Kocaman oluumun dileri yok

grafiti

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2007
543
4
118
40
Ordu
arkadaslar bebişim 15 aylık hatta 16.ayını dolduruyor diyebilirim.sadece 6 tane dişi var.altta 2 tane üstte 4 tane sizce bu normal i?fisfisfisnetten baktım 2 yasına kadar dişlerini tamamlaması gerekiyormus.ay ay cıkan diişleri anlatıyor.ama benimkinde dişşş yokkk neredeee:1no2:sizin bebişlerde de bu kadar gec cıkan dişleriniz oldu mu?yoksa benim oluşumda problem mi var?burda doğuda doktorda yok doğru düzgün cok telaşlıyım.bilen anneler bana cvp yazsın lütfen.senağlama15 aylık ve 6 tane diş çok az değil mi:1no2:

benim oğlum ilk dişini 11.5 aylık çıkarmıştı şimdi arkadaşlarının sırayla bütün dişleri döküldü bizim daha 2.dişimiz yeni düştü hemde sırayla düşmüyo 2-3 ay arayla düşüyo çirkin görüntü oluşturmuyo gayet normal bir durum canım bu hemde belirtmeden edemiicem inci gibi bembeyaz dişleri ve çok sağlam
takma kafana sende .herşey yolundadır seninde canım

açıklaman için saol canım:1hugluşum en son 10 aylıkken çıkardı bu 6 dişi sonrasında devami gelmedi.bende bi sorun muı var dedim.damagına bakıyorum patlamak olan bi dişide yok nette de öle yazınca telaşlandım.bu arada bebişin tam bi topak cok sevimli maşallah

benim oğlum da ilk dişini 9 aylıkken çıkardı.14,5 aylık olduk daha 6 dişimiz var:1shok:son günler de kafayı taktım ben de.kalsiyumlu bi ilaç var onu veriyorum ara sıra.inşallah söylenilenler gibi geç çıktığı için sağlam olur dişleridelikafadulden

kızlar sizinkilerde bişeymi benim yeğenim 15. ayda hala hiç dişi yok evet sıfır diş.doktor 18. aya kadar çıkar çocuktan çocuğa değişir demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…