Kocamın aılesı tarafından kale alınmama

ya ben salağım biraz herhalde ama

çocuğum oradan düşer filan dediğine göre herhalde yüksek baya normal yatak, mı yapılmış acaba?
yani kendisi orada yatsa çocuğu yanına alsa ne oluyor? anlamadım ben 1 yaşında çocuk mutlaka yatakta tek bşaına mı yatmalı?
yere yatak açsın?

anlamadım gerçekten sorun ne yatak insan yatağı değil mi? bunlar 2yetişkin 1 bebek bir şekilde yatağı kullanamıyorlar mı..nasıl yatak anam bu?

yaa evet ben bunun işin esprisi olduğunu anlatacak empoji falan koysaydım böyle tepki vermezdiniz ben konuyu açan üyenin bakış açısıyla yazmıştım (bunun edebiyatta bir adı vardı hatırlayamadım)
yaaa çok özür dilerim onun doğru olduğunu söylüyorsunuz sandım

Amma büyütmüş sunuz ya, size kimse bişey yapmak zorunda değil siz oraya yaşamaya değil misafirliğe gidiyorsunuz, hem çocuk doğuran tek siz değilsiniz ben ilk torun doğurdum diye bu kadar şımarmak ne ya Allah Allah

Ben eltinizi neden kattiginizi anlayamadim.
O doğuramamış çünkü
Konu sahibi doğurmuş ya artık dolabıda yatağıda hak etti anlamında
11 senedir dolapsiz idare edip doğurduktan sonra edememesinin başka açıklaması yok
Şehzade verdi aileye, soylarını garantiledi kolaymı

Kv deme gidince rahat etsin diye kızım için park yatak aldım koydum kv evine. Sonra küçük kızımda kullandı, sonra eltimin çocukları
Hiç aklıma gelmediki diyeyim kv deme kızım ilk torun bi yatak al koy evine
Çünkü neden diyeyim, param var kendim alabiliyorum
Sizde deneyin ozaman kimse beni neden kaaleye almıyor diye dertlenmezsiniz

Kent soyluyum hiç köyümüz olmadi bizim yine de misafirliğe gittiğim de yatak bulamassam yere yorgan atar üstünde yatarım,kimseye de yatak yatak demem ayip.Bebeğiniz yerde de yatabilir hatta daha güvenli olur. Böyle saçma sapan istekler duymadım ya ! Bu kültürde ki insanlarda bu saçma istekler daha çook ! az çok tahmin ediyorum ortaminizi.... 11 yıllık gelinmiste ,eltisi 20 yillikmis veliahtı kendi doğurmuş. Yarın obur gün eltinize küçük bir jest yapılsa eminin ki çocuğu ben doğurdum diye araya atlarsınız peh. Ben misafirliğe gittiğim evde istekte bulunmam,bu kayınvalide olsa dahi farketmiyor.Cocuk sizin değil mi siz götürün yatağı yaninizda, köye gitmeyecekmis yatak istediği gibi yapılmamış mfjfjfjfjffj evlerden irak

Bitek sizin cocugunuzmu kiymetli yani zor seyler yasamis olabilirsinizde cekyatta neden yatamiyor duvara dayatirsiniz yanina siz yatasiniz en kotu ihtimal busekilde yatarsiniz bahane aramissiniz insanlarin maddi durumu iyi diye size neden oda dosesinlerki fazla beklenti

Ne cok seviyorsunuz dertsiz basiniza dert cikarmaya.
Allah askina. Cok mu Zor kendinizin park yatak almasi.

Milletin evinde kendine yatak ve dolap yaptırmak ha Ne yiyip ne içiyorsunuz da bu kafaya ulaşıyorsunuz acep?
Eltiye de yazıklar olsun dimi 22 yılda bir şehzade verememiş ee dolabı da alamaz tabi hak etmemiş ki.

Kız Allah seni kırılacak başka şey mi bulamadinBende 11 yıllık gelinim bı odam var kaynanamın evinde ama odanın içinde bir tanecik yatak var iki cocugum var senede 20 gün gidiyorum zaten hepimiz balık istifi yatioz iyi oluyo kız çocuklarla bağlar kuvvetleniyo Şimdi dolap filan aldırıp oda dizmeye ne gerek var fazla yerleşmeye gerek yok yüz göz olmadan ne olduğunu anlamadan dönüyoruz evimize

Milletin evinde kendine yatak ve dolap yaptırmak ha Ne yiyip ne içiyorsunuz da bu kafaya ulaşıyorsunuz acep?
Eltiye de yazıklar olsun dimi 22 yılda bir şehzade verememiş ee dolabı da alamaz tabi hak etmemiş ki.
Hee bak ben bu kısmı atlamışım 22 yıllık elti ilk ve tek torunları da hanim kizimizdan tüüü saray odası yapmaları lazımdı yoksa eltisini nasıl ezecek dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…