- 21 Ağustos 2022
- 3.132
- 5.643
-
- Konu Sahibi Gulnihal1999
Hayir bi de biz nasil yardimci olalim herifin götünü mü tutalim sana
Onun da böyle fantazileri varmışAA Beyazıt ne alaka.
Dur bak bende onu bilmiyorum neden oyle dedın
Ay Allah askınaOnun da böyle fantazileri varmışkadınlar bu sebeple terkediyormuş o yüzden evlenemiyormuş
Aaa kız kendı dötünü demiyor muHayir bi de biz nasil yardimci olalim herifin götünü mü tutalim sana
Yıldırım Beyazıt mı kahkaha attımAy Allah askına
Yıldırım Beyazıt sandım
Bızim beyazıt öztürkü mü dıyosun
Ay ne severdim ben onu
Unlulerden kimi sevsem kuduruk cıkıyor yıkılıyorum, yine biri daha eksik kalmadı şükür
Bari Allah josh hollowayi korusun
Kocan diğer yaptıklarınızı sevap sanıyor herhaldeArkadaşlar merhaba. 5 yıldır evliyiz, cinsel anlamda bütün zevkleri(grup, svinger, golden shower, vb. Yaşadık. Son zamanlarda eşime anal seksi teklif etmeye başladım, ama o izin vermiyor. Günah olduğunu biliyorum ama canım çekiyor. Kocama güzel bir anal deneyim yaşatmak istiyorum, tavsiyeler nelerdir?
Günah olduğunu biliyorum derken hangi inanca sahipsiniz bilmiyorum ama bu diğer saydıklarıniz içinde en masumu gibi duruyorArkadaşlar merhaba. 5 yıldır evliyiz, cinsel anlamda bütün zevkleri(grup, svinger, golden shower, vb. Yaşadık. Son zamanlarda eşime anal seksi teklif etmeye başladım, ama o izin vermiyor. Günah olduğunu biliyorum ama canım çekiyor. Kocama güzel bir anal deneyim yaşatmak istiyorum, tavsiyeler nelerdir?
Ney yok artıkAaa kız kendı dötünü demiyor mu
Adamın dötünü mü ıstıyomusay ben şok
kANALizasyon dinine sahipler gibi abssjslslslsGünah olduğunu biliyorum derken hangi inanca sahipsiniz bilmiyorum ama bu diğer saydıklarıniz içinde en masumu gibi duruyorpoponuza gül koyup karşısına çıkın belki ikna olur
Allahım yaratıyorsun bari takip etBir kadın vardı burda sanırım şey diyodu “kocam sevişirken suratına osurmamı istiyor” kadın fake değildi çözüm arıyordu, demek adı golden showermış. Allah kahretmeye ıyk llan
Sımdı bu kendı poposunu mu dıyorGünah olduğunu biliyorum derken hangi inanca sahipsiniz bilmiyorum ama bu diğer saydıklarıniz içinde en masumu gibi duruyorpoponuza gül koyup karşısına çıkın belki ikna olur
Yeni katılmıs buraya,amaçlar farklı,pip…li olma ihtimali var.Grup ve swinger yaptıktan sonra sizi analda günah diye durduran ne merak ettim ? Absjselslfldşdlddndnd
Şeytan şok olmuştur valla
Kesinlikle partneri ikna etmek içinbence herif kendisi karısını nasıl ikna edeceğini soruyor
kız o nasıl yapacak kocasının poposunu ay çüş tövbeAdamın poposunu mu ıstıyor
Ben onu anlamadım
Cunku biri büyük livata biri küçük livataona göre delircem
Böyle karı kocamı olur yav evli insanların yapmayacağı her haltı yemişler.Kendi hallerinde takılan cinselligin ..... çıkaran çiftlerdendirKesinlikle partneri ikna etmek için
O yüzden partner dedim aslında sevgili karısı demedimBöyle karı kocamı olur yav evli insanların yapmayacağı her haltı yemişler.Kendi hallerinde takılan cinselligin ..... çıkaran çiftlerdendir