• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocami nasil pesimden kosturabilirim güvenim kalmadi

HAZALIMMM1983

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014
231
12
38
Slm arkadaslar bir sorunum var nasil anlatsam ben 6 yillik evliyim yani bir kac ay sonra altinci yila giriyoruz ama kac zamandir kocamla aramiz iyi degil baya sogukluk girdi araya bana saygisi kalmadi hic cocuktan sonra basladi hesey önce cok iyidik ama gittikce daha kötülesiyor sanki.esim cok degisti sanki önce kilo almisti baya sigarayi dört yil birakmisti simdi kendine bakiyor iyi giyiniyor hep sigaraya baslamis geri benim haberim sonradan oldu v.s. Sonra kilo verdi bana hic deger vermiyor artik saygisiz davraniyor hice sayiyor asagluyor sürekli ve güvenimde sarsildi acaba birseyler mi sakluyor benden diye kendime soruyorum! Bende iki cocugum oldu arka arkaya ikisenedir onlarla ugrasiyorum bitkinim hergün yani bakamiyorum kendime okadar önceki gibi ve kilo aldim baya ama yinede pasakli felan gezmiyorum hergün kavga oluyor biktim kendisinden yani sogudum resmen ne yspicam bilmiyorum? Ben kilo verip kendimi degistirmek istiyorum kendisini prsimden kosturmak istiyorum kendisi neyi kaybedebilcegini görsün diyorum!kocam kendini bisey sanmassin istiyorum. Sizce beni aldatiyor mu?

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Slm arkadaslar bir sorunum var nasil anlatsam ben 6 yillik evliyim yani bir kac ay sonra altinci yila giriyoruz ama kac zamandir kocamla aramiz iyi degil baya sogukluk girdi araya bana saygisi kalmadi hic cocuktan sonra basladi hesey önce cok iyidik ama gittikce daha kötülesiyor sanki.esim cok degisti sanki önce kilo almisti baya sigarayi dört yil birakmisti simdi kendine bakiyor iyi giyiniyor hep sigaraya baslamis geri benim haberim sonradan oldu v.s. Sonra kilo verdi bana hic deger vermiyor artik saygisiz davraniyor hice sayiyor asagluyor sürekli ve güvenimde sarsildi acaba birseyler mi sakluyor benden diye kendime soruyorum! Bende iki cocugum oldu arka arkaya ikisenedir onlarla ugrasiyorum bitkinim hergün yani bakamiyorum kendime okadar önceki gibi ve kilo aldim baya ama yinede pasakli felan gezmiyorum hergün kavga oluyor biktim kendisinden yani sogudum resmen ne yspicam bilmiyorum? Ben kilo verip kendimi degistirmek istiyorum kendisini prsimden kosturmak istiyorum kendisi neyi kaybedebilcegini görsün diyorum!kocam kendini bisey sanmassin istiyorum. Sizce beni aldatiyor mu?

Ah arkadaşım fal mı bakıp aldatıyor aldatmıyor diyelim, eşini en iyi sen tanırsın bunu sen bilirsin. Ben aldatmıyor demek isterim sen üzülme diye ama inan hiç bir fikrim olamayacak konu. Seni tebrik ederim ve kendinle ilgili yapmak istediğin değişikliklere bir an önce başlamanı isterim. Sonra mı ne olacak, sonrasını eşin düşünsün, sen iyi ol, sağlıklı ol, kendini iyi hisset ilk başta bunlar önemli

Öncelikle zayıfla, kendine bak zaman ayır esine de çok normal davran sanki sıradan bir arkadasinmis gibi herhangi bir özelliği oldugunu hissettirme. Hatta bazen yokmuş gibi davran. Merak etme, sorgulama şaşırt. İçin parçalansada sakin kavga ederken vs ağlama. Vurdumduymaz ol. Lakin bunu çocuklarına hissettirme. Boyle davranırsan bir sure sonra ne olduğunu sasiracaktir. Seni kafasına takacak bu seferde o merak edip sorgulayacaktir.

KK application kullanılarak GM Discovery cihazından gönderilmiştir.

sen ne kadar üzerine üzerine düşsen o kadar umursamaz oluyor bu erkekler , nasıl bir türler anlamadım. :20::20::20::20:

Eşin çocuklarla ilgileniyor mu ? İlgilenmiyorsa ona biraz görev vermeye çalış.
Mesela banyo yaptırmak veya oyun oynayıp oyalamak gibi işler olabilir.
Haftasonları ailece birşeyler yapmaya çalışın.İmkan varsa arada bir eşinle başbaşa çıkın.
Başbaşa çıkacağınız zaman,evlenmeden önceki buluşmalarınız gibi hazırlan.

Hep çocuklarla sen bir olup eşini tek bırakma.Hatta bazı günler tersine çevirebilirsin.
Eşin evdeyken çocukları ona bırakıp alışverişe veya kuaföre gidebilirsin.

Cok sagol canim iyi fikirler bunlar

Cnım benim, sen akıllı ve mantıklı bir kadınsın, zaten yapacaklarına karar vermişsin, sadece azıcık manevi desteğe ihtiyacın var. Hiç takma kafana eşini, sen kendinle ilgilen, kendini nasıl iyi, mutlu, sağlıklı, güzel hissediyorsan öyle olmaya çalış. Ve tüm samimiyetimle söyleniyorum bence eşin aldatmıyor, erkekler dikkat çekmeyi sever, bazı dönemlerinde gençlik hevesine kapılırlar, belki de çevresindeki erkek arkadaşlarından etkilenip havalanmıştır, belki de biri ne kadar gençsin, ne kadar fitsiniz demiştir de havaya girmiştir. Takma kafana kendine bak ve arkadaşın verdiği teknikler çok güzel eminim en kısa zamanda istediklerini elde edeceksin.

hic gerek yok bunlara bespara etmez hepsini arkani dondunmu elli tane kadinla goz goze eliyor kalcalarini suzuyor ic geciriyor sonrada eve gelip yemek yaptin mu gomlegimi utuledin mi diyor oldugun gibi ol degiseceksen kendin icin degis

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

eşiniz kilo vermiş ya, ondan kendine güveni gelmiştir, kendine titizlenmeside bundandır. Aldatıyor mu acaba diye düşünmeyin hemen. sizde kilo verseniz side daha çok giydiğiniz yakıştıracak ve daha özenli giyeceksiniz. O durum kilo vermesinden bence yani, başka kadınla ilgili olduğunu sanmıyorum... saygısızlığına bişey diyemiycem... :50:

Cnım benim, sen akıllı ve mantıklı bir kadınsın, zaten yapacaklarına karar vermişsin, sadece azıcık manevi desteğe ihtiyacın var. Hiç takma kafana eşini, sen kendinle ilgilen, kendini nasıl iyi, mutlu, sağlıklı, güzel hissediyorsan öyle olmaya çalış. Ve tüm samimiyetimle söyleniyorum bence eşin aldatmıyor, erkekler dikkat çekmeyi sever, bazı dönemlerinde gençlik hevesine kapılırlar, belki de çevresindeki erkek arkadaşlarından etkilenip havalanmıştır, belki de biri ne kadar gençsin, ne kadar fitsiniz demiştir de havaya girmiştir. Takma kafana kendine bak ve arkadaşın verdiği teknikler çok güzel eminim en kısa zamanda istediklerini elde edeceksin.

Esim cocuklarla cok ilgileniyor

şımarıklık sezdim eşinde seni elinin altında görüyo kaybetme korkusu kalmamış bide çokmu bi arada kalıyosunuz canım yani evde fazlamı zaman geçirir eşin çokfazla beraber oluncada oluyo böyle sorunlar
kendine bak zayıflamaya çalış eşinin üstüne düşme bazen görmezden gel kendinle daha çok ilgilen ona bağımlı gibi davranma ve onun dışında da bi hayatın olsun arkadaşların gezmelerin vs yani artık o seni merak etsin neden benle ilgilenmiyo diye
bide çok özel biliyorum ama evliler daha iyi bilir bunu sanırım cinsel hayatta etkili bu konuda

hic gerek yok bunlara bespara etmez hepsini arkani dondunmu elli tane kadinla goz goze eliyor kalcalarini suzuyor ic geciriyor sonrada eve gelip yemek yaptin mu gomlegimi utuledin mi diyor oldugun gibi ol degiseceksen kendin icin degis

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

offff tüylerim ürperdi acı ama gerçek

Valla güzelim senden soguduysa saygisi sevgiside kalmadiysa istersen kendini dünya güzeline benzet dönüpde bakmaz..
cocuklarin hatirina evliligini sürdürür ayri konu..
saygi bitdiyse geride asla gelmiyor.
hele hele sevgi bittimi her hareketinden giciklanir.

eşinin az çok huyunu suyunu biliyorsundur artık,kaleyi içten fethet..ama bu arada vurdum duymaz ol..neyi seviyor,neyden hoşlanıyor bunlar üzerinde yoğunlaş..annesını mı cok sevıyor,ailesi mi çok değerli? bunlar üzerinde yoğunlaş..bu arada kendıne ıyı bak..sen soyleme kendısı farketsin,noluyo bu kadına desin:9::9:

Haklisin canim esim saniyor ki beni kaybedemez yani ben onsuz yapamam ama yaniliyor! Ona tersini göstermem lazim o nensiz yapamadigini

Acikcasi bu konu hakkında insan. İsey demeye cekiniyor sonuçta 2 evlat var arada aile konularında çok yorum yapmam ama sizi üzgün gördüğüm için nacizane bir kaç fikir söylemek istedim . en basta Eşiniz kilo verdikten sonra size boyle davranmaya basladiysa cevabi çok acik kendisine güveni geldi birazda dikkat çeken bi Beyse havalara girmiştir . ben yakisikliyim diye kendine güveni arttigi icinsizi asagilamaya calisiyor bana gore bu psikolojik bi sorun bence cocuklarinizda babasinin annesini asagiladigini görerek büyümesi dogru değil. Bence tati bir dille damarina basmadan en can alici noktası neyse onun üzerinden giderek vazgeçirmeye calisin. İkincisinde kendinize bakin esinizi sasirtin bunu yaparken de kesinlikle esinize yüz vermeyin mesafeli olun tabi normalde ilgili biriyseniz bunu yapin. Çünkü o zaman Eşiniz kendisine skrucak nolduda boyle oldu . zor insana tatil gelir . bir insan ne kadar karsisindakini teperse yaranio maalesef ki . durumunuza üzüldüm dilerim Rabbim herşeyi yoluna soksun .

Esim cocuklarla cok ilgileniyor

cnm kac kilosun merak ettim istersen bizim topigimize katilabilirsin hem kilo verir hem dertlesiriz birbirimize destek oluruz..
topigin adi: 80-89 kilo araligindakiler birlikte zayifliyor aramizda 20 kilo verenler var hem cok guzel dostluklar elde ettik hemde zayiflama surecinde hatalarimizi ogrenip birbirimize destek oluyoruz beklerim :16::16:

Tatlim tlfnda almanca yaziyor almanyada misin? Bizde birinci grupta zayiflama cabasina girdik yeni istersen orayada bi goz at, ama bence once bakimli ol giyin suslen gez toz sen kahkahalar at o seni kiskansin 😎

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X