kocamin amacı ne ?

TE="melismailim, post: 40272857, member: 665874"]Hakkın da en hayırlısı neyse o olsun canım. .[/QUOTE]
Teşekkür ederim iyi dileklerin için

Bu ne ya fake konu gibi geldi bana bilemem ! Kimsesi yok kaçıyr nereye. ? Erkk ağzı gibi sözler geldi bana

Bende ilk defa bir konuya Fake yazacağım. Pavyon resimlerini gör Arkadaşına asılsın sanada ahlaksız muamelesi yapsın sende daha sakınce amacı ne diye sor.olacak şey mi yani snra da kimsesiz evden kaç yok artık.

Sen agzini kapatikca tepene cikar kusura bakmada oyle seylere musade etmemen gerekiyor neden evlendinki boyle bir sahisla herseyimi kabul ediyor susuyor oturuyor zaten diye dusunuyor adam

Canım 21 yaşındasın daha... Böyle bir evlilik bir gün mutlaka biter.. Ama 30 yıl sonra ama 3 yıl sonra.. Bir kadın olarak bizler izin verdiğimiz müddetçe bu hakaretlere ve aykırılıklara maruz kalırız. Yol yakınken bağını bir an önce kes. Ben de 21 yaşında evlendim birebir olmasa da çok benzer şeyler yaşadım. yaşım 29 daha yeni boşandım.. Ama diyorum keşke yaşım daha 21 ken yapsaydım bunu.. Bir süre sonra özgüvenini yitireceksin. Kendin değil bir başkası olmaya başlayacaksın.. Yaşadığım için söylüyorum bir an önce kendine gel....

Evlenmiş boşanmış eski karısıyla görüşen,pavyonda gezen ve kadınlarla fotoğraf çekip erkekliğini kanıtlamaya çalışan ve sana o.... muamelesi yapan bir adamla neden evlendin ? hadi eskiden anlamadın diyelim şimdi neden bişeyler yapmıyosun. Bu adamla ömrünü geçirmeye mecbur musun.

Kişi kendinden bilir işi. Eşin kendi kafasındakileri, kendi yaptıklarını senin de yapmandan korkuyor galiba.

Yalnız seni gerçekten tebrik ediyorum böyle bir adama iyi katlanmışsın.

Ben senin yerinde olsam yarın ilk iş boşanma davası açardım. Seni önemsemeyen, sana değer vermeyen en önemlisi sana güvenmeyen biriyle ne kadar bu yola devam edilebilir ki?

arkadaşım Allah yardımcın olmuş ama kusura bakma da sen baştan hatalısın ne demek eski eşinin eşyalarıyla oturmak buna neden tepki göstermediniz hani neden baştan ağırlık koymadınız. Birde burada bir arkadaşın daha konusu vardı onun eşi de sizin ki gibi birileriyle birlikte olursun beni aldatırsın falan diye kendi kafasında kuruyormuş ve sonra adamın ciddi bir psikolojik sorunu çıkmıştı bayan boşanmıştı sanırım eskiden üye değilken okumuştum böyle bir konuyu dikkat edin mazallah kendi kafasında kurar kurar sonra inanır a size bir şey yapmaya falan kalkar

Hayat okadar kisa ki hazir cocukda yok al başini git. Nedemek pavyonda kadinlarla resim cekip abilerine yollamak, arkadaslarina asilmak, ya lutfen biraz olsun kendinize sayginiz olsun. Degermi bi ... ugruna hayatinizi mahf etmeye... af edersiniz sinirlerim bozuldu. Nedemek ya, inanin sasiyorum artik piskolojim bozuluyo boyle adamlara. Aklin varsa ayrilip hayatini yasarsin, daha duzeltilebilecek birsey yok nekadar ugrassinda.

Ne desem bilemedim simdi dört aylık evliye de hemen boşanmak denmez ama böyle de Ömür Geçmez
Peki böyle bir adamla neden evlendin hic bir olumlu tarafinı göremedim

Kimin kimsen yokmu da sığınıyorsun o kendini bilmezse anlamadım ki