- 7 Mayıs 2014
- 231
- 12
- 38
- Konu Sahibi HAZALIMMM1983
Slm arkadaslar bir sorunum var nasil anlatsam ben 6 yillik evliyim yani bir kac ay sonra altinci yila giriyoruz ama kac zamandir kocamla aramiz iyi degil baya sogukluk girdi araya bana saygisi kalmadi hic cocuktan sonra basladi hesey önce cok iyidik ama gittikce daha kötülesiyor sanki.esim cok degisti sanki önce kilo almisti baya sigarayi dört yil birakmisti simdi kendine bakiyor iyi giyiniyor hep sigaraya baslamis geri benim haberim sonradan oldu v.s. Sonra kilo verdi bana hic deger vermiyor artik saygisiz davraniyor hice sayiyor asagluyor sürekli ve güvenimde sarsildi acaba birseyler mi sakluyor benden diye kendime soruyorum! Bende iki cocugum oldu arka arkaya ikisenedir onlarla ugrasiyorum bitkinim hergün yani bakamiyorum kendime okadar önceki gibi ve kilo aldim baya ama yinede pasakli felan gezmiyorum hergün kavga oluyor biktim kendisinden yani sogudum resmen ne yspicam bilmiyorum? Ben kilo verip kendimi degistirmek istiyorum kendisini prsimden kosturmak istiyorum kendisi neyi kaybedebilcegini görsün diyorum!kocam kendini bisey sanmassin istiyorum. Sizce beni aldatiyor mu?
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü