• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamı neden hala seviyorum, kendime çok kızsam da sevgime engel olamıyorum…

Aykadarguzel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2022
1.256
1.619
63
Biz evlendikten 3 ay sonra ayrıldık, eşimin kötü muamelesi ve anneciliği yüzünden , biraz da maddi şiddet vardı. 18 aydır ayrı evlerde yaşıyoruz. Ama ilginç bir şekilde sevgim azalmıyor kendime sinir oluyorum. Boşanmadık henüz. Çünkü eşim bana biraz umut vermişti seni üzmeyeceğim demişti seviyorum demişti. Ama 3 aydır aramıyor sormuyor beni görünce kaçıyor tamam dedim ben de boşanalım. Ama hala çok seviyorum özlüyorum. Boşanmak en doğrusu gibi görünüyor ama sevgime engel olamıyorum ve kendime çok kızıyorum . Annesi yüzünden ayrılmak beni çok üzüyor. Eşim de adam değil yani görünürde hiç sahip çıkamadığı için. Çok özledim bunları yazarken de ağlıyorum 😢

Aynı sofrayı aynı yatağı paylaşmissiniz adamın kendinde pek değil de annesi yüzünden bitmesi icinizde ukte ve umut bırakmış anlaşılan tekrar konuşmayı deneyin belki oda pismandir ve düzelmeye karar verir . Dua edin hayırlısı ile tekrar olur umarım. Allah kolaylık versin

Biz evlendikten 3 ay sonra ayrıldık, eşimin kötü muamelesi ve anneciliği yüzünden , biraz da maddi şiddet vardı. 18 aydır ayrı evlerde yaşıyoruz. Ama ilginç bir şekilde sevgim azalmıyor kendime sinir oluyorum. Boşanmadık henüz. Çünkü eşim bana biraz umut vermişti seni üzmeyeceğim demişti seviyorum demişti. Ama 3 aydır aramıyor sormuyor beni görünce kaçıyor tamam dedim ben de boşanalım. Ama hala çok seviyorum özlüyorum. Boşanmak en doğrusu gibi görünüyor ama sevgime engel olamıyorum ve kendime çok kızıyorum . Annesi yüzünden ayrılmak beni çok üzüyor. Eşim de adam değil yani görünürde hiç sahip çıkamadığı için. Çok özledim bunları yazarken de ağlıyorum 😢
Ailesi yüzünden ayrılmıyorsun zaten kendin de söylemişsin.eşin seni yeterince önemseyip, ilişkisine sahip çıkmadığı için ayrılıyorsun.üstelik evlilik gibi ciddi bir işin içindeyken bile kaybetme korkusu yaşamadan 3 ay aramamış sormamiş.kısaca evet ayrılık en doğru karar.bu adam 3 ay aramadıysa, zaten düzelmez ki.devam etsen ne olacak 2 gün sonra yine aynı.hiç sevmemişir demiyorum ama olmasa da olur dediği kesin.o da en iyi ihtimal.kısaca önünüze bakın.zor ama yapacak hiçbir şey yok.3 ayda ayrılacaksa neden evlenmiş bu dengesiz ya.eşinizin elle tutulur yanı yok.oyuncak gibi oynamış, fırlatıp atmış resmen.bu tipi sevme bence.

Alışkanlık olmuş desem sadece 3 ay evli kalmışsınız. Yani çok az bence. O yüzden sevgi,alışkanlık değil de ayrılığı hazmedememe olarak gördüm ben.
Olmamışsa zorla oldurmaya çalışmayın. Hazır çocuk yokken ayrılın karşınıza seveceğiniz ve değer göreceğiniz biri çıkacaktır

Aynı sofrayı aynı yatağı paylaşmissiniz adamın kendinde pek değil de annesi yüzünden bitmesi icinizde ukte ve umut bırakmış anlaşılan tekrar konuşmayı deneyin belki oda pismandir ve düzelmeye karar verir . Dua edin hayırlısı ile tekrar olur umarım. Allah kolaylık versin
Kendisi de kötü muamele yapıyormuş.ne bakıyorsun annesi yüzünden dediğine.gerçekleri göremiyor sevdiği için.

Adam anneci olmasa annesi yuzunden boşanmazdiniz yani yine adamin yuzunden bosaniyorsunuz annesi yuzunden degil. Maddi siddeti de annesi mi yapti? Sevmeye bahane ariyorsunuz.😁
Eee bunlar hiç masraf falan filan yapmadı mı ? Çevrelerini hiç önemsemesi mi? 3 ayda boşanıyorlarmiş.

Boşanma gerçekleşmediği için içinde ki umutta sönmemiş. Sürümceme de kaldığı için böyle hissediyorsun. Hayat senin dolayısıyla kararda senin ama ne karar verirsen ver asla düzelmeyeceğini bil.
Ya aslında bizi zorla ayırdılar gibi oldu, eşimin akrabaları sürekli aramıza girdi durdu benim ailem de ağır konuştu tepki olarak. Çok severek evlenmiştik bir anda herşey tepetaklak oldu düğünden sonra hiç bişey güzel olmadı balayına bile gidemedik çünkü küstük. Çok üzülüyorum

Bir alışkanlık bir bağlılık yok daha 3 ay aynı evi paylaşmışsını sadece .
Bu bildiğin kaçan kovalanır hesabı
Adam gittikçe siz daha çok bağlanıyorsunuz
Sizi önemseseydi gelirdi herşekilde
Bence önünüze bakın. Çünkü eşin 3 aydır arayıp sormuyosa zaten önüne bakmaya başlamış olabilir..

Bu arada niye bitti tam olarak anne ne yaptı

3 aylik evliliğinizde maaş kartını kendisine vermediniz diye sizi kapının önüne koyan kocanızla bir umut barışmak için bir buçuk yıldır beklerseniz olacağı budur.
Sizin çokta boşanmış olmanız lazımdı. Belki hayatınıza biri bile girerdi. Ama siz illa annesinden gizli sizinle görüşen sünepe kocayı istiyorsanız fazlasını haketmiyorsunuz demektir. Herkes kendine yapıyor ne yapıyorsa.

Evlenip 3 ayda ayrılmışsınız resmen tadı damağınızda kalmış çok normal yarım kalmışlık hissi var..
Boşanmak için adım da atmıyor çünkü kendi de ayrılıp ayrılmamak için kararsız.
Keşke çabalasa.
Boşanırsanız biz yarım kaldık diye kapınıza tekrar gelir muhtemelen

Eee bunlar hiç masraf falan filan yapmadı mı ? Çevrelerini hiç önemsemesi mi? 3 ayda boşanıyorlarmiş.
Masraf yapmadılar ben talep etmedim , yani eşyaları eşimle ikimiz aldık gayet mütevazı şekilde , düğünü de yarı yarıya hallettik , altın vs gücü yettikçe aldı.

Ya aslında bizi zorla ayırdılar gibi oldu, eşimin akrabaları sürekli aramıza girdi durdu benim ailem de ağır konuştu tepki olarak. Çok severek evlenmiştik bir anda herşey tepetaklak oldu düğünden sonra hiç bişey güzel olmadı balayına bile gidemedik çünkü küstük. Çok üzülüyorum
Kimse kimseyi zorla ayıramaz. Siz ilişkinizi ve eşinizi temize çekmeye çalışıyorsunuz ama kendinize yapıyorsunuz. Yaşanabilecekken yaşanılamayanlar size koyuyor şuan. Adam 3 aydır aramıyormuş. Bu bile sizin gibi düşünmediğinin kanıtızx

3 ay zor ayrılmak için az gibi dursa da ben sizi anliyorum. İnsan ne umutlarla ne hayallerle evleniyor 3 ay değil 3 gün bile geçmiş olsa çok koyar. Hele bir de severek evlenmisseniz. Ve zaten eminim öncesi de vardır. Eminim evlenmeden önce size çok güzel seyler yaşatmıştır ki bu kadar sevmissinizdir. Tek söyleyebileceğim zor olacağı ama zamanla geçeceği. Cabası olmayan adama donmeyi askinizdan olsenizde düşünmemeye çalışın yoksa sonuç çok değişmez. Hakkınızda hayırlısı olsun

Gözlemlediğim kadarıyla bence kadınlar onlara değer vermeyen erkekleri seviyor bu ülkede.
Değişik bir takıntı geliştiriyor .
Buda aile den gelen bir şey.
Babanda annene değer vermiyordu büyük ihtimalle.
Çocukluktan gelen bir şey.
Şimdi büyük konuşmacılar gelmeden ben gideyim .
Böyle konuşunca büyük konuşma vs bıdı bıdıları çekemicem hiç .
Toksik iki insanın birbirini bulması.
Fiziksel şiddet kabul edilemez nokta.

Back