- 9 Ağustos 2016
- 4.465
- 6.683
- 158
- 36
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Ama zaten aşk denilen şey böyle bir şey değil mi? Kalbine söz geçirememek.Biz evlendikten 3 ay sonra ayrıldık, eşimin kötü muamelesi ve anneciliği yüzünden , biraz da maddi şiddet vardı. 18 aydır ayrı evlerde yaşıyoruz. Ama ilginç bir şekilde sevgim azalmıyor kendime sinir oluyorum. Boşanmadık henüz. Çünkü eşim bana biraz umut vermişti seni üzmeyeceğim demişti seviyorum demişti. Ama 3 aydır aramıyor sormuyor beni görünce kaçıyor tamam dedim ben de boşanalım. Ama hala çok seviyorum özlüyorum. Boşanmak en doğrusu gibi görünüyor ama sevgime engel olamıyorum ve kendime çok kızıyorum . Annesi yüzünden ayrılmak beni çok üzüyor. Eşim de adam değil yani görünürde hiç sahip çıkamadığı için. Çok özledim bunları yazarken de ağlıyorum
Sendeki de ne hırsmış, 1.5 yıldır bekliyorsun, inşallah adam kolundan tutup adliyeye götürür, yoksa daha bekler durursun böyle.
O yemek konusunda bence fena dalga geçtiler bu kızla. Takıntılısın denince kızıyor bi de, dumanın üstünde tütüyor be kızım görmüyorlar mı sanıyorsun? Bulmuşlar zaafını kaşımışlar işte, adam çok yahuşuklu olduğundan falan değil.Sen hani cok dik durus sergiledim, kocam maas kartimi istedi kabul etmedim ayrildik diye tonla konu acmamismiydin? Sen yazdiklarini mi unuyorsun yoksa benim hafizamda mi sorun var? Kocan kayinvalidenden tirstigi icin gizli gizli gorusuyordunuz ya hani boyle bir kocadan ve boyle bir sevgiden insan nasil vazgecer? Ben sana hak veriyorum boylesi bulunmaz. Zaten bir ara adama yemek goturuyorlardi galiba hepsi varostu hatirladin mi? Senin koca paylasilamayan ve kiymetli bir koca. Tabi sen asil biri olarak bu adamdan vazgecmemen gayet normal cok takilma yani. Kac kere yok ayrildik, yok, bosaniyorum, yok butun evli kadinlar mutsuz ama ben dik durdugum icin bosaniyorum diye defalarca konu actin ama gordugun gibi hepsini unutmussun. Bu actigin konuyuda unutacaksin cok sey etme.
Maddi şiddet biraz vardı yazım , düzgün okumadan yorum yapan sensin.Şiddet yazmışsın .
Diyelim ki yok adam aramıyormuş bile .
Bana ne atarlandın ayrıca
Biz bu duruma burda çok gülmüştük, kendisi de tepki vermişti "Ne var ki bunda, gizli görüşüp annesini ikna etme yolları arıyoruz. " diye.Zeigarnik etkisi deniyor buna. Beyin, yarim kalmislari tamamlamaya yonelik calisir. Siz de resmi olarak bosanmadiginiz icin beyniniz tamamlayamiyor sureci.
1.5 senedir ayri evde yasayip neden bosanmadiginizi da anlamadim. Aralarda yazmislar koca adam nikahli esiyle annesinden gizli gorusuyormusBunu bilip, bu kadar ayri kaldiktan sonra gel barisalim dese her seyi unutup barisabilecek misiniz gercekten?
Calisiyorsan guzelse cilt bakimlarina gideceksin. Saçlarin ışıl ışıl parlayacak. Spora yazilicaksin paran varsa. Guzel kiyafetler alacaksin. Mis gibi sahillerde tatillerde tertemiz havayi soluyacaksin. Paran yoksa normal sahile gidip cayini kahveni termosa koyacaksinBiz evlendikten 3 ay sonra ayrıldık, eşimin kötü muamelesi ve anneciliği yüzünden , biraz da maddi şiddet vardı. 18 aydır ayrı evlerde yaşıyoruz. Ama ilginç bir şekilde sevgim azalmıyor kendime sinir oluyorum. Boşanmadık henüz. Çünkü eşim bana biraz umut vermişti seni üzmeyeceğim demişti seviyorum demişti. Ama 3 aydır aramıyor sormuyor beni görünce kaçıyor tamam dedim ben de boşanalım. Ama hala çok seviyorum özlüyorum. Boşanmak en doğrusu gibi görünüyor ama sevgime engel olamıyorum ve kendime çok kızıyorum . Annesi yüzünden ayrılmak beni çok üzüyor. Eşim de adam değil yani görünürde hiç sahip çıkamadığı için. Çok özledim bunları yazarken de ağlıyorum
Ayyyy bu o uyemiydi bilseydim uzun uzun yorum yapmazdim ya offfffff son gunlerde pek yorum yapmiyordum.uyeye bakmadan yazmisimBiz bu duruma burda çok gülmüştük, kendisi de tepki vermişti "Ne var ki bunda, gizli görüşüp annesini ikna etme yolları arıyoruz. " diye.
insallah akli basina gelir barisirsiniz ama bir koca karisina ne kadar deyer verirse anneside o kadar verir adam.adam.olsa kimse ailesine karisina asla kotu olamazBiz evlendikten 3 ay sonra ayrıldık, eşimin kötü muamelesi ve anneciliği yüzünden , biraz da maddi şiddet vardı. 18 aydır ayrı evlerde yaşıyoruz. Ama ilginç bir şekilde sevgim azalmıyor kendime sinir oluyorum. Boşanmadık henüz. Çünkü eşim bana biraz umut vermişti seni üzmeyeceğim demişti seviyorum demişti. Ama 3 aydır aramıyor sormuyor beni görünce kaçıyor tamam dedim ben de boşanalım. Ama hala çok seviyorum özlüyorum. Boşanmak en doğrusu gibi görünüyor ama sevgime engel olamıyorum ve kendime çok kızıyorum . Annesi yüzünden ayrılmak beni çok üzüyor. Eşim de adam değil yani görünürde hiç sahip çıkamadığı için. Çok özledim bunları yazarken de ağlıyorum
Ya aslında bizi zorla ayırdılar gibi oldu, eşimin akrabaları sürekli aramıza girdi durdu benim ailem de ağır konuştu tepki olarak. Çok severek evlenmiştik bir anda herşey tepetaklak oldu düğünden sonra hiç bişey güzel olmadı balayına bile gidemedik çünkü küstük. Çok üzülüyorum
3 ayda kendisini para için kapı önüne koyan, bu kadar çabuk vazgeçen kocayla görüşen her türlü saçmalığı savunabilir bence.Biz bu duruma burda çok gülmüştük, kendisi de tepki vermişti "Ne var ki bunda, gizli görüşüp annesini ikna etme yolları arıyoruz. " diye.
Biz bu duruma burda çok gülmüştük, kendisi de tepki vermişti "Ne var ki bunda, gizli görüşüp annesini ikna etme yolları arıyoruz. " diye.
Birini şöyle saf sevebilmek isterdimBiz evlendikten 3 ay sonra ayrıldık, eşimin kötü muamelesi ve anneciliği yüzünden , biraz da maddi şiddet vardı. 18 aydır ayrı evlerde yaşıyoruz. Ama ilginç bir şekilde sevgim azalmıyor kendime sinir oluyorum. Boşanmadık henüz. Çünkü eşim bana biraz umut vermişti seni üzmeyeceğim demişti seviyorum demişti. Ama 3 aydır aramıyor sormuyor beni görünce kaçıyor tamam dedim ben de boşanalım. Ama hala çok seviyorum özlüyorum. Boşanmak en doğrusu gibi görünüyor ama sevgime engel olamıyorum ve kendime çok kızıyorum . Annesi yüzünden ayrılmak beni çok üzüyor. Eşim de adam değil yani görünürde hiç sahip çıkamadığı için. Çok özledim bunları yazarken de ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?