- 4 Mayıs 2022
- 1.259
- 1.619
- 63
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Ailesi yüzünden ayrılmıyorsun zaten kendin de söylemişsin.eşin seni yeterince önemseyip, ilişkisine sahip çıkmadığı için ayrılıyorsun.üstelik evlilik gibi ciddi bir işin içindeyken bile kaybetme korkusu yaşamadan 3 ay aramamış sormamiş.kısaca evet ayrılık en doğru karar.bu adam 3 ay aramadıysa, zaten düzelmez ki.devam etsen ne olacak 2 gün sonra yine aynı.hiç sevmemişir demiyorum ama olmasa da olur dediği kesin.o da en iyi ihtimal.kısaca önünüze bakın.zor ama yapacak hiçbir şey yok.3 ayda ayrılacaksa neden evlenmiş bu dengesiz ya.eşinizin elle tutulur yanı yok.oyuncak gibi oynamış, fırlatıp atmış resmen.bu tipi sevme bence.Biz evlendikten 3 ay sonra ayrıldık, eşimin kötü muamelesi ve anneciliği yüzünden , biraz da maddi şiddet vardı. 18 aydır ayrı evlerde yaşıyoruz. Ama ilginç bir şekilde sevgim azalmıyor kendime sinir oluyorum. Boşanmadık henüz. Çünkü eşim bana biraz umut vermişti seni üzmeyeceğim demişti seviyorum demişti. Ama 3 aydır aramıyor sormuyor beni görünce kaçıyor tamam dedim ben de boşanalım. Ama hala çok seviyorum özlüyorum. Boşanmak en doğrusu gibi görünüyor ama sevgime engel olamıyorum ve kendime çok kızıyorum . Annesi yüzünden ayrılmak beni çok üzüyor. Eşim de adam değil yani görünürde hiç sahip çıkamadığı için. Çok özledim bunları yazarken de ağlıyorum
Kendisi de kötü muamele yapıyormuş.ne bakıyorsun annesi yüzünden dediğine.gerçekleri göremiyor sevdiği için.Aynı sofrayı aynı yatağı paylaşmissiniz adamın kendinde pek değil de annesi yüzünden bitmesi icinizde ukte ve umut bırakmış anlaşılan tekrar konuşmayı deneyin belki oda pismandir ve düzelmeye karar verir . Dua edin hayırlısı ile tekrar olur umarım. Allah kolaylık versin
Eee bunlar hiç masraf falan filan yapmadı mı ? Çevrelerini hiç önemsemesi mi? 3 ayda boşanıyorlarmiş.Adam anneci olmasa annesi yuzunden boşanmazdiniz yani yine adamin yuzunden bosaniyorsunuz annesi yuzunden degil. Maddi siddeti de annesi mi yapti? Sevmeye bahane ariyorsunuz.
Ya aslında bizi zorla ayırdılar gibi oldu, eşimin akrabaları sürekli aramıza girdi durdu benim ailem de ağır konuştu tepki olarak. Çok severek evlenmiştik bir anda herşey tepetaklak oldu düğünden sonra hiç bişey güzel olmadı balayına bile gidemedik çünkü küstük. Çok üzülüyorumBoşanma gerçekleşmediği için içinde ki umutta sönmemiş. Sürümceme de kaldığı için böyle hissediyorsun. Hayat senin dolayısıyla kararda senin ama ne karar verirsen ver asla düzelmeyeceğini bil.
Eee bunlar hiç masraf falan filan yapmadı mı ? Çevrelerini hiç önemsemesi mi? 3 ayda boşanıyorlarmiş.
Masraf yapmadılar ben talep etmedim , yani eşyaları eşimle ikimiz aldık gayet mütevazı şekilde , düğünü de yarı yarıya hallettik , altın vs gücü yettikçe aldı.Eee bunlar hiç masraf falan filan yapmadı mı ? Çevrelerini hiç önemsemesi mi? 3 ayda boşanıyorlarmiş.
Kimse kimseyi zorla ayıramaz. Siz ilişkinizi ve eşinizi temize çekmeye çalışıyorsunuz ama kendinize yapıyorsunuz. Yaşanabilecekken yaşanılamayanlar size koyuyor şuan. Adam 3 aydır aramıyormuş. Bu bile sizin gibi düşünmediğinin kanıtızxYa aslında bizi zorla ayırdılar gibi oldu, eşimin akrabaları sürekli aramıza girdi durdu benim ailem de ağır konuştu tepki olarak. Çok severek evlenmiştik bir anda herşey tepetaklak oldu düğünden sonra hiç bişey güzel olmadı balayına bile gidemedik çünkü küstük. Çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?