- 25 Aralık 2020
- 5.153
- 18.928
- 198
- 41
yaaa çok özür dilerimyaa evet ben bunun işin esprisi olduğunu anlatacak empoji falan koysaydım böyle tepki vermezdiniz ben konuyu açan üyenin bakış açısıyla yazmıştım (bunun edebiyatta bir adı vardı hatırlayamadım)
estağfirullah özür ne demek ben kinayeydi sanırım doğrusu ondan yapmıştımyaaa çok özür dilerimonun doğru olduğunu söylüyorsunuz sandım
O doğuramamış çünküBen eltinizi neden kattiginizi anlayamadim.
Oh noo bunu nası düşünemeemÖyle olmaz ailenin maddiyatı var. Evin tek torunu veliaht Çekya’ya yatamaz ..
Yahu kocasının ailesinin kalesi varmış da konu sahibini içeriye almıyorlarmis gibi algıladım ben ilk etapta
Satolu,Kaleli,saraylı bir ailesi ise bildiğin prenslik zaten bunlar :/
Eltilerin savaşında vardı yaÇocuk doğurunca kaynanama naz yapayım, seni babaanne yaptım diye havalara gireyim falan
Ay evet evet agsjdjskkdEltilerin savaşında vardı ya
Gupse diyordu seni ilk ben kayınvalde yaptım
O geldi aklıma
Hee bak ben bu kısmı atlamışım 22 yıllık elti ilk ve tek torunları da hanim kizimizdan tüüü saray odası yapmaları lazımdı yoksa eltisini nasıl ezecek dimiMilletin evinde kendine yatak ve dolap yaptırmak haNe yiyip ne içiyorsunuz da bu kafaya ulaşıyorsunuz acep?
Eltiye de yazıklar olsun dimi 22 yılda bir şehzade verememiş ee dolabı da alamaz tabi hak etmemiş ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?