- 26 Mayıs 2024
- 4
- 6
- 25
-
- Konu Sahibi Gulnihal1999
Bi de masallahınız var üyelik ve konu ac arası 2 dk.. Siteyi de çok cabuk cozmussunuz
Belli belliHanimefendi ben uzun suredir siteyi takip ediyorum, şimdi uyelik acabildim. Lütfen konu disinda gereksiz muhabbet yapmayalim benim için çok önemli bir mesele.
Tövbeeee tövbe grup murup yapıp anal mı günahArkadaşlar merhaba. 5 yıldır evliyiz, cinsel anlamda bütün zevkleri(grup, svinger, golden shower, vb. Yaşadık. Son zamanlarda eşime anal seksi teklif etmeye başladım, ama o izin vermiyor. Günah olduğunu biliyorum ama canım çekiyor. Kocama güzel bir anal deneyim yaşatmak istiyorum, tavsiyeler nelerdir?
oncelikle ihtiyacin olan sey bir duş hortumu. Bahce hortumu da olur ama dus hortumu daha iyi.Kocama güzel bir anal deneyim yaşatmak istiyorum, tavsiyeler nelerdir?
Bahce hortumu ve dus hortumu farkına internetten baktım sayendeoncelikle ihtiyacin olan sey bir duş hortumu. Bahce hortumu da olur ama dus hortumu daha iyi.
İşemeli sıçmalıAf buyurun golden shower nedir? Altın banyosu mu?
ay allah kahretmesin şimdi baktım ben de. Beyaz*t’la mı evlisin be kadın ne fantezisi buİşemeli sıçmalı
Altın sıcıyorlarda sanki. Golden shower dıyorlar adına ne alakaysa.
AA Beyazıt ne alaka.ay allah kahretmesin şimdi baktım ben de. Beyaz*t’la mı evlisin be kadın ne fantezisi bu
Hanimefendi ben uzun suredir siteyi takip ediyorum, şimdi uyelik acabildim. Lütfen konu disinda gereksiz muhabbet yapmayalim benim için çok önemli bir mesele.