- Konu Sahibi kibariye29
Arkadaslar birinin aramasi icin bir dua ariyorum ne olur bilen yardim etsin allah askina
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar birinin aramasi icin bir dua ariyorum ne olur bilen yardim etsin allah askina
Nasil olcak o is kendisi gittikocan değil aramak...kendi ayağıyla gelecek
dedi dersin ...
Nasil olcak o is kendisi gitti
Öncelikle giden birini geri döndürme duası var bizzat kendim yaptım bana da dua yi hoca bi ablamiz vermisti nisanlim bi ara ayrilmak istiyordu yani simdi kocam olur kendisi. ama dua uzun bir süre geceleri okunuyor ben ortalarina geldiğim zaman evde garip seyler olmaya başladı sürekli ıslık sesleri duyar oldum bıraktım korkudan. Eşyaların yerleri de değişiyordu. Sonra dedim ki ayrilacaksak ayriliriz dua ile mi olacak bu is dedim kendi kenxime. Bi arkadasım a da aynı seyler oldu hatta uyuyamazsiniz olmuştu ben tavsiye etmiyorum normal duanı et
Benimkide ailesiyle canim
ay tüylerim diken diken oldu...
niye böyle oldu ki??? sonuçta dua yani...
Bende bilmiyorum belki psikolojik olarak cok etkilendim o yüzden oldu hemde namaz duaları vardı icinde yakarış daha dogrusu o dua ama ben okuduktan sonra cok rahatlıyordum ama gece tam uyuyacakken sesler duyuyordum nedenini korkumdan cok araştırmadım o ablaya sordum yok olmaz oyle şey dedi belki benim ruh Halim'den kaynakliydi nisanliyken birden bire hiç bir şey yokken aramız bozulmuştu gelecek kaygısı falan da vardı. Nişanlım isten atılmıştı benim okulum bitmiş işsiz geziyordum evlenmek zor görünüyordu o donem olmuştu. Bi de o donem ailemden uzaktaydim babaannemde kalıyordum sehirde diye is bulurum onun yanında diye belki yalnızlık ta etkilemiş olabilir ama yine de cok korkmuştum babaannemde namaz niyazlidir o da şaşırdı. Melissa fal mı bakıyorsun öğrenebilir miyim benim de derdim varhamile kalamicam diye endişelerim oluyor sürekli artık takıntı oldu bu bende
![]()
canım benim Allah çok büyük inan kaç zamandır biçareyim bende. Boş bir an bırakmadan dua ediyorum. Agzım hep okuyor. Hiç durmadan uyuyup kalıyorum bazen dua ederken. Sanki etmezsem kocam hiç gelmicek gibi.. Sen dediğim topiğe de bi bak canımcım.
yok melek kartı açıyorum ben ..birde bazen hissleirm kuvvetli oluyor...
Melisa canim benim icin cektinmi bir kart