- Konu Sahibi Gulnihal1999
Yani yobazlıksa yobazlik grup nedir ya Tovbe Yarabbim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Grup yapmayanlar yobaz mı oluyor? Grup yapanlar sapık oluyor. Bizim normal görmemiz anormal olan olurdu emin olun. Normal değil yani olamaz.Yani yobazlıksa yobazlik grup nedir ya Tovbe Yarabbim
Grup yapmayanlar yobaz mı oluyor? Grup yapanlar sapık oluyor. Bizim normal görmemiz anormal olan olurdu emin olun. Normal değil yani olamaz.
Takmalar var yakız o nasıl yapacak kocasının poposunu ay çüş tövbe
Eşine sen mi anal yapacaksınArkadaşlar merhaba. 5 yıldır evliyiz, cinsel anlamda bütün zevkleri(grup, svinger, golden shower, vb. Yaşadık. Son zamanlarda eşime anal seksi teklif etmeye başladım, ama o izin vermiyor. Günah olduğunu biliyorum ama canım çekiyor. Kocama güzel bir anal deneyim yaşatmak istiyorum, tavsiyeler nelerdir?
Hahaha öyleymiş ben de internette denk geldimAy Allah askına
Yıldırım Beyazıt sandım
Bızim beyazıt öztürkü mü dıyosun
Ay ne severdim ben onu
Unlulerden kimi sevsem kuduruk cıkıyor yıkılıyorum, yine biri daha eksik kalmadı şükür
Bari Allah josh hollowayi korusun
Eş değiştirmeye günah demeyen adama direk söyleArkadaşlar merhaba. 5 yıldır evliyiz, cinsel anlamda bütün zevkleri(grup, svinger, golden shower, vb. Yaşadık. Son zamanlarda eşime anal seksi teklif etmeye başladım, ama o izin vermiyor. Günah olduğunu biliyorum ama canım çekiyor. Kocama güzel bir anal deneyim yaşatmak istiyorum, tavsiyeler nelerdir?
Yemin ederim konuyu okuyunca yazayim diye düşündüğüm seyi yazmışsınız ki aklimda olmasina rağmen boşluğuma geldi gece gece kahkaha attim akfkslalGrup ve swinger yaptıktan sonra sizi analda günah diye durduran ne merak ettim ? Absjselslfldşdlddndnd
Şeytan şok olmuştur valla
Aaka duzenlemissss ohaaaa ! Fantaziye bakEşine sen mi anal yapacaksın
İnternetten baktım idrar renginden dolayı golden diyorlarmışAf buyurun golden shower nedir? Altın banyosu mu?
Ya senin suanki mesajında denk gelmekle birlikte bir çok kişi neden "miğde" yazıyor ? "Mide" değil mi yazımı ? Okunuşu bile zor. Tepki ya da kötülemek değil de uyarmak için yazdım. Eğer yanlış biliyorsam da işin ehli varsa doğrusunu öğrenmek için. Şimdi arama motoruna yazdım orada da doğru yazım olarak "mide" diyor.Eşinizdeki miğde maşallah zaten baya bi geniş.
Grubu swingeri sizi paylaşmayı sorun etmiyorsa bu konudada yormayın adamı boş yere başka çaresine bakın
Ay hiç takılmadım desem. Bırak yanlış olan tek şey miğde yazmam olsunYa senin suanki mesajında denk gelmekle birlikte bir çok kişi neden "miğde" yazıyor ? "Mide" değil mi yazımı ? Okunuşu bile zor. Tepki ya da kötülemek değil de uyarmak için yazdım. Eğer yanlış biliyorsam da işin ehli varsa doğrusunu öğrenmek için. Şimdi arama motoruna yazdım orada da doğru yazım olarak "mide" diyor.
Bazıları insanların tercihi kafasında o yüzden yazdım yanlış bir kelime olmus özür dilerimGrup yapmayanlar yobaz mı oluyor? Grup yapanlar sapık oluyor. Bizim normal görmemiz anormal olan olurdu emin olun. Normal değil yani olamaz.
Degil mi ? konu çok normalmiş gibi takildiğim şeye bakAy hiç takılmadım desem. Bırak yanlış olan tek şey miğde yazmam olsun