• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocama supriz

Weopefem

Oglum Abi Oluyor : ))
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2016
80
43
3
30
Kizlar 17 ocakta esimin dogum gunu var ve evdeyiz oglumla bir yere cikmiyoruz sizce nasil bir supriz yapmalyim neler yapmaliyim fiktinizi soylermisiniz..

ben olsam napardm diye önerim sana ilk önce evladımı anneme bir gnluk verirdm..) evde güzel bir yemek hazırlardım , eşim için özenerek giyinirdm tbi.güzel kokular eşlğinde yağla masaj yapıp rhtlatırdım adamı ne blım aklıma bel altı şeyler geldi benim :D

Ama malesef annemler yakin deqil oglus mecbur evde olcak kucuk zaten

klasik pastayla ufleme felan yapmayın ne öyle o .taze evlılıgınız var cocugunuz ufakken yapın :D hemde eşiniz unutmaz

uyutursunuz onu :D resımde çok tatlı gözukuyor tam ısırmalık.allah bagıslasın

Bence eşinin en sevdiği yemekleri yap aynen oğlişini uyut sonra çok güzel masa hazırla süsle masayı hazırladığın odaya munlar koy yerlere masanıza şu küçük kalpli mumlardan masaya gül yaprakları ve kalpli uçan balonlar hediyesinide yere koy kalp şeklinde mumlar koy kenarına biraz zahmetli ama eşlerimiz için değer diyorum tabi kiii

Tskler cnm fikrin gayet hos ve guzel bends oyle dusunuyordum zahmetli ama deger kocisime:KK68:

Yatağının üstünü orj gül yapraklarıyla kalp çiz ufak not kağıtlarıyla odaya gidene kadar ona söylediğin öze sözler özel günlerinizi hatırlatan küçük notlar yaz yapıştır baksın geçmişe vay be ne günlerdi desin :) mumlarla salonda sehban varsa sehbaya baş harflerinizi yaz :)

Back