi rüsvete bagli sanki ) ama sonucta gitsem bile isin ucunda kendimi mutlu etme garantisini elde ederim :)
ücüncüsü gecmiste olanlari birak gecmiste kalsinlar. yapilan hatalari , söylenen kötü sözleri temcit pilavi gibi adamin önüne isitip isitip koyma, bu sadece ikinizi de yipratir.
dördüncüsü para konusunda esine güvensen iyi edersin , seni yari yolda birakacagini düsünüp para biriktirmekten vazgec , bu bir erkek icin cok rencide edicidir eminim. düsünsene esin belki beni birgün terk edersin diye eski sevgilisini elinin altinda tutsaydi sende cok incinirdin , yaptigin sey bu örnekle ayni , ona güvenilmez biri oldugunu hissettiriyorsun. (güvenmedigin birinden cocuk yapmayi düsünmen ise cok garip)
kendimden kücük bir örnek vereyim , evliligimizin düzeldigi yildi, birgün mutfakta günlük gazetede kücük ilanlara bakiyordum , bana ne yaptigimi sordu bende ögrenmek icin kendime dans okulu aradigimi söyledim , bana dediki iyide ben dans etmekten nefret ederim , bende dedim ki bu zaten simdi icin degil senden sonrasi icin plan yapmaya karar verdim dedim, bana anlamadigini söyledi, bende sakin bir sekilde bu sekilde sigara icip bu derece sagliksiz beslenmeye devam edersen istatistiklere göre uzun yasamayacagindan ve bende seninle mezara giremeyip yasamaya devam etmek zorunda olucagimdan dolayi senden sonra kendimi eglendirmek icin ariyorum dedim . günde iki paket sigara icen insan 2 hafta sonra sigarayi birakmis 7 ay sonra da 25 kilo vermisti. kisisine göre degisir tabiki ama benim kocam ona bagimli bir kadini cekici bulmuyor. bakti kürk pahaliya gidicek gitmeden önce ben alayim dedi yani :)
esini senden daha iyi tanimiyoruz ama dogru yolu bulacagindan eminim ve bir tavsiye daha hala hamile degilsen , sorununuzun tamamen düzeldiginden emin olasiya kadar cocuk yapma.
Mutfakta yatamazsın ama diğer odalardan uzak dur kendini oyala arada yine miskinlik yapıyorum dışarı çıkma ihtimalim pek yok çok sıcak ve nem oranı yüksek bir yerde oturuyorum denize gidiyoruz arada ama orasıda bıktırıyor çok kalabalık ve yaz sezonu olduğu için şehrin nüfusu en az 3 katı artıyor kitap okumak iyi gelir ama ravsiye ederim. Eğer imkanın varsa arkadaşlarına git.Valla canim her yerde tunuyorum
Mutfak
Salon
Yatak odası
Ahaha boşluğa düştüm değil mi? Boş zamanını kendine ayır canım benimZeynep b o kadar mudahaleciymisimki onu fark ettim uygulamaya calisirken sunu ye bunu yap onu yapma boylesi daha iyi degilmi bunu giy inu giyme ne cok karisip yorum yapiyormusum hayatina esimin