• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamı neden hala seviyorum, kendime çok kızsam da sevgime engel olamıyorum…

Biz evlendikten 3 ay sonra ayrıldık, eşimin kötü muamelesi ve anneciliği yüzünden , biraz da maddi şiddet vardı. 18 aydır ayrı evlerde yaşıyoruz. Ama ilginç bir şekilde sevgim azalmıyor kendime sinir oluyorum. Boşanmadık henüz. Çünkü eşim bana biraz umut vermişti seni üzmeyeceğim demişti seviyorum demişti. Ama 3 aydır aramıyor sormuyor beni görünce kaçıyor tamam dedim ben de boşanalım. Ama hala çok seviyorum özlüyorum. Boşanmak en doğrusu gibi görünüyor ama sevgime engel olamıyorum ve kendime çok kızıyorum . Annesi yüzünden ayrılmak beni çok üzüyor. Eşim de adam değil yani görünürde hiç sahip çıkamadığı için. Çok özledim bunları yazarken de ağlıyorum 😢
Ama zaten aşk denilen şey böyle bir şey değil mi? Kalbine söz geçirememek.

Sen hani cok dik durus sergiledim, kocam maas kartimi istedi kabul etmedim ayrildik diye tonla konu acmamismiydin? Sen yazdiklarini mi unuyorsun yoksa benim hafizamda mi sorun var? Kocan kayinvalidenden tirstigi icin gizli gizli gorusuyordunuz ya hani boyle bir kocadan ve boyle bir sevgiden insan nasil vazgecer? Ben sana hak veriyorum boylesi bulunmaz. Zaten bir ara adama yemek goturuyorlardi galiba hepsi varostu hatirladin mi? Senin koca paylasilamayan ve kiymetli bir koca. Tabi sen asil biri olarak bu adamdan vazgecmemen gayet normal cok takilma yani. Kac kere yok ayrildik, yok, bosaniyorum, yok butun evli kadinlar mutsuz ama ben dik durdugum icin bosaniyorum diye defalarca konu actin ama gordugun gibi hepsini unutmussun. Bu actigin konuyuda unutacaksin cok sey etme.
O yemek konusunda bence fena dalga geçtiler bu kızla. Takıntılısın denince kızıyor bi de, dumanın üstünde tütüyor be kızım görmüyorlar mı sanıyorsun? Bulmuşlar zaafını kaşımışlar işte, adam çok yahuşuklu olduğundan falan değil. 😂

Adam kötü, adam anneci sana haksızlık yaptı buraya kadar anlayabilirim. Ancak 18 aydır yaşanan her şeyi bu adamdan ayrılmayarak siz kendinize yaptınız ve yapmaya devam ediyorsunuz. 3 aydır arayıp sormayan sizi gözden çıkardığı çok belli olan birinden ne bekliyorsunuz gerçekten. Yazık değil mi? zamanınıza. Şu ana kadar kendinize yeni bir hayat kurmuş belki de hayatınızın yeni aşkıyla tanışmış olurdunuz.

Bu salak adamlara deli divane oluyorsunuz da pırlanta gibi nice delikanlı yalnız kalıyor, kıymeti bilinmiyor en çok buna üzülüyorum. 1,5 yıl adam mı beklenir. Bunu zamanında boşasanız şimdiye şahane düzen kurmuştunuz. Giden ömre yazık ya.

Hiçbir yorumu okumadan yazıyorum. 31 yaşındayım hayatımın aşkı diyebileceğim kişi, kendisi beni sevmediği için çok kalbimi kıracak bir davranışta bulundu. Ondan sevgi beklentim de yoktu zaten ama herhangi bir kişi yapsa paramparça edeceğim bir yorumu o yaptığı için sadece kırıldığımı söyledim. Özür de diledi ama ahahsh şart koşmalı cinsten. (Yaptığı şey üçüncü bir kişi ile alakalı değil)

Aramadım bir daha, o da aramadı. Onun yokluğuna alışmak kendi icimde tanıdığım bir huydan vazgeçmek gibi, ağır ağır işliyor. Acıtıyor. Ancak arayamam. Neden seviyorum diye kendime kızmıyorum da ama. Sevilecek biri çünkü ne yapayım. Zamanla geçecek. Siz de kızmayın kendinize.

Zeigarnik etkisi deniyor buna. Beyin, yarim kalmislari tamamlamaya yonelik calisir. Siz de resmi olarak bosanmadiginiz icin beyniniz tamamlayamiyor sureci.

1.5 senedir ayri evde yasayip neden bosanmadiginizi da anlamadim. Aralarda yazmislar koca adam nikahli esiyle annesinden gizli gorusuyormus 😂 Bunu bilip, bu kadar ayri kaldiktan sonra gel barisalim dese her seyi unutup barisabilecek misiniz gercekten?

Zeigarnik etkisi deniyor buna. Beyin, yarim kalmislari tamamlamaya yonelik calisir. Siz de resmi olarak bosanmadiginiz icin beyniniz tamamlayamiyor sureci.

1.5 senedir ayri evde yasayip neden bosanmadiginizi da anlamadim. Aralarda yazmislar koca adam nikahli esiyle annesinden gizli gorusuyormus 😂 Bunu bilip, bu kadar ayri kaldiktan sonra gel barisalim dese her seyi unutup barisabilecek misiniz gercekten?
Biz bu duruma burda çok gülmüştük, kendisi de tepki vermişti "Ne var ki bunda, gizli görüşüp annesini ikna etme yolları arıyoruz. " diye.

Biz evlendikten 3 ay sonra ayrıldık, eşimin kötü muamelesi ve anneciliği yüzünden , biraz da maddi şiddet vardı. 18 aydır ayrı evlerde yaşıyoruz. Ama ilginç bir şekilde sevgim azalmıyor kendime sinir oluyorum. Boşanmadık henüz. Çünkü eşim bana biraz umut vermişti seni üzmeyeceğim demişti seviyorum demişti. Ama 3 aydır aramıyor sormuyor beni görünce kaçıyor tamam dedim ben de boşanalım. Ama hala çok seviyorum özlüyorum. Boşanmak en doğrusu gibi görünüyor ama sevgime engel olamıyorum ve kendime çok kızıyorum . Annesi yüzünden ayrılmak beni çok üzüyor. Eşim de adam değil yani görünürde hiç sahip çıkamadığı için. Çok özledim bunları yazarken de ağlıyorum 😢
Calisiyorsan guzelse cilt bakimlarina gideceksin. Saçlarin ışıl ışıl parlayacak. Spora yazilicaksin paran varsa. Guzel kiyafetler alacaksin. Mis gibi sahillerde tatillerde tertemiz havayi soluyacaksin. Paran yoksa normal sahile gidip cayini kahveni termosa koyacaksin😂 kulakligi takacaksin.suriyelilieri izleyeceksin. Birribini yemek icin yarisan ergenleri izleyeceksin.bunlar bile bir nebze kafani dagitir. Ama insallah paran vardirda guzel tatil beldelerinde dinlenirsin😁 ben eski sevgililerimi gayet boyle unutmustum. Evlilik cok baska tabiki ama inadina dram muzikleri dinleyip ayni skaklardan gecip resimlere bakip kendini öldürmenin anlami yok..ya Allah diyip kalkacaksin bir uerden baslayacaksin.insan guzel olunca bakimlara masajlara gidebilicek kapasitesi varsa nasil mutsuz olur ya bunu hic anlamiyorum gercekten. Trilyon verseler mutlu olamam diyen tipler salakmidir nedir anlamiyorum.bana trilyon verseler once izimi kaybettiririm birak oturup aglamayi

Biz bu duruma burda çok gülmüştük, kendisi de tepki vermişti "Ne var ki bunda, gizli görüşüp annesini ikna etme yolları arıyoruz. " diye.
Ayyyy bu o uyemiydi bilseydim uzun uzun yorum yapmazdim ya offfffff son gunlerde pek yorum yapmiyordum.uyeye bakmadan yazmisim

insallah akli basina gelir barisirsiniz ama bir koca karisina ne kadar deyer verirse anneside o kadar verir adam.adam.olsa kimse ailesine karisina asla kotu olamaz

Ya aslında bizi zorla ayırdılar gibi oldu, eşimin akrabaları sürekli aramıza girdi durdu benim ailem de ağır konuştu tepki olarak. Çok severek evlenmiştik bir anda herşey tepetaklak oldu düğünden sonra hiç bişey güzel olmadı balayına bile gidemedik çünkü küstük. Çok üzülüyorum

Sevgi değil ki bu, evliliğe atfedilen kutsallık ve bağlılığın öğrenilmiş çaresizliği.
Aranızda sevgi olsa kimse giremezdi inanın

sevginizin bitmesi için daha ne yapmalı ki bu adam size?
bütün ömre yetecek sığırlığı bir kaç aya sığdırmış zaten.
bazı hanımlar çok garip.

Birini şöyle saf sevebilmek isterdim

Back