• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamıda sevmiyorum kaynanamıda

kelebe_k

Kafa Nereye Ben Oraya :)
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
2.277
227
163
Eskişehir
Off kızlar offfff

gerildim iyice..sinir katsayılarım arttı..kafayı yicem adeta..biliyorsunuz evi taşıycaz..eşyalar toplandı..annemle yaptık sağolsun..şimdi aşağı kat boyanıyor inicez aşağıya..ama benimki ne kadar gamsız ya..o evle ilgili yapacak işleri var hala el atmadı..bu ayın sonunda doğumum var ikizlerim gelicek işallah ama hala bişey olmadı...akşam çok fena kavga ettim..bağırdım ..bugüne kadar söylemediğim lafları bile söyledim..

Eşimin mobilya mağazası var..ya ben günler önce söyledim mavi masmavi istemiyorum mobilyayı..açık renkte olsun arasında..senmisin bunu diyen daha hazırlamamış bile..
Benim salon koltuğum taşınacağım yere sığmayacak yenisini getirecekti mecburen..akşam bakmaya gidelim dedik mağazaya..saat 10 filan..neyse ben evlenirken yuvarlak yatak istemiştim..almıştık..bir süre kullandıktan sonra taşındığım yere olmadığı için depoya götürdü ilerde kullanırım diye..aylardır o yatağı istiyorum.taşındığımızda eski yatağımızı getir diye..akşam mağazada değilde deponun çatı katında benim yatağımı gördüm..resmen atmış ya..üstüne birdürü şey atmışlar..sinirlerim hopladı...bağırdım çağırdım..aşağıya koysam müşteri çıkardı diyo..yalan söyleme dedim..eşyamıza verdiğin değer bukadarmı ? Hiçmi kıymeti yoktu alıp atmışsın resmen dedim..çok gerildim..

Hep bulduğu evlere göre ayarladı eşyamı kendi kafasına göre..yatağım gitti.salon takımım gitti..taşındığımız eve uydurdu emanetti herşey..bıktım bu düzensizliğinden...taşınamıyor bile tembel herif....bu sefer eşyalarımı istiyorum dedim..birdaha asla değiştirmem herkes eşyamı değiştiriyor bu ne yaa dedim..

Salon masamı emanet yapıp getirmişti..daha geniş eve çıkınca ötekini geri getirim dedi..çünkü benim yemek odası takımımdı sığmazdı..oda masa getirmişti..taşınacam ya onlarıda getir dedim..meğer satmış gerizekalı...

Yenisini getir dedim ozaman ..nasıl getirirsen getir dedim...ben takımı bozmam diyor yaa..ee bizimkileri niye sattın ozman ..ben istiyorum dedim...ne var allahın bir
yani sözün kısası ilk gelin geldiğim eve göre almıştık eşyaları...şimdiki evim küçük olduğu için çoğu gitti gidenlerin yerine eve göre emanet getirmişti..şimdi taşınacağım yer büyük olacağı için hepsini geri istedim satmış..yenisini istiyorum getirmiyor..benim suçum ne yaa..

Akşam çıldırdım artık..bir masa içinmi tartışıyorsun benimle dedim..niye bozdun ozaman..başka malın yoktu benimkileri niye saatıın dedim..yatağım bile çatı katına atılmış..lanet olsun...

Zamanında altınlarım onun çeklerine gitti..ben verdim ama bakın o bir masayı çok görüyor bana...3 kardeş çalışıyorlarda çekiniyormuş..yalan..palavra..benim eşim kimseden çekinmez..ama işine gelmiyor..sattı ya..evi tekrar döşemek zorunda kalacak işine gelmiyor....

çok zoruma gitti..ben çalışıyorum gider kendim alırım dedim...demezlermi mobilyacı kocası var gliyor bizden alıyor diye dedi..hani dedim bana faydasımı var..bir masa dahi getiremiyor dedim...çok kötü tartıştık..eşya değilk sorun..değer vermemesi..karımın eşyalarını ben sattım yenisi istemek hakkı ..onunda hevesi var diye düşünmemesi...sabah 6 ta uyandım...uyuyamadım stresten...ağladım ...bir kaç saat önce telefon açtım..akşam anneme gidicem bir kaç gün gelmicem dedim..tamam git deyip suratıma kapattı...nasıl zoruma gitmesin..karnım burnumda bukadar strese sokulurmu insan....

Kayınvalidemde ya eşya taşıncak bak hala kzıım birşeye ihtiyacın varmı demedi...insan eşimden bir tas çorba gönderirir be...muhtaç değilim ama bekliyorum işte bir insanlıkçççsöyledim zaten bunlarıda eşime o kavga sırasında...

Ama şu son günlerde hepsinin gerçek yüzünü gördüm..kimse sandığım kadar iyi değilmiş.....

Ne yapacağımı bilmiyorum...gerçekten..eşimin suratını bile görmek istemiyorum..nefret ediyorum ondan

Sakin ol arkadaşım..
Üç canlısın Allah korusun çok hırslı ve sinirlisin şu anda..
Belki klasik olacak ama bebeklerinin başına birşey gelir,sonra mobilyaların sana hiç bir faydası olmaz..

Olduğu kadarıyla Ya bismillah de gitsin..

Off kızlar offfff

gerildim iyice..sinir katsayılarım arttı..kafayı yicem adeta..biliyorsunuz evi taşıycaz..eşyalar toplandı..annemle yaptık sağolsun..şimdi aşağı kat boyanıyor inicez aşağıya..ama benimki ne kadar gamsız ya..o evle ilgili yapacak işleri var hala el atmadı..bu ayın sonunda doğumum var ikizlerim gelicek işallah ama hala bişey olmadı...akşam çok fena kavga ettim..bağırdım ..bugüne kadar söylemediğim lafları bile söyledim..

Eşimin mobilya mağazası var..ya ben günler önce söyledim mavi masmavi istemiyorum mobilyayı..açık renkte olsun arasında..senmisin bunu diyen daha hazırlamamış bile..
Benim salon koltuğum taşınacağım yere sığmayacak yenisini getirecekti mecburen..akşam bakmaya gidelim dedik mağazaya..saat 10 filan..neyse ben evlenirken yuvarlak yatak istemiştim..almıştık..bir süre kullandıktan sonra taşındığım yere olmadığı için depoya götürdü ilerde kullanırım diye..aylardır o yatağı istiyorum.taşındığımızda eski yatağımızı getir diye..akşam mağazada değilde deponun çatı katında benim yatağımı gördüm..resmen atmış ya..üstüne birdürü şey atmışlar..sinirlerim hopladı...bağırdım çağırdım..aşağıya koysam müşteri çıkardı diyo..yalan söyleme dedim..eşyamıza verdiğin değer bukadarmı ? Hiçmi kıymeti yoktu alıp atmışsın resmen dedim..çok gerildim..

Hep bulduğu evlere göre ayarladı eşyamı kendi kafasına göre..yatağım gitti.salon takımım gitti..taşındığımız eve uydurdu emanetti herşey..bıktım bu düzensizliğinden...taşınamıyor bile tembel herif....bu sefer eşyalarımı istiyorum dedim..birdaha asla değiştirmem herkes eşyamı değiştiriyor bu ne yaa dedim..

Salon masamı emanet yapıp getirmişti..daha geniş eve çıkınca ötekini geri getirim dedi..çünkü benim yemek odası takımımdı sığmazdı..oda masa getirmişti..taşınacam ya onlarıda getir dedim..meğer satmış gerizekalı...

Yenisini getir dedim ozaman ..nasıl getirirsen getir dedim...ben takımı bozmam diyor yaa..ee bizimkileri niye sattın ozman ..ben istiyorum dedim...ne var allahın bir
yani sözün kısası ilk gelin geldiğim eve göre almıştık eşyaları...şimdiki evim küçük olduğu için çoğu gitti gidenlerin yerine eve göre emanet getirmişti..şimdi taşınacağım yer büyük olacağı için hepsini geri istedim satmış..yenisini istiyorum getirmiyor..benim suçum ne yaa..

Akşam çıldırdım artık..bir masa içinmi tartışıyorsun benimle dedim..niye bozdun ozaman..başka malın yoktu benimkileri niye saatıın dedim..yatağım bile çatı katına atılmış..lanet olsun...

Zamanında altınlarım onun çeklerine gitti..ben verdim ama bakın o bir masayı çok görüyor bana...3 kardeş çalışıyorlarda çekiniyormuş..yalan..palavra..benim eşim kimseden çekinmez..ama işine gelmiyor..sattı ya..evi tekrar döşemek zorunda kalacak işine gelmiyor....

çok zoruma gitti..ben çalışıyorum gider kendim alırım dedim...demezlermi mobilyacı kocası var gliyor bizden alıyor diye dedi..hani dedim bana faydasımı var..bir masa dahi getiremiyor dedim...çok kötü tartıştık..eşya değilk sorun..değer vermemesi..karımın eşyalarını ben sattım yenisi istemek hakkı ..onunda hevesi var diye düşünmemesi...sabah 6 ta uyandım...uyuyamadım stresten...ağladım ...bir kaç saat önce telefon açtım..akşam anneme gidicem bir kaç gün gelmicem dedim..tamam git deyip suratıma kapattı...nasıl zoruma gitmesin..karnım burnumda bukadar strese sokulurmu insan....

Kayınvalidemde ya eşya taşıncak bak hala kzıım birşeye ihtiyacın varmı demedi...insan eşimden bir tas çorba gönderirir be...muhtaç değilim ama bekliyorum işte bir insanlıkçççsöyledim zaten bunlarıda eşime o kavga sırasında...

Ama şu son günlerde hepsinin gerçek yüzünü gördüm..kimse sandığım kadar iyi değilmiş.....

Ne yapacağımı bilmiyorum...gerçekten..eşimin suratını bile görmek istemiyorum..nefret ediyorum ondan

bence bu olaylarda hamileliğinizin son günlerini yaşamanızdaki stres ve alınganlıkta var.. sakin olun bence.. herşey olacagına varıyor..

taşınmak öyle zahmetli ve stresli ki.. hele de hamile olunca bir kaç kat daha berbat oluyor..
ben de hamileyim ve yeni taşındım. gerçi benim hamilelik seninki kadar son demlerinde değil ama yine de sinirlerinin 2 kat fazla gergin olmasına yetiyor.
hele bi de tek başına didinmişsin eşin gamsız davranmış onun için stresin artmış iyice..
erkekler hamilelik psikolojisinden anlayamadıkları için sen sinirlenince daha çok sinirleniyorlar sadece.. yoksa mobilyacı adama çok mu zor yeni mobilya getirtmek. ama inat olsun işte.
dert etme bu kadar ne diyelim herşey olacağına varır olmadı dediğin gibi gider başka mağazadan beğendiğin mobilyayı seçer taksitleri de eşine ödetirsin sinirlerin geçer :33:
bu arada başlığını görünce de gülümsemeden geçemedim canım çok içten yazmışsın kocamı da sevmiyorum kaynanamı da diye :)

Kızlar ağlayacağım sinirimden..meğer nekadar beceriksiz sorumsuz bencil bir kocam varmış..görmemişim...görememişim...

Beni üzen sinirlendiren eşya değilki..hepsi dursun kenarda...beni üzen asıl şey beni anlamaması..bazı şeylere benim kadar heves etmemesi...şurda doğumuma az kalmış gönlümce olmaya çalışmaması..ya hep bana hep bana diyor resmen...pazar günleri bile çalışılırmı ? Kardeşleri bazen çalışmıyor..ya bir pazarda gitme..karınla bebek alışverişine git..benim eşime ihtiyacım olamazmı...bu heyecanı onunla yaşamak istiyor olamammı ?

Sözde canım birtanem aşkım..ben istemiyorumki böyle kuru bir sevgi..hani kim yanımda...sabahtan beri nekadar stresli olduğuömu biliyor..bir kez arayıpta nasılsın dedimi ? Gönlümü almaya çalıştımı ? Beni düşünmüyorsan karnımdaki bebekleri düşün öyle değil mi?

Nasıl kırılmamki ? Nasıl üzülmem ?

taşınmak öyle zahmetli ve stresli ki.. Hele de hamile olunca bir kaç kat daha berbat oluyor..
Ben de hamileyim ve yeni taşındım. Gerçi benim hamilelik seninki kadar son demlerinde değil ama yine de sinirlerinin 2 kat fazla gergin olmasına yetiyor.
Hele bi de tek başına didinmişsin eşin gamsız davranmış onun için stresin artmış iyice..
Erkekler hamilelik psikolojisinden anlayamadıkları için sen sinirlenince daha çok sinirleniyorlar sadece.. Yoksa mobilyacı adama çok mu zor yeni mobilya getirtmek. Ama inat olsun işte.
Dert etme bu kadar ne diyelim herşey olacağına varır olmadı dediğin gibi gider başka mağazadan beğendiğin mobilyayı seçer taksitleri de eşine ödetirsin sinirlerin geçer :33:
Bu arada başlığını görünce de gülümsemeden geçemedim canım çok içten yazmışsın kocamı da sevmiyorum kaynanamı da diye :)

evet canım ya bu gamsızlığı beni çok yıprattı....zaten taşınma işi bu son aya kalırmı ? Bu ne bencillik....beni hiç düşünen yok...

Off kızlar offfff

ooff hehehhe cnmmm sınırlısın ya ondan böle dıosunn.ne gusell ne şanslısın esın yanında ve en önmlsıı saglıklısınnnn..saglıklı bebişlerın olcakkk.ahh bnde anne olabılsemde esyalarım gtseee...esya olur cnm ama saglık herzmn olmas...bnm yuzumden bsıım bebegımıs olmuıoooooo.çokçokçokkkkkkkkk sansılısnnn..kullan bunu cnmmmm degerını bıl ltfenn

En çok ne zoruma gitti biliyormusunuz...anneni melek sanırdım ama değilmiş dedim...akşama kadar çalışıyorum yorgun argın geliyorum eve..karnım burnumda..bir tas yemek gönderemezmi dedim...bir el uzatamazmı dedim...belki normalde beklemem ama şu sıralar bekledim açıkcası..insan düşünüldüğünü yalnız olmadığını bilmek istiyor..herneyse o bana ne dedi

tek hamile senmisin dedi...inanabiliyormusunuz..ben ne demek istiyorum o ne söylüyor..çok kırıcı değil mi?

Halbuki eşimin her hastalığında yanımda oldum..kayınvalideminde öyle...kayınvalidem 1 hafta hastanede yattı..gece gündüz ben baktım kimse yoktu...

Yazık ya..ne körmüşüm..

cnmm sımdı kndınıd daha ıyı anlattınnn...anladım senııı ama ıste herkes aynı olmuooo.hevesler farklı oluooo.iş ve calısmakkk daha önemlı gelıoo.ben saten sefıorummm o bılıo dıe dşunuoo.üzülme cnmmmm

öncelikle sakin. karnındaki yavruların için sakin.
stres senin en son yaşaman gereken şey şu durumda.

evet eşin de annesi de fazlasıyla düşüncesizce davranmış.
maalesef herkes bizim gibi olmuyor/olamıyor işte.

herşey yoluna girer arkadaşım.
su akar yolunu bulur derler.

şu anda herşeyden önemlisi senin ve bebeklerinin sağlığı...

cnmm sımdı kndınıd daha ıyı anlattınnn...anladım senııı ama ıste herkes aynı olmuooo.hevesler farklı oluooo.iş ve calısmakkk daha önemlı gelıoo.ben saten sefıorummm o bılıo dıe dşunuoo.üzülme cnmmmm

rica ediyorum lütfen şu şekilde yazmayalım.
okuması da anlaması da zor oluyor.

evet canım ya bu gamsızlığı beni çok yıprattı....zaten taşınma işi bu son aya kalırmı ? Bu ne bencillik....beni hiç düşünen yok...

sen ne kadar gergin olduğunu hissettirmişsin de duygusal boyutunu pek hissedememiş eşin galiba. zaten erkeklerin ille gözüne sokmak gerekir inceden anlamazlar mübarek.
şöyle bi ayılıp bayılsan falan gözü korkar aklı başına gelir mi ki? belki o zaman daha çok yanında olması gerektiğini anlar?
sana diyorum ama ben de yapamam böyle numaralar, hamile miyim değil miyim belli değilç hiç nazım yok.. biraz nazlanmak geekiyor galiba ki hissetsinler bu durum başka bi durum.

öncelikle sakin. karnındaki yavruların için sakin.
stres senin en son yaşaman gereken şey şu durumda.

evet eşin de annesi de fazlasıyla düşüncesizce davranmış.
maalesef herkes bizim gibi olmuyor/olamıyor işte.

herşey yoluna girer arkadaşım.
su akar yolunu bulur derler.

şu anda herşeyden önemlisi senin ve bebeklerinin sağlığı...

EVET HEP SÖYLÜYORUM....HANGİ İYİLİK HANGİ GÜZELLİK KARŞILIĞINI GÖRMÜŞ Kİ ?ama insan bekliyor işte...koca bu yaaa...adı koca..kocam yani...o beni anlamayacakta kim anlayacak..bukadar rahat söylenirmi o kırıcı sözler..hiçmi düşünmezsin karını....

bir kez arayıpta hiç mi merak etmezsin ne durumda diye...

annesiyle ilgili şikayetini söylediğimde BİR TEK SENMİSİN HAMİLE nedemektir..çok ağırıma gitti..çok....

canımm düşünceslik ediliyorrr ama çok da takma mobilyayaa

haa yok mobilya deilsee sana daha fazla degerr verilmesini yadaa birliktee bişeyler yapmaıyosa evett bencil!! ozamn

yanşlız sinirlenmeden sakincee düşünn.:49:

EVET HEP SÖYLÜYORUM....HANGİ İYİLİK HANGİ GÜZELLİK KARŞILIĞINI GÖRMÜŞ Kİ ?ama insan bekliyor işte...koca bu yaaa...adı koca..kocam yani...o beni anlamayacakta kim anlayacak..bukadar rahat söylenirmi o kırıcı sözler..hiçmi düşünmezsin karını....

bir kez arayıpta hiç mi merak etmezsin ne durumda diye...

annesiyle ilgili şikayetini söylediğimde BİR TEK SENMİSİN HAMİLE nedemektir..çok ağırıma gitti..çok....

birazcık düşünseler zaten.
ağızların çıkanı kulakları bir duysa.
bütün sorunlar bitecek o zaman da.
nerdeeeeeee??????

empati de kurmazlar.

sen ne kadar gergin olduğunu hissettirmişsin de duygusal boyutunu pek hissedememiş eşin galiba. zaten erkeklerin ille gözüne sokmak gerekir inceden anlamazlar mübarek.
şöyle bi ayılıp bayılsan falan gözü korkar aklı başına gelir mi ki? belki o zaman daha çok yanında olması gerektiğini anlar?
sana diyorum ama ben de yapamam böyle numaralar, hamile miyim değil miyim belli değilç hiç nazım yok.. biraz nazlanmak geekiyor galiba ki hissetsinler bu durum başka bi durum.

öyle numaralarla filan işim olmaz..nazlı değilim..bileyerek ve isteyerekte olamam zaten...
ben artı bir ilgi istemiyorum..sadece beni anlayabilirdi..anlayışlı olabilirdi..eşyalarımı sattığına üzülmem çok normel..yatağımı depoda gördüğümde üzülmem çok normal..bir masa istediğimde getiremem demesine üzülmem çok normal...şu hamile halimle herşeye yetişmeye çalışıyorum annesiyle ilgili şikayetimde BİR TEK SENMİSİN HAMİLE demesine içerlemem çok normal...

gerildiğimi bildiği halde arayıpta hal hatır sormamasına üzülmem çok normal...

ya şimdi bizim mobilyacıdan aldığımız mobilyalar eşlerinin kullandığı mobilyalar mı oluyor?
kusura bakma ama ben buna takıldım.
millet kullanıyor kullandığını mı bize satıyor ne?

öyle numaralarla filan işim olmaz..nazlı değilim..bileyerek ve isteyerekte olamam zaten...
ben artı bir ilgi istemiyorum..sadece beni anlayabilirdi..anlayışlı olabilirdi..eşyalarımı sattığına üzülmem çok normel..yatağımı depoda gördüğümde üzülmem çok normal..bir masa istediğimde getiremem demesine üzülmem çok normal...şu hamile halimle herşeye yetişmeye çalışıyorum annesiyle ilgili şikayetimde BİR TEK SENMİSİN HAMİLE demesine içerlemem çok normal...

gerildiğimi bildiği halde arayıpta hal hatır sormamasına üzülmem çok normal...

elbetteki normal..
ama bize göre normal, onlara göre değil. onlara göre ''öff''lük bi durum. konu ne kadar konuşulmazsa o kadar çabuk kapanır gider. unutulur, kırılan affeder kendi kendine. onlar böyle düşünüyo işte malesef.
bi tek sen misin hamile demesi bile durumu anlatıyo yani. amma büyüttün diyo kısaca.
gelince sakince konuşup kırıldığını söylersin ve tatlıya bağlarsınız umarım herşeyi.
bu arada herşeye sen koşturursan o da iyice gamsız olur, bi işin ucundan tutmaz tavırlarından vazgeçmez bu da aklında olsun arkadaşım.

Back