- 7 Ekim 2020
- 316
- 286
- 53
- Konu Sahibi gunesdogacakk
-
Konuştum anlamıyor canını bile verir onlar içinNe maddi yardımı kazık kadar insanlar girsinler işe çalışsınlar. Eğer çalışıyorsanız maddi yardımı kesin. Eşinizle konuştunuz mu bu durumu?
siz degil esiniz koruyacak cekirdek ailesini. yazdiklariniz oyle tanidik geldi ki benzerlerini yasadim. size tavsiyem esinizin ailesini esinize kotulemeyin. kotulerseniz sizden kotusu olmadigi gibi kendi kok ailesini daha cok sahiplenip her daim savunma psikolojisine giriyor. siz de esinize magdur edebiyati yapin madem. hani kaynana o kanaldan ilerliyorsa siz de oyle yapin. esinizle daha cok vakit gecirmek istediginizden , (maddi anlamdaki) hayallerinjzden, onunla onun ailesindeki problemler yuzunden vakit gecirmediginiz icin onu ozlediginizden bakalim. bende ise yaramadi ama bazi arkadaslarimda yaramisti bu taktikSürekli kayınvalidem mağdur edebiyatı yapıp kocamın ailesine minnet etmesini istiyor . Sürekli bir kaos içindeler . Sorunsuz problemsiz bir zaman dilimleri asla yok . Kocam ailesine düşkün biri. Kim ailesine düşkün olmaz ki . Fakat bağımlılık derecesine gelmek üzere . Babalarının almadığı sorumsuzluk ile birlikte kendini kardeşlerinin babası sanıyor. Kardeşleri o kadar sorumsuz ki bir işte çalışmayı sürdürmeyi beceremediler. Kocam da sürekli bu şeylere kafa yoruyor. Kayınvalidem öyle bir manipülasyon uyguluyor ki her Zaman mağdurlar her zaman. Tabi ailesi yardımcı olacak ama edecek ( yüklü paralar verdiği oluyor) fakat çekirdek ailemi koruyamıyorum, kendi dertlerimi problemlerimi unuttum başkalarının hayatını yaşıyor gibiyim artık
Eşiniz düzelmedikçe kimse düzelmez , bağımlı adam çok zor ...Sürekli kayınvalidem mağdur edebiyatı yapıp kocamın ailesine minnet etmesini istiyor . Sürekli bir kaos içindeler . Sorunsuz problemsiz bir zaman dilimleri asla yok . Kocam ailesine düşkün biri. Kim ailesine düşkün olmaz ki . Fakat bağımlılık derecesine gelmek üzere . Babalarının almadığı sorumsuzluk ile birlikte kendini kardeşlerinin babası sanıyor. Kardeşleri o kadar sorumsuz ki bir işte çalışmayı sürdürmeyi beceremediler. Kocam da sürekli bu şeylere kafa yoruyor. Kayınvalidem öyle bir manipülasyon uyguluyor ki her Zaman mağdurlar her zaman. Tabi ailesi yardımcı olacak ama edecek ( yüklü paralar verdiği oluyor) fakat çekirdek ailemi koruyamıyorum, kendi dertlerimi problemlerimi unuttum başkalarının hayatını yaşıyor gibiyim artık
Kazık kadar olmuşlar nasıl yani çalışamıyorlar?Bulmuşlar kullanıyorlar işte kim istemez çalışmadan para gelmesini?Kaynananın da oğlunu sevdigi yok sadece kullanıyor işine geldigi gibi akli varsa kendini kullandırtmaz.Sürekli kayınvalidem mağdur edebiyatı yapıp kocamın ailesine minnet etmesini istiyor . Sürekli bir kaos içindeler . Sorunsuz problemsiz bir zaman dilimleri asla yok . Kocam ailesine düşkün biri. Kim ailesine düşkün olmaz ki . Fakat bağımlılık derecesine gelmek üzere . Babalarının almadığı sorumsuzluk ile birlikte kendini kardeşlerinin babası sanıyor. Kardeşleri o kadar sorumsuz ki bir işte çalışmayı sürdürmeyi beceremediler. Kocam da sürekli bu şeylere kafa yoruyor. Kayınvalidem öyle bir manipülasyon uyguluyor ki her Zaman mağdurlar her zaman. Tabi ailesi yardımcı olacak ama edecek ( yüklü paralar verdiği oluyor) fakat çekirdek ailemi koruyamıyorum, kendi dertlerimi problemlerimi unuttum başkalarının hayatını yaşıyor gibiyim artık
Esinle ciddi ciddi otur konus. Sizinde bi yuvaniz var, esinizin ailesindende uzak durun. Esiniz gitsin gelsin sende kendine baska mesguliyetler bul arada git bir iki saat sonra ne yapiyolar ediuolar gram düsünme bile.Sürekli kayınvalidem mağdur edebiyatı yapıp kocamın ailesine minnet etmesini istiyor . Sürekli bir kaos içindeler . Sorunsuz problemsiz bir zaman dilimleri asla yok . Kocam ailesine düşkün biri. Kim ailesine düşkün olmaz ki . Fakat bağımlılık derecesine gelmek üzere . Babalarının almadığı sorumsuzluk ile birlikte kendini kardeşlerinin babası sanıyor. Kardeşleri o kadar sorumsuz ki bir işte çalışmayı sürdürmeyi beceremediler. Kocam da sürekli bu şeylere kafa yoruyor. Kayınvalidem öyle bir manipülasyon uyguluyor ki her Zaman mağdurlar her zaman. Tabi ailesi yardımcı olacak ama edecek ( yüklü paralar verdiği oluyor) fakat çekirdek ailemi koruyamıyorum, kendi dertlerimi problemlerimi unuttum başkalarının hayatını yaşıyor gibiyim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?