kocamin amacı ne ?

Beterin beteri olduğunu bu konuları okudukça görüyorum...
Bu adamla neden evlendiniz sorması ayıp? Bir erkekte olmaması gereken bütün özellikler bünyesinde mevcut. Eski karısının neden boşandığı belli.

Anlam veremediğim bu adam zaten gece hayatını çok rahatlıkla yaşıyor neden seninle evlendi

böyle erkekleri koyucaksın bir barut fıçısının içine sonra GÜMMMM!!! böyle şeymi olur yaa kafayı yemiş adam. ben anlamıyorum böyle insanları. Ya canım benim yaşında daha küçük çok sevmiş olabilirsin belki ama katlanma sana karşı böyle davranan birine . yazık etme kendine

Adam pavyona gidip karıyla foto çekiniyor sende
ben dışarı çıkıp kafeye gidemiyorum mu bacım
sen iyimisin ya gazetelere kapak olmadan
usulca kaç ordan başına iş gelecek allah korusun

eşin bence şizofren deli midir nedir keşke evlenmeseydin çocuk bari yapma sana güvenmemesinin nedeni olabilir mi gecmişten kalma bişey

eşin bence şizofren deli midir nedir keşke evlenmeseydin çocuk bari yapma sana güvenmemesinin nedeni olabilir mi gecmişten kalma bişey

Sorun kızda değil kocasında güven eksikliği var ve tüm bayanların kendi gibi ahlaksız olduğunu düşünüyor konu sahibine gelince söylenecek tek söz ya bu deve yi gidersin yada bu diyardan gidersin açıklaması ya katlanırsın yada boşanırsın

Kişi kendinden bilir işi demişler ne doğru. Boşan dicem ailem yok diyosun, kaç dicem daha çok gençsin nereye gideceksin, bari çocuk yapma sonrası Allah Kerim.

Şaka mı bu gerçekten 21 yaşındasın daha , 4 aylık evlilik sürecinde böylesi ise 1 -2 seneyi hiç düşünemiyorum. Boşanmayı düşünmüyor musunuz? Güvensizlik kadar kötü bişey yok , eşiniizn güvenini sarsacak bir şey mi yaptınız acaba?

Kişi kendinden bilir işi demişler ne doğru. Boşan dicem ailem yok diyosun, kaç dicem daha çok gençsin nereye gideceksin, bari çocuk yapma sonrası Allah Kerim.

Kadın sığınma evleri var olmadı başka bir memlekete başka bir yere gidebilir hiç kimsesi mi yok çok şükür durumu var eşinin demekki boşanıp nafaka alabilir eşinin ilgisizliğini yaptığı saçmalıkları kanıtlaya bilir
Hiç olmadı bir işe girip kendine bakabilir siz bu adama katlanmalısın demişsiniz neredeyse

çok yanlış anlamışsınız öyle bişey ima dahi etmedim aslında.

Okurken aklıma "dervişin fikri neyse zikri de odur." atasözümüz geldi. Yada "kişi kendinden bilir işi." Adam resmen kendi açıklarını sizde görecek diye korkuyor. Nasıl dayanıyorsunuz Allah aşkına?
-Adam kıskançlık konusunda obsesif resmen.
-Eski eşinden kalma eve oturmayı kabul ettiniz??
-Eski eşiyle zırt pırt görüşüyor.
-Pavyonlarda kadınlarla gezmeyi maharet, erkeklik sayıp abilerine fotoğraf atıyor.
-Tartışmaya gelmiyor.
-Küfür ediyor.
-Hergün alkol alıyor ve akşamını hatırlamıyor.
-Sizin arkadaşlarınıza asılıyor.

Sadece konunuzu okudum. Yorumlarda daha ne saçmalıklarından bahsetmişsinizdir eminim. Sadece şu yazdıkalrım bile ne yapmanız gerektiğini anlatıyor bence.....

De yapacak olan tuvalete gitmez o evde yokken eve birini alabilirsiniz. Bunun icin ne gibi hastalikli onlemler aliyor??

21 yaşındasın keşke evlenmek için acele etmeseydin, en azından karşındakini tanımış olurdun, kesinlikle çocuk falan düşünme böyle bir adamdan aklın varsa durma yanında

Tuvalette yine yaparsin yapicagini .
Calisiyomusun? Birikmis paran varmi?
Kac git o evden.
Daha 4 aylik evliyken drumlar boyleyse ilersini kestiremiyorm .