Kocama nasıl teklif edebilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence fantezi dunyasinda yasayan bi erkekle muhatap oluyoruz bence bunlarin hicbirini yapmamamistir grup yapan diger uc noktali fantezileri yapan biri analami hayir diyecek akil mantik isimi adam hikaye yazmis ama sonunda sacmalamis

Grup yapmayanlar yobaz mı oluyor? Grup yapanlar sapık oluyor. Bizim normal görmemiz anormal olan olurdu emin olun. Normal değil yani olamaz.

Hay agzin bal yesin yobazlıkla ne alakasi var bunu hos gormek onaylamak ileri gorusluluk mu oluyor ki karsi olmak yobazlik olsun

Arkadaşlar merhaba. 5 yıldır evliyiz, cinsel anlamda bütün zevkleri(grup, svinger, golden shower, vb. Yaşadık. Son zamanlarda eşime anal seksi teklif etmeye başladım, ama o izin vermiyor. Günah olduğunu biliyorum ama canım çekiyor. Kocama güzel bir anal deneyim yaşatmak istiyorum, tavsiyeler nelerdir?
Eşine sen mi anal yapacaksın 😱😱

Arkadaşlar merhaba. 5 yıldır evliyiz, cinsel anlamda bütün zevkleri(grup, svinger, golden shower, vb. Yaşadık. Son zamanlarda eşime anal seksi teklif etmeye başladım, ama o izin vermiyor. Günah olduğunu biliyorum ama canım çekiyor. Kocama güzel bir anal deneyim yaşatmak istiyorum, tavsiyeler nelerdir?
Eş değiştirmeye günah demeyen adama direk söyle 🤣

Grup ve swinger yaptıktan sonra sizi analda günah diye durduran ne merak ettim ? Absjselslfldşdlddndnd
Şeytan şok olmuştur valla
Yemin ederim konuyu okuyunca yazayim diye düşündüğüm seyi yazmışsınız ki aklimda olmasina rağmen boşluğuma geldi gece gece kahkaha attim akfkslal

Eşinizdeki miğde maşallah zaten baya bi geniş.
Grubu swingeri sizi paylaşmayı sorun etmiyorsa bu konudada yormayın adamı boş yere başka çaresine bakın🤮🤮

Eşinizdeki miğde maşallah zaten baya bi geniş.
Grubu swingeri sizi paylaşmayı sorun etmiyorsa bu konudada yormayın adamı boş yere başka çaresine bakın🤮🤮
Ya senin suanki mesajında denk gelmekle birlikte bir çok kişi neden "miğde" yazıyor ? "Mide" değil mi yazımı ? Okunuşu bile zor. Tepki ya da kötülemek değil de uyarmak için yazdım. Eğer yanlış biliyorsam da işin ehli varsa doğrusunu öğrenmek için. Şimdi arama motoruna yazdım orada da doğru yazım olarak "mide" diyor. 🥺

Ya senin suanki mesajında denk gelmekle birlikte bir çok kişi neden "miğde" yazıyor ? "Mide" değil mi yazımı ? Okunuşu bile zor. Tepki ya da kötülemek değil de uyarmak için yazdım. Eğer yanlış biliyorsam da işin ehli varsa doğrusunu öğrenmek için. Şimdi arama motoruna yazdım orada da doğru yazım olarak "mide" diyor.
Ay hiç takılmadım desem. Bırak yanlış olan tek şey miğde yazmam olsun🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X